Şimdi Ara

Sony Ericsson, Android'li modellere özel LiveView aksesuarı için güncelleme yayınladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Sony Ericsson firmasının Android işletim sistemini kullanan akıllı telefonlara özel geliştirdiği LiveView aksesuarı için güncelleme kullanıma sunuldu. Kullanıma sunulan güncelleme sayesinde bağlantı ve stabilite problemlerinin çözüldüğü, LiveView'a otomatik bağlanma özelliğinin geldiği ve rakip firmaların telefonlarıyla uyumluluğun arttırıldığı belirtiliyor.


    LiveView'ın ne işe yaradığını soracak olursanız, kol saati gibi kullanabileceğiniz veya elbisenizin herhangi bir köşesine tutturabileceğiniz 3.5 x 3.5 x 1.1 cm ebatlarında tasarlanan ve üzerinde 1.3 inç'lik 128x128 piksel OLED ekrana yer verilen LiveView, 10 metreye kadar kapsama alanına sahip Bluetooth teknolojisi ile telefonunuza bağlanabiliyor. Böylece Facebook, Twitter, RSS güncellemelerinden haberdar olabiliyorsunuz, size gelen çağrıları ve mesajları görebiliyorsunuz, çalan müziği kontrol edebiliyorsunuz. Ayrıca takvim, saat fonksiyonları da sunan LiveView, microUSB portu aracılığıyla şarj edilebilmekte.












  • hos, bir o kadarda bos.
  • telefon çıkarıp kurcalamnın sıkıntılı olduğu yerlerde kullanışlı olabilir işte veya okulda gibi ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: roox
    telefon çıkarıp kurcalamnın sıkıntılı olduğu yerlerde kullanışlı olabilir işte veya okulda gibi ...


    Bende düşündüm durdum ne ise yarar diye :-D cok doğru böyle yerlerde yarar :)
  • fena da gözükmüyor ama bunun şarjı ne kadar gider?? zırp pırt bitecekse pek bir anlam ifade etmez..
  • Barda, sinemada, evde telefon sarjdayken falan... Asıl en güzeli haberleri internetten alsa öyle çok guzel olurdu... Mesela wifi ile nete girebilse telefonun o anki durumunu gösterse, sms mi gelmiş, arama mı gelmiş... Mesela sahile giderken 2 milyarlık telefonu yanımıza almasak, bunu alıp gitsek... Bende 2 milyarlık telefonu buldum da bunuyorum di mi? :)))))

    (2 milyara android var mı?) ;)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xagdas -- 1 Şubat 2011; 23:06:04 >
  • bu arada dikkatimden kaçmış üzerinde sony ericsson yazmamasıda ayrı bi güzellik :D
  • çok güzelmiş ya bu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: roox

    bu arada dikkatimden kaçmış üzerinde sony ericsson yazmamasıda ayrı bi güzellik :D



    bence yazsa daha iyidi..
  • Bluetooth ile bağlantı sağladığı için, telefonun şarj durumu ve bu cihazın şarj durumu hakkında bilgisi olan varmı ?



    http://www.donanimhaber.com/cep-tel-aksesuarlari/haberleri/sony-ericssonun-liveview-aksesuari-kasim-ayindan-itibaren-59-eurodan-satilabilir.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acbold -- 2 Şubat 2011; 16:22:58 >
  • Ben HTC Desire'ı SE MW600 stereo blutooth kulaklık ile kullanıyorum. Bu kulaklığı tercih etmemin nedenlerinden birisi üzerindeki ekrandan caller ID ile telefonu cebimden veya kılıfından çıkartmadan kimin aradığını görebilmekti. Desire da sadece arayan numaraları görebilirken, eski telefonum w810 da isim olarak görebiliyorum. Yazılımdan kaynaklı olsa gerek. Çok üzerinde durup araştırmadım çözümü var mı diye.

    Sonra LiveViewdan haberim oldu. Benim kulaklıktan beklentimin de üstünde arayanı görmek dışında başka fonksiyonları da olan, biraz oled saat biraz da büyükler için oyuncak niyetiyle almak istedim. Yurtdışından gelecek olan bir arkadaşıma sipariş vermek üzereyken amazon.co.uk deki oldukça fazla sayıdaki olumsuz kullanıcı görüşü beni vazgeçirdi. Kullanıcı şikayetleri burada bahsedilen güncelleme ile iyileştirildiği ileri sürülen bağlantı ve stabilite problemleri üzerinde yoğunlaşmaktaydı. Bir diğer olumsuzluk ise saat olarak kullanım için illaki telefon ile bağlantı halinde olması zorunluluğu. Ayrıca cihazı saat gibi takabilmeniz için verilen kayışın kalitesiz malzeme olduğundan bahsedilmiş.

    Sonuç olarak güncelleme işe yaradıysa yakın zamanda inceleme sitelerinde ve kullanıcı değerlendirmelerinde durum belli olur. Ayrıca SE cihazlarla her zaman daha uyumlu olacağını düşünüyorum. Şu anki durumda bir tek Experia var galiba.

    Amazon daki yorumlar için:
    http://www.amazon.co.uk/product-reviews/B00477X6DA/ref=dp_top_cm_cr_acr_txt?ie=UTF8&showViewpoints=1




  • Yukarıdaki mesajımda bahsettiğim SE MW600 kulaklık HTC Desire pil performansı için karşılaştırmalı tüketim değerleri aşağı yukarı aşağıdaki gibi:
    Şebeke beklemede: 26%
    Bluetooth: 24%
    Telefon boşta: 23%
    Android işletim sistemi: 16%

    Hem bu rakamlara hem de kullanıp gördüğüme dayanarak pil ömrü üzerinde bluetooth kulaklığın olumsuz bir etkisi var, Liveview da kulaklıktan geri kalmayacaktır.

    quote:

    Orijinalden alıntı: acbold

    Bluetooth ile bağlantı sağladığı için, telefonun şarj durumu ve bu cihazın şarj durumu hakkında bilgisi olan varmı ?



    http://www.donanimhaber.com/cep-tel-aksesuarlari/haberleri/sony-ericssonun-liveview-aksesuari-kasim-ayindan-itibaren-59-eurodan-satilabilir.htm







  • Selam,

    Liveview kullanan ve güncellemeyi yapabilen var mı acaba ?
    Ben güncellemeyi yapamıyorum. PC'e USB'den bağlayınca PC cihazı görüyor ama Update Service programı görmüyor.
  • Merhaba, bu aleti alabilecegim bir yer biliyor musunuz ulkemizde?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: characterr

    Merhaba, bu aleti alabilecegim bir yer biliyor musunuz ulkemizde?

    Forumda U7110 rumuzlu arkadaş getirip satışını yapıyordu...GG'dan baktım ama sanırım elinde kalmamış,kendisiyle irtibat kurabilirsiniz...http://forum.donanimhaber.com/m_51292824/mpage_1//tm.htm#54532952
  • Tesekkur ederim
  • Kullanıyorum ve mükemmel
  • iyi günler arkadaşlar..ben bu cihazdan aldım ama android yazısını okumadım.ıphone 4s e oluyo mu dedım oluyo tam verımle calısıyo dedı satıcısı ama geldi ürün bağlayamıyorum..bi fikir verecek olan varmı teşekküler

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.