Şimdi Ara

Sony Ericsson MT15i / Halon, XPERIA Neo ismiyle tüketicilerle buluşabilir (?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
9.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Sony Ericsson'un Symbian işletim sistemi desteğini arkasına alan Vivaz modeliyle benzer tasarımsal çizgiler taşıyan MT15i / Halon, Mobile-review tarafından ön incelemeye tabii tutulmuş ve telefonla ilgili detayları daha önce sizlere aktarmıştık.


    Kısaca özetleyecek olursak 1 GHz saat hızında çalışan Qualcomm işlemciden, Adreno 205 grafik biriminden ve 512 MB RAM'den güç alan Sony Ericsson MT15i / Halon, Google'ın mobil işletim sistemi Android 2.3 ''Gingerbread'' i kullanıyordu. Bunlara ek olarak yeni telefonun 480 x 854 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran, 3.5 mm kulaklık girişi, HDMI portu, microUSB girişi, 8 megapiksel çözünürlüğünde Exmor sensörlü kamera, led flaş, 1280 x 720 piksel video kaydı, 300 MB dahili kapasite, microSD kart desteği, Bluetooth, Wi-Fi ve 1500 mAh gibi özelliklerinden bahsedilmişti.


    Son gelen bilgilere göre MT15i / Halon, Xperia Neo ismiyle lanse edilebilir. Sony Ericsson'un Matrix filminden esinlenip esinlenmediği bilinmez ama telefonun, 7-11 Şubat tarihleri arasında Barselona'da düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi'nde Sony Ericsson Xperia Play (PlayStation Phone) ile beraber tanıtılabileceği ihtimali üzerinde durulmakta.












  • Bu markaya güvenim kalmadı.. bir telefon alırsın güncelleme gelmez.. adamı yarı yolda bırakır.. tıpkı creative firması gibi..
  • ben bu telefonu degil de psp phone telefonu merakla bekliyorum
  • sony ericsson'dan başarılı bir hamle daha
    ilk xperia'dan sonra birçok kullanıcıyı tatmin edebilecek bir telefon
    bence lg'nin ardından bu yıl iyi bir çıkış yapacak
  • Manda kasa arc yerine tercih edilebilir. Ses problemleri halledilmişse x10 a tekmeyi basıp hemen alabilirim. Arc sadece hdmi açısından heyecanlandırmıştı beni. Ki bunda da çıkış hdmi var ve ekran daha derli toplu 3,7 inç.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batuist

    Bu markaya güvenim kalmadı.. bir telefon alırsın güncelleme gelmez.. adamı yarı yolda bırakır.. tıpkı creative firması gibi..


    nasıl gelmez? ben x10 aldığımdan beridir yaklaşık4 aydır. 3 güncellemesi çıktı ki bunlarda her defasında telefona yeni cihaz almışım gibi özellikler kattı.....




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batuist

    Bu markaya güvenim kalmadı.. bir telefon alırsın güncelleme gelmez.. adamı yarı yolda bırakır.. tıpkı creative firması gibi..


    Ben bu telefonu 4 ay oldu alalı çok memnunum bu arada arkadaşa katılmıyorum güncellemeleri geliyor.Telefonun avantajları: HD video izlenmesi - HD video çekebilmesi - hızlı olması vb. vb. Dezavantajları ise: Çabuk şarj yemesi ve telefonun çabuk ısınması.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.