Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: Bir K750i fenomeni sunar! K750i'nin eksileri ve artıları! Okumadan geçmeyin, üzülürsünüz.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Cevap: Bir K750i fenomeni sunar! K750i'nin eksileri ve artıları! Okumadan geçmeyin, üzülürsünüz. Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
serkangsk

10 Kasım 2005, 20:42:09  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: DeWe®

quote:

Orjinalden alıntı: gren

w800i ile k750i aynı fiyat aslında
k750i+512 mb=512 mb hediyeli w800i
hangisi hoşuna gidiyorsa onu almak en iyisi

Evet bende öle düşünüyorum. + w800 de kulaklıkda var. Onuda hesaba katınca

w800 ucuza geliyor. Ancak serkangsk nın dediği gibi görünüş itibari ile gönlümde k750

yatıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: realgs

Eeeee K750i'nin harici flaşı da hediyesidir.Onu gözönüne alınca K750i her halukarda daha ucuza geliyor.

Bak ben flaşı hiç düşünmemiştim oda nerden baksan yirmi-elli ytl arası bi şeydir. Onuda koyarsan K750i fiyat olarak biraz daha uygun oluyor. Görüntü olarakta devenin söylediği gibi kim hangisini istiyosa onu alsın. Zevkler ve renkler meselesi....

FANATİK SE'Cİ DEĞİLİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM!!!!!!!!!!!!
serkangsk

10 Kasım 2005, 23:55:38  

Valla, w800i genç iyi diyorlar ama ben şu ana kadar hiç bir gencin elinde o telefondan görmedim.
Bu arada arkadaşınla yaptığın bilgi alış-verişlerinide bizle paylaşsana belki işimize yarayan bir şeyler yakalarız, mesela infared ne işe yarar, senkranizasyon nedir gibi.....

quote:

Orjinalden alıntı: müdür

Bence hiçbir şey aslının aynısı olamaz.Bazıları turuncuyu sevmez bazıları siyahı...nitekim ikiside S.E nin çıkarttığı birbirinin devamı modeller.K750 i nin daha ağır havası var..W800 ise daha enerjik ve havalı.w800 hiçbirşeye değişmem.ilk çıktığında.önce spottan K750i aldım1-1,5 ay kullandım.W800 çıkınca onu aldım.K750i mi arkadaşıma sattım.hergün ikisini de yan yana getirip seyrediyoruz.sık sık bilgi değiştokuşu yapıyoruz.
serkangsk arkaşımın resim çekme ve mp3 konusundaki fikrine tamamen katılıyorum.eğer ışık olayını ayarlamasını biliyorsan(fotograf çekiminden azıcık anlıyorsan..) kim ne derse desin harika resimler çekiyor..gerisi lafu güzaf..bilhassa çektiği fotoğraflardaki sıcak renkleri yansıtması - başarısı güzel..

iagartan

11 Kasım 2005, 1:51:08  

EN KARİZMA TELEFON K750

BU FORUMU OKUYARAK ALDIM

HER AÇIDAN KULLANIŞLI

KULLANMAYANLAR BİLEMEZ

KULLANANLAR KULLANMAYANLARA ANLATSIN LÜTFEN

O TELEFON DEĞİL

O MP3 PLAYER,DIGITAL FOTOCAM,FLASH DISK

HEEE BİDE TELEFON,

PARDON

DH Forum Katılım Zamanı: 3 Ağustos 2004
serkangsk

11 Kasım 2005, 20:30:53  

Yaa yazdıklarını şöyle özetleyelim, Adamlar BİR MULTIMEDIA PACKET yapmış, içinede cep telefonu koymuş

quote:

Orjinalden alıntı: iagartan

EN KARİZMA TELEFON K750

BU FORUMU OKUYARAK ALDIM

HER AÇIDAN KULLANIŞLI

KULLANMAYANLAR BİLEMEZ

KULLANANLAR KULLANMAYANLARA ANLATSIN LÜTFEN

O TELEFON DEĞİL

O MP3 PLAYER,DIGITAL FOTOCAM,FLASH DISK

HEEE BİDE TELEFON,

PARDON

Révolvér

Sisteme Gözat

11 Kasım 2005, 20:42:20  

Aotufocusu güzel ve titretmeden kullandığınızda dijital makineleriyle çok rahat
yarışabilecek sonuçlar elde edebiliyosunuz

:..HP Pavilion DV5280ea Special Edition..:
|| Intel® Core™2 Duo T5600 1.83GHZ || 3GB DDR2 667MHZ || 320GB SEAGATE SATA HDD ||
|| NVIDIA® GeForce™ Go 7400 – 256MB TurboCache™ || 15.4” HD WideScreen || Bluetooth - Wireless || Altec Lansing™ || Windows Vista™ Ultimate® ||

Lazarotti

11 Kasım 2005, 23:04:55  

hayırlı olsun telefonun..

benim w800i de bluetooth dan yanlış bir hareket yapınca beyaz ekran oluyor..

grip aşısı vurdurmak lazım

Agresif Laz

Eski Nick; mRcOLL
tritone

11 Kasım 2005, 23:59:05  

r1n035veya r1na05 diil di mi w800?
versiyon aşısı lazım ona
versiyon aşısı lazm ona

serkangsk

12 Kasım 2005, 3:00:07  

Yaa burak, benimkinin versiyonu r1n035 diil r1l002 ama buna rağmen kamerası çokta kötü değil, bide yeni versiyon yükletince neler olacak çok merak ediyorum. Bu arada ben kendim yapmaya bulaşmak istemiyorum, garantili cihazımı KVK bayileri yapıyor mu versiyon yükseltmesi, belki yarın onlara götürürüm.

quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

versiyon aşısı lazım ona
versiyon aşısı lazm ona

Reasonable

12 Kasım 2005, 7:18:52  

Dostum kvk veya servis yapar.

// Intel Core 2 CPU E4400@ 2.00 GHZ 2010MHZ//Gigabyte GA-965p-S3//OCZ 2 GB (2*1) 800Mhz Platinum XTC DDR2 CL4//Ati Radeon HD 2900XT (512 Mb,512bit)//Sata Hitachi HD scsı(300 gb)//Tagan 500W//Windows XP Professional//
Bekir__

12 Kasım 2005, 10:08:34  

Arkadaşlar bu telefonun ahize sesi nasıl???
Bende 3230 var şu anda ama k750i almayı düşünüyorum. Benimm için telefonda olması gereken önemli şeylerden birisi ahize seesi. Şİmdiki telimin ki iyi. K750i almak için bir tereddütüm kaldı o da bu ahize sesi.
Hadi bi değerlenditrrin bakalım ahize sesini ...

Tam Bağımsız Türkiye !
AB ve IMF ye Hayır MİLLİ EKONOMİ MODELİ ne EVET
Milli Ekonomi Modeli'ne Dünya Güvendi.Ben Güveniyorum.Sen de güven.

serkangsk

12 Kasım 2005, 15:42:59  

Valla hocam, bende telefonu almadan önce kulaklık sesinin pek iyi olmadığını duymuştum ama şu anda kullanıyorum, kulaklıktan gelen seste hiç sorun yaşamadım. Arkadaşımda 3230 var, ve emin ol ki benim telefonum onu her alanda mat etti! Özellikle ondan gelen zırıltılı boğuk mp3'le benimkinden gelen kaliteli net mp3 sesi arasında uçurumlar kadar fark var.

quote:

Orjinalden alıntı: bekir__

Bende 3230 var şu anda ama k750i almayı düşünüyorum. Benimm için telefonda olması gereken önemli şeylerden birisi ahize seesi. Şİmdiki telimin ki iyi. K750i almak için bir tereddütüm kaldı o da bu ahize sesi.

serkangsk

12 Kasım 2005, 18:16:53  

Valla ben onu yarın halletmeye çalışayım, inşallah Bakırköy KVK pazar günleri açıktır yaa...

quote:

Orjinalden alıntı: DEJ@WU

Dostum kvk veya servis yapar.

serkangsk

13 Kasım 2005, 12:46:01  

Haa birde internette bir sitede rastlamıştım, arabada radyoya bu telefonla yayın yapabiliyorsunuz. İkisininde radyo frekansını aynı yapıyorsunuz ve telefondan çaldığınız mp3'leri arabanın radyosunda dinleyebiliyorsunuz. Onun içinde bir aparat gerekiyor. O aparata türkiyeye rastlayan var mı? Eğer onu bulabilirsem hemen alırım yani hiç kaçarı yok! Çünkü olay çok güzel, süper düşünülmüş bi şey...

pininfarina

13 Kasım 2005, 1:27:17  

quote:

Orjinalden alıntı: serkangsk

Arkadaşlar. Sonunda bende K750i aldım. Beni tanıyanlar bilirler, ben çok pinpirikli bi adamım, havadan buluttan hatta osuruktan bile nem kaparım! :) Çok araştırdım soruşturdum her özelliğini tek tek değerlendirdim. Sonunda tereddütle aldım ama bu telefon farklı be abicim... insan eline almaya kıyamıyor... düğmesine basarken acaba bozulacak mı, yoksa sert mi bastım, canını acıttım mı diyorum (bu arada fetişt değilim) sırayla özelliklerini tarafsızca değerlendirmek istiyorum. Üşenmeyip okursanız ve fikirlerinizi paylaşırsanız güzel bir sinerji yaratırız diye düşünüyorum.

mp3 olayı = Bir telefondan duyduğum en net müzik inanın ki bu telefonda. Evet çok aşırı yüksek çıkmıyor, 6230i'den daha az çıkıyor ama ondan kat kat daha net çıkıyor ve fazla fazla fazla yetiyor. Tizlik incelik kulak tırmalamak filan yok, her ayrıntıyı duyabiliyorsun, size küçük bir olay anlatayım, bugün bakırköy metrosunda bangır bangır çalan bir müzik duyduysanız, yankısı bütün istasyonu inletiyorsa, HAH! o ses işte benim telefonumdan geldi!

radyo = Radyodan hoparlöre ses verebilmeniz mümkün. radyosu mp3'ten daha yüksek ses veriyor ama sesi biraz tiz çıkıyor gibi geldi bana. yinede süper kalitede netlik filan. rds olayı çokta gerekli değil gibi geldi bana, yani sadece radyo ismi çıkıyor o kadar. başka bi bilgi filan yok.
Kulaklık olmadan radyo dinleyemiyorsun, bu fiks bi olay sanırım. Radyo anten görevi görüyor. Radyo çok güzel çekiyor ama radyodan kayıt olsaydı çok şahane olurdu yinede fazla fazla yetiyor.

resim = Bir telefonda gördüğüm en net resim inanın ki bu telefonda.-bunu bir yerden hatırlıyorum- Çok net resim çekiyor, üzerindeki dahili ışığı ile zifiri karanlıkta bile resim çekip video kaydı yapabiliyorsunuz. Karanlıkta resim yüzde yüz performans vermiyor ama hediye olan flaşını takarsanız çok kaliteli resimler elde ediyorsunuz. Ayarlarını tam yaparsanız dijital makinadan daha net görüntü alırsınız, her türlü ayarı mevcut. beyaz dengesi, çekim modu, makro çekim, seri çekim, zamanlayıcı, çerçeveler, tarih atma filan. Geçen gece bir arkadaş dijital kamerayla video çekti simsiyahtı, ben telefonun ışığıyla süper bi video çektim feci karizma yaptım.

program = İşte en can alıcı nokta. Ben sırf symbian yok diye bu telefonu almayı geciktirmiştim. İyice araştırmıştım, sonunda java bana yeter demiştim. Şimdi internetten elli civarı java programı buldum ama hiç birini kullanmıyorum! Kullanışlı değil çünkü. Bir işe yaramıyor. Java program sitesi isteyen varsa bi sürü verebilirim. Ama kullanır mısınız bilmem. Demek ki neymiş? java bi halta yaramıyormuş. Symbian programları telefonla zaman geçirmeyi seven insanlar için birebir bence. Yani symbian olsaydı pek fena olmazdı ama niye yok diye aramıyorum

oyun = İçinde üç tane oyunla geliyor ama çokta üst düzey oyunlar değil, şu anda bilgisayarımda beş yüze yakın telefonumda da elliye yakın oyun var ama çoğu kalitesiz basit eski ms-dos oyunları gibi. Bazı işe yarayanlar var ama çoğunun görüntüsü filan güzel değil, oynanılışı çok kaliteli değil, ama idare eder yani. Demek ki neymiş? Java oyunları symbian oyunlarıyla yarışacak kalitede olmasada zaman geçirmeye yetiyor. Oyun oynamayı çok sevenlere uymaz yani

dahili uygulamalar = PhotoDJ, MuzikDJ, VideoDJ içindeki programlardan bazıları, kullanışlı mııı? tartışılır. Ama telefonla gelen programlardan bazıları. Birde fotoğraf çekerken çerçeve modu var, karşıdaki insanı komik bi suratın içinde bi çerçevede fonun arkasında filan çekebiliyosunuz. Bilgisayarı yönetmek için uzaktan kumandada telefonla gelen programlardan biri ama bluetoothum olmadığı için deneyemedim. Ama alınca yorumunu yaparım. Sesle kontrol, senkranizasyon, infared, bluetooth, ses kayıt, hesap makinası, gelişmiş ajanda ve görevler filan yani içinde kurcalayacak bi şeyler var.

tuşlar = Elime çok fazla oturmadı ama joysticki piyasada gördüğüm en rahat joystick. Elini yormuyor, çok hassas ve kibar. Çabuk bozuluyor diye duydum ama şu ana kadar benim ki canavar gibi. Yandaki kısayol tuşları ses açma kapama filan çok kullanışsız ama bana idare ediyor. Mesaj yazmak zor geldi ama zamanla alışmak mümkün

hafıza = İçinde normal kullanıcıya yetecek kadar fazla, yaklaşık 100mb.lik bir hafızayla geliyor. -dahili, harici- ama ben 1 gb.lık hafıza kartı aldım içine ne ararsan attım. Oyun, film, müzik, program filan. Taşınabilir bellek olarakta kullanılıyor, o bakımdan iyi yani. Ama pro duo kart kullanıyor, oda biraz normal kartlara göre fiyatı fazla ama ben ucuzunu buldum 160.YTL garantili sandisk 1gb. nasıl iyi dimi?

uzantılar = Çoğu kullanılan uzantıyı desteklemiyor, wav sesleri, avi dosyaları, mpeg filan çalamıyor ama yinede çaldıklarını tam çalıyor yani. Süper mp3, güzel film ve ses kaydı çalıyor.

görünüm = Kimine göre süper karizmatik, kimine göre tasarım faciası. Ama bence kamerası piyasadaki en karizma görüntüye sahip, lens kapağını aşağıya doğru itince kamera otomatik olarak çalışmaya başlıyor. Ve canın sıkılınca elinde oynayabiliyosun :D Ön yüzü klasik telefonlara benziyor ama ben beğendim yani.

aksesuar = Telefonun kutusundan şarj cihazı, usb kablosu, kulaklık filan çıkıyor. Kampanya dahilindeyse flaşda kutuya dahil olan ürünlerden biri. Piyasada orjinal ürünleri sirkecide bulabileceğimizi duydum ama henüz gitmedim. Ama sonuçta yanında usb kablosu filan gelmesi güzel bi olay. Ekstra para verip almıyorsunuz.

şarj = Şarjı sürekli kullanımla dört-beş gün gidiyo diyenlere inanmayın. Ama ben elimden düşürmüyorum ama iki üç gün rahat gidiyor. Yüzde olarak şarjının ne kadar kaldığını takip edebiliyorsunuz. Çok kısa zamanda yarım saat bi saatte şarj oluyor. Diğer telefonlara göre çok iyi gidiyor yani.

fiyatı = Her şey tamam, telefonu almak kolay ama ne kadar para verip alacaksınız telefonu? Piyasada yediyüzelli YTL civarı satılan bu telefonu bende bayağı fiyatının düşmesini bekleyerek sonunda 720.YTL'ye KVK garantili olarak bu aleti aldım! Şu anki piyasa koşullarında daha ucuzunu bulmak zor gibi geliyor ama bi kaç ay sonra fiyatlarda küçük bir oynama daha olabilir. Sonuçta bu telefon Türkiye'ye 152.EURO'ya geliyor distribitörüne 410.YTL gibi bir fiyata mal oluyor ama kısa vadede yüksek bir fiyat düşüşü beklemeyin.

Arkadaşlar benim aklıma gelen ön plana çıkan özellikleri bu kadar. Biraz uzun tuttum galiba ama ben aklıma gelen her şeyi yazıp bu telefonu almak isteyen arkadaşları biraz yönlendirmek istedim. Sonuçta o kadar para veriyorsunuz ve elinize ihtiyacınızı karşılamayan bir telefon almak istemezsiniz herhalde. Ben almadan önce çok araştırdım ve bu işe meraklı olduğum için hala da araştırmaya ve yeni özelliklerini keşfetmeye devam ediyorum. Eğer telefonla ilgili merak ettiğiniz sormak istediğiniz, öğrenmek istediğiniz bir şey varsa ben buradayım ve forumu sürekli takip ediyorum. Bu yazıyı okuyan ve yorum yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Evet doğru anladınız! Yorumlarınızı bekliyorum.

Yanildigin noktalar;
Öncelikle K750 "destekliyorum" dedigi her formati ve uzantiyi destekliyor arkadasim.. mpeg ve avi demişssin, K750 zaten mpeg desteklemiyor, nerde okudun bunu? Avi'ye gelince, avi bir dosya turu degil farkli codeclerden olusabilen bir "portor" yani tasiyici dosya bicimidir.. yani bir avi dosyasi farkli bicimlerde olusabilir divx gibi, xvid gibi vs.. Kaldi ki yine zaten K750 "ben avi oynatiyorum- destekliyorum" demiyor..

Sonra "wav desteklemiyor" demissin?
Destekliyor dostum.. lakin wav sikistirilmamıs bir dosya turu oldugundan bu tarz mobil cihazlarda genelde tercih edilmez (ör: 3 mb'lik bir mp3'u bir wav dosyasına donusturuldugunde ortalama 50- 60 mb gibi devasa boyutlara ulaşir.. bu yuzden clara belli bir uzunluktan fazla olan wav dosyalarini otomatik olarak gorur ve acmaz sevgili arkadasım)

Son bir sey daha; cihazin dahili hafizasi 100 mb degil 32 mb civarindadir...

Intel Quad Core QX6700 @ 3.2Ghz, GIGABYTE GA-X45T-DQ6, 1TB Seegate RAID 5 Config @ 310Mb/sn, 4GB Corsair XMS PRO, 22" LG Widescreen, ATI RADEON HD 4890, BENQ-1640/1650 Dvd-Writer, Logitech MX1000 Lazer Mause, Audigy-2 ZS Platinum Pro, BOSE ACUSTİMAS Speakers
tritone

13 Kasım 2005, 2:14:07  

quote:

Yaa burak, benimkinin versiyonu r1n035 diil r1l002 ama buna rağmen kamerası çokta kötü değil, bide yeni versiyon yükletince neler olacak çok merak ediyorum. Bu arada ben kendim yapmaya bulaşmak istemiyorum, garantili cihazımı KVK bayileri yapıyor mu versiyon yükseltmesi, belki yarın onlara götürürüm.

quote:

versiyon aşısı lazım ona
versiyon aşısı lazm ona

kvk yapıo tabii en iyisi kvk ya da genpaya vermen, genpa yakınsa hatta daha iyi olur...
r1lde kamera çekimi çok kötü deil, kötü ,
r1nde kamera iyileşio-tel çekim gücü artıyo-bluetoothda düzeltmeler var
sorunu ise usb, usbden bi şi atamıosun telefona dosyalar usbyi .çıkarınca yok oluyo!?!?!en iyisi ya cardreader almak ya da bluetoothdan göndermek...

serkangsk

13 Kasım 2005, 2:14:53  

Hocam sen galiba sıkışık bir anında okudun açtığım konuyu çünkü dediğim bütün şeyleri yanlış anlamışsın ve ben hepsini tek tek düzeltiyorum.

K750 zaten mpeg desteklemiyor, nerde okudun bunu? Avi'ye gelince, avi bir dosya turu degil farkli codeclerden olusabilen bir "portor" yani tasiyici dosya bicimidir.. yani bir avi dosyasi farkli bicimlerde olusabilir divx gibi, xvid gibi vs.. Kaldi ki yine zaten K750 "ben avi oynatiyorum- destekliyorum" demiyor demişsin. ben K750 avi ve mpeg desteklediğini söyledi ama desteklemiyor beni kandırdılar demiyorum, yada bu telefon bu uzantıları destekliyor gibi bir bir şeyde demedim. ben sadece çok kullanılan uzantılardan olan bu uzantıları desteklemiyor, bazı telefonlar bu uzantıları çalarken bu telefon çalamıyor gibi bir şey anlatmak istedim. bu telefonun bir eksiği budur dedim. avi için bu bir dosya türü değil demişsin. Tamam ama bazı telefonların bu uzantıları çaldığınıda biliyorum.

ondan sonra Sonra "wav desteklemiyor" demissin?
Destekliyor dostum.. lakin wav sikistirilmamıs bir dosya turu oldugundan bu tarz mobil cihazlarda genelde tercih edilmez (ör: 3 mb'lik bir mp3'u bir wav dosyasına donusturuldugunde ortalama 50- 60 mb gibi devasa boyutlara ulaşir.. bu yuzden clara belli bir uzunluktan fazla olan wav dosyalarini otomatik olarak gorur ve acmaz sevgili arkadasım)
gibi bir şey yazmışsın. Her dediğime niye muhalif oluyorsun bilmiyorum ama yazdıklarının içinde wav dosyalarını destekliyor deyip belli bir uzunluktan fazla olanları açmaz gibi bir ibare kullanmışsın. üşenmeyip 4,3 saniyelik 93kb.lık bir wav dosyasını telefonuma yükledim ve tam tahmin ettiğim gibi açmadı. Söylediklerim yanlış mı anlaşılıyor bilmiyorum ama bu telefon wav dosyalarını desteklemiyor diyerek bu telefonun wav dosyalarını çalmadığını söylemek istemiştim ve gerçektende çalmıyor. Bu tip telefonlarda tercih edilmez diyorsun ama bildiğim bütün üst düzey telefonlar wav dosyası çalabiliyor. Ama bu tür ses dosyasını çalmaması bu telefonun bir eksiği

ve bir de Son bir sey daha; cihazin dahili hafizasi 100 mb degil 32 mb civarindadir... demişsin. Burada benimde bir hata payım var, ben cihazın dahili hafızası 100mb. demedim. yaklaşık 100mb.lik bir hafızayla geliyor. -dahili, harici- dedim, yani en sonda tire içine dahili,harici yazarak dahili ve harici hafızanın toplamının 100mb.a denk geldiğini söylemek istemiştim. Türkçe'de iki adet tire işaretinin arasına yazılan kelime veya kelimeler, o cümlede kullanılan, önemli ama okunurken söylenmesi gerekli olmayan kelimelerdir. Yani parantez değil tire koymuşum, buda çok önemli bir şey değil. Bu arada Türkçeyi çok iyi biliyorum gibi bir iddiam yok, yanlız yapmak istediğim ve yanlış anlaşılan bir şeyi düzeltmek istemiştim.

Yazdıklarımın aksini düşünüyorsan ve ilk yazdıklarımda hala yanıldığımı düşündüğün noktalar varsa söyleyebilirsin, bu tip eleştiriler kendimizi geliştirmemizi sağlar, ama bir konuyu yanlış anlamışsakta bunu kabul etmemiz lazım. Ben yazdığım konuda çok yanlış bilgilendirmeler olduğunu düşünmüyorum, sürekli belirttiğim gibi, bu telefonun çok güzel bir telefon olduğunu ama abartıldığı kadar süper olmadığını, özellikleri içinde iyiye iyi kötüye kötü diyerek almak isteyenleri bilgilendirme amacında olduğunu söylüyorum.

quote:

Yanildigin noktalar;
Öncelikle K750 "destekliyorum" dedigi her formati ve uzantiyi destekliyor arkadasim.. mpeg ve avi demişssin, K750 zaten mpeg desteklemiyor, nerde okudun bunu? Avi'ye gelince, avi bir dosya turu degil farkli codeclerden olusabilen bir "portor" yani tasiyici dosya bicimidir.. yani bir avi dosyasi farkli bicimlerde olusabilir divx gibi, xvid gibi vs.. Kaldi ki yine zaten K750 "ben avi oynatiyorum- destekliyorum" demiyor..

Sonra "wav desteklemiyor" demissin?

Son bir sey daha; cihazin dahili hafizasi 100 mb degil 32 mb civarindadir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkangsk -- 13 Kasım 2005, 2:16:49 >

serkangsk

13 Kasım 2005, 2:20:39  

Şimdi bi saniye, r1n'de usb kesin sorunlu mu oluyor! Yoksa bu bazı sürümlerden kaynaklanan bir şey mi, yani r1n'yi yükleyince usb'yi iptal olarak düşünebilir miyiz? burak böyle şeyler yapma gözünü seveyim, kalpten götürceksin beni!!! daha bluetooth almadım yaa!!!
Bide ben bakırköy merkezde oturuyorum, burda büyük kvk var, telefonda kvk garantili ama genpanında baktığını tahmin ediyorum yanlış bilmiyorsam! genpa burda yok ama ordan yükleyince bir şey farkediyor mu? Yani ikiside sonuçta aynı versiyonu yüklemiyor mu?
Ama dediğin gibi r1n'de usb sorunu varsa, ben şu an için yükletmeyeyim yaa yeni versiyon! He burak? öyle mi?

quote:

quote:

quote:

versiyon aşısı lazım ona
versiyon aşısı lazm ona

kvk yapıo tabii en iyisi kvk ya da genpaya vermen, genpa yakınsa hatta daha iyi olur...
r1lde kamera çekimi çok kötü deil, kötü ,
r1nde kamera iyileşio-tel çekim gücü artıyo-bluetoothda düzeltmeler var
sorunu ise usb, usbden bi şi atamıosun telefona dosyalar usbyi .çıkarınca yok oluyo!?!?!en iyisi ya cardreader almak ya da bluetoothdan göndermek...

tritone

13 Kasım 2005, 2:32:15  

bodozlama sorunlu oluyo r1n ve r1a, 2si de sorunlu , evet usb direk iptal...

kvkda sürekli sorun msjları okuyorum, bi de ben aradığımda ne firmware yüklediklerini bilmiolardı...fakat genpa da etilerde , 2si de aynı şeyi yüklüo...

düşünüyorummmm.....................................................................................evet yerinde olsam bluetooth veya kart okuyucu olmadan versiyon yükseltmezdim

serkangsk

13 Kasım 2005, 2:35:30  

Yok ağa, benim aklımda zaten bluetooth almak vardı ama üşengeçlik işte, bide onu sorayım bari sana, ne marka bluetooth adaptörü önerirsin? Çünkü bildiğim bi konu değil, bunların markaları nedir? En iyi markası nedir? Her telefona uyuyor diye biliyorum uyum sorunu yaşarmıyız.
Onu alayımda olmazsa yarın açıklarsa gider yükletirim açık değillerse h.içi bi gün halletmeye çalışırız yeni versiyon muhabbetini. De inşallah başka sorun yaşamayız, olan usb'ye olsun! dimi ama?

quote:

bodozlama sorunlu oluyo r1n ve r1a, 2si de sorunlu , evet usb direk iptal...

kvkda sürekli sorun msjları okuyorum, bi de ben aradığımda ne firmware yüklediklerini bilmiolardı...fakat genpa da etilerde , 2si de aynı şeyi yüklüo...

düşünüyorummmm.....................................................................................evet yerinde olsam bluetooth veya kart okuyucu olmadan versiyon yükseltmezdim

tritone

13 Kasım 2005, 2:40:16  

bende epox bt-dg06 var, en ucuzlardan biri...lakin alet güzel çalşır, sorun çıkarmaz...bu forumda okuduğum kadarıyla da ne fazla epox var kullanan driverı kolay yüklensin adam gibi bilgle uyumu olsun çok da mühim deil şusu busu

serkangsk

13 Kasım 2005, 3:08:59  

İyi o zaman ben yarın bi Vatana uğrayayım bakayım ne var ne yok, hava almış olurum pazar günü
Ama vatandada her marka yok, dur önce internet sitesine bakayım güven olmaz adamlara...
quote:

bende epox bt-dg06 var, en ucuzlardan biri...lakin alet güzel çalşır, sorun çıkarmaz...bu forumda okuduğum kadarıyla da ne fazla epox var kullanan driverı kolay yüklensin adam gibi bilgle uyumu olsun çok da mühim deil şusu busu

Bekir__

13 Kasım 2005, 9:47:12  

quote:

Valla hocam, bende telefonu almadan önce kulaklık sesinin pek iyi olmadığını duymuştum ama şu anda kullanıyorum, kulaklıktan gelen seste hiç sorun yaşamadım. Arkadaşımda 3230 var, ve emin ol ki benim telefonum onu her alanda mat etti! Özellikle ondan gelen zırıltılı boğuk mp3'le benimkinden gelen kaliteli net mp3 sesi arasında uçurumlar kadar fark var.

quote:

Tamam mp3 sesi daha iyidir. kulaklık sesi de iyidir . ama ben ahize sesinden bahsediyorum. Hani biriyle konuşurken duyduğumuz ses. Yanlış anlamadıysam sen bana hoparlör sesinden bahsetöişsin . Yanlışım varsa düzelt yani. İLfgilendiğin için saol

Tam Bağımsız Türkiye !

serkangsk

13 Kasım 2005, 13:02:30  

Yok bende ahize sesinden bahsetmeye başlamışım ama sonra sapıtıp konuyu mp3'e getirmişim! Kulaklık sesi diye ahize sesinden bahsediyordum. Yanlış demişim. Ahize sesi gayet tatmin edici. Ben şu ana kadar hiç şikayetçi olmadım ahizeden az ses geliyor diye. Çok aşırı ses gelmiyor hani bazı telefonlarda vardır odadaki herkese naklen yayın yaparsın telefonla konuşurken! O kadar yüksek bir sesi yok ama sen gayet net bir şekilde duyabiliyorsun karşı tarafın sesini. Ben şu ana kadar kimseye SESİN AZ GELİYOR!!! BAAAR BİRAZ!!! filan demek zorunda kalmadım.

quote:

quote:

quote:

Tamam mp3 sesi daha iyidir. kulaklık sesi de iyidir . ama ben ahize sesinden bahsediyorum. Hani biriyle konuşurken duyduğumuz ses. Yanlış anlamadıysam sen bana hoparlör sesinden bahsetöişsin . Yanlışım varsa düzelt yani. İLfgilendiğin için saol

armored

13 Kasım 2005, 14:00:36  

k750i cok net mp3 calıo ama bi mp3 u zil sesi olarak atadıgında ses cok tiz geliyo.Bence tek eksisi bu.Bir de benim hoperlor patladı nasıl oldu anlamadım,artık mp3 calarken ses kotu gelıodu ben de kvk ya verdim 1haftadır serviste bakalım ne kadar surecek

serkangsk

13 Kasım 2005, 14:07:31  

Valla bu zamana kadar mp3'ü zil sesi olarak atayınca sesin daha fazla geldiğini söyleyenleri duymuştum ama bunu ilk defa duyuyorum! Bence mp3'ü dosya yöneticisinden dinleyince düşük geliyor ki bu bir gerçek! Medya oynatıcısından dinleyince daha yüksek geliyor ama zil sesi olarak atayınca normal medya oynatıcısında nasılsa aynı geliyor! Ne fazla nede az! Netlikte de bir fark yok! Ama bence seninde dediğin gibi hoparlöründe bir sorun vardır o yüzden sana öyle geliyordur! Yada telefon kalabalık ortamlarda çalmıştır o yüzden sen öyle zannetmişsindir! Bilmiyorum yani!!! Bende öyle bir sorun yok!
quote:

Orjinalden alıntı: armored

k750i cok net mp3 calıo ama bi mp3 u zil sesi olarak atadıgında ses cok tiz geliyo.Bence tek eksisi bu.Bir de benim hoperlor patladı nasıl oldu anlamadım,artık mp3 calarken ses kotu gelıodu ben de kvk ya verdim 1haftadır serviste bakalım ne kadar surecek

armored

13 Kasım 2005, 14:12:50  

yok hoperlorumde problem olmadan once de mp3 ü zil sesi olarak atayınca hem daha çok ses cıkıyodu aynı oranda da tiz çıkıodu malesef.Hoperlor bozukduktan sonra tum seslerde bi bozukluk oldu media playerdan dinlerken de yani.Benim anlayamadıgım bi tel hoperloru nasıl patlar?

quote:

Valla bu zamana kadar mp3'ü zil sesi olarak atayınca sesin daha fazla geldiğini söyleyenleri duymuştum ama bunu ilk defa duyuyorum! Bence mp3'ü dosya yöneticisinden dinleyince düşük geliyor ki bu bir gerçek! Medya oynatıcısından dinleyince daha yüksek geliyor ama zil sesi olarak atayınca normal medya oynatıcısında nasılsa aynı geliyor! Ne fazla nede az! Netlikte de bir fark yok! Ama bence seninde dediğin gibi hoparlöründe bir sorun vardır o yüzden sana öyle geliyordur! Yada telefon kalabalık ortamlarda çalmıştır o yüzden sen öyle zannetmişsindir! Bilmiyorum yani!!! Bende öyle bir sorun yok!
quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armored -- 13 Kasım 2005, 14:17:12 >

serkangsk

13 Kasım 2005, 14:17:22  

Yaa şimdi o hoparlörün patlaması değildir, mesela içindeki devrelerden birinde bir sorun oluşmuşsa o sesi bozabilir! Bu arada sana bir tüyo, bilmiyorum daha önce nasıl kullandın ama, telefonun sesini asla en yüksek seviyede kullanma, bir seviye aşağıya çekersen hem daha net ses duyarsın hem zırıltı filan duymazsın! Çünkü bazı arkadaşlar sırf telefonun sesi daha yüksek çıksın diye equalizer ayarlarını en üste getiriyor ki buda çok mantıksız bir şey! Telefonun sesini bozmaktan başka hiç bir şeye yaramıyor! Ama mp3'ün kalitesindende o tizlik oluşabilir! Ben radyodan dışarıya ses verince gelen tizlikten daha çok şikayetçiyim mesela!

quote:

yok hoperlorumde problem olmadan once de zil sesi olarak atayınca hem daha çok ses cıkıyodu aynı oranda da tiz çıkıodu malesef.Hoperlor bozukduktan sonra tum seslerde bi bozukluk oldu media playerdan dinlerken de yani.Benim anlayamadıgım bi tel hoperlorun asıl patlar?

quote:

quote:

armored

13 Kasım 2005, 14:20:04  

olabilir devrelerden birinde bi sorun olusmustur.Ben zaten megabass ya da bass equalizer da dinliodum mp3leri ama sesi sonuna kadar acıyodum,sesi de sonuna kadar açmamak mı lazım?
quote:

Yaa şimdi o hoparlörün patlaması değildir, mesela içindeki devrelerden birinde bir sorun oluşmuşsa o sesi bozabilir! Bu arada sana bir tüyo, bilmiyorum daha önce nasıl kullandın ama, telefonun sesini asla en yüksek seviyede kullanma, bir seviye aşağıya çekersen hem daha net ses duyarsın hem zırıltı filan duymazsın! Çünkü bazı arkadaşlar sırf telefonun sesi daha yüksek çıksın diye equalizer ayarlarını en üste getiriyor ki buda çok mantıksız bir şey! Telefonun sesini bozmaktan başka hiç bir şeye yaramıyor! Ama mp3'ün kalitesindende o tizlik oluşabilir! Ben radyodan dışarıya ses verince gelen tizlikten daha çok şikayetçiyim mesela!

quote:

yok hoperlorumde problem olmadan once de zil sesi olarak atayınca hem daha çok ses cıkıyodu aynı oranda da tiz çıkıodu malesef.Hoperlor bozukduktan sonra tum seslerde bi bozukluk oldu media playerdan dinlerken de yani.Benim anlayamadıgım bi tel hoperlorun asıl patlar?

quote:

quote:

serkangsk

13 Kasım 2005, 14:37:13  

quote:

olabilir devrelerden birinde bi sorun olusmustur.Ben zaten megabass ya da bass equalizer da dinliodum mp3leri ama sesi sonuna kadar acıyodum,sesi de sonuna kadar açmamak mı lazım?

Hehe... Tabi sonuna kadar açmamak lazım, hem dışarıya ses verirken sonuna kadar açınca seste küçük bir bozulmada olabiliyor. Ama megabass'ta ses çokta güzel gelmiyor bence! Çok gereksiz bi bass oluyor! Bence equalizeri kendin ayarlasan daha yüksek ve net ses ve iyi bass elde edebilirsin, çünkü bende öyle yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkangsk -- 13 Kasım 2005, 14:40:00 >

Bekir__

13 Kasım 2005, 20:49:06  

quote:

Yok bende ahize sesinden bahsetmeye başlamışım ama sonra sapıtıp konuyu mp3'e getirmişim! Kulaklık sesi diye ahize sesinden bahsediyordum. Yanlış demişim. Ahize sesi gayet tatmin edici. Ben şu ana kadar hiç şikayetçi olmadım ahizeden az ses geliyor diye. Çok aşırı ses gelmiyor hani bazı telefonlarda vardır odadaki herkese naklen yayın yaparsın telefonla konuşurken! O kadar yüksek bir sesi yok ama sen gayet net bir şekilde duyabiliyorsun karşı tarafın sesini. Ben şu ana kadar kimseye SESİN AZ GELİYOR!!! BAAAR BİRAZ!!! filan demek zorunda kalmadım.

quote:

quote:

quote:

KARDEŞİM İLGİLENDİĞİN İÇİN TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM

Tam Bağımsız Türkiye !

serkangsk

13 Kasım 2005, 21:01:04  

Hocam rica ediyorum, bu topici bu telefonla ilgili soruları olan insanlar için açmıştım zaten! Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Kendine iyi bak!

quote:

quote:

quote:

KARDEŞİM İLGİLENDİĞİN İÇİN TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM

serhatakın

13 Kasım 2005, 21:50:09  

benim w800 un ahıze sesı cok az
hatta rahatsız edıcek kadar az.
bugune kadar hiç yasamadıgım mesaj gonderılemedı
sorununu ılk defa bu telefonda yasadım maalesef.
aynı yerde dıger telefonumda hiç boyle bı sorun olmuyo.
kamera performansı bayagı kötü.
resimler cok basarılı.
bluetoothtan dosya gonderırken kıtlenıyodu
kendı kendıne gectı.
sarjı da cok az gıdıyo maalesef.
mp3 sesı oyle mılletın dedıgı gıbı ıpodla mumkun degıl bas edemez.
ama ses kalıtesı harıka sadece az ses cıkıyo.
sarja koydugunda sureklı sarj oluoy durmuyo.
ılk aldıgımda boyle bı sorun yoktu.
ben sadece dolduguna ınandıgımda cıkarıyorum sarjdan.
acıkcası cok guzel bı telefon ama sorunları cok kafamı bozmaya basladı artık.
en azından 1 mılyar verılen bı telefon için bundan fazlasını beklıyodum.

http://www.1001dilek.com

ÇÜNKÜ FENERBAHÇELİYİZ
serkangsk

14 Kasım 2005, 12:43:38  

Peki hocam, telefonunu bir servise götürmeyi denedin mi hiç? Çünkü bahsettiklerin normal şeyler değil. Diğer telefonlarda böyle sorunlar yaşanmıyor.
Yanlız sesinin çok çıkmadığı doğru ama çok net ve yinede bir odadakilere yada arabadakilere rahatça yetecek kadar yüksek. Bilmiyorum aynı mı ama benim ki K750i ve bahçede sohpet ederken bile rahatça duyabiliyoruz. Bence sen bir servise götür hem baksınlar hemde yeni versiyon yükletsinler bence sorunların geçecektir.

quote:

Orjinalden alıntı: serhatakın

benim w800 un ahıze sesı cok az
hatta rahatsız edıcek kadar az.
bugune kadar hiç yasamadıgım mesaj gonderılemedı
sorununu ılk defa bu telefonda yasadım maalesef.
aynı yerde dıger telefonumda hiç boyle bı sorun olmuyo.
kamera performansı bayagı kötü.
resimler cok basarılı.
bluetoothtan dosya gonderırken kıtlenıyodu
kendı kendıne gectı.
sarjı da cok az gıdıyo maalesef.
mp3 sesı oyle mılletın dedıgı gıbı ıpodla mumkun degıl bas edemez.
ama ses kalıtesı harıka sadece az ses cıkıyo.
sarja koydugunda sureklı sarj oluoy durmuyo.
ılk aldıgımda boyle bı sorun yoktu.
ben sadece dolduguna ınandıgımda cıkarıyorum sarjdan.
acıkcası cok guzel bı telefon ama sorunları cok kafamı bozmaya basladı artık.
en azından 1 mılyar verılen bı telefon için bundan fazlasını beklıyodum.

serhatakın

14 Kasım 2005, 12:51:41  

ses derken ahıze sesınden bahsedıyoruz dımı.
goturucem ama ne zamandır su versıyon olaylarını takıp edıyorum.
her gun okuyorum sorunlar cıkıcakmı daha dıye
sımdı telefonu bı verıcem alıkoyucaklar dıye korkuyorum.
kımbılır kac gun kalıcak ellerınde.
o yuzden sımdılık vermıyorum

http://www.1001dilek.com

ÇÜNKÜ FENERBAHÇELİYİZ
serkangsk

14 Kasım 2005, 1:25:36  

Yaa arada mp3 sesindende bahsetmişsin ama ahize seside gayet yeterli, daha öncede dediğim gibi telefonla konuşurken hiç kimseye BAAR BİRAZ! SESİN GELMİYOR! ADANA ÇIK ARADAN!!! filan diye bağırmak zorunda kalmadım.

quote:

serkangsk

14 Kasım 2005, 19:56:06  

Haa bide K750i'nin son versiyonu bile çok sorunluymuş, ne yapalım neye güvenelim şimdi? Bir firma kendi ürettiği telefonlara bile yeterli yazılım desteği veremiyorsa benim diyeceğim hiç bir şey yok...
quote:

serkangsk

16 Kasım 2005, 23:27:08  

Evet arkadaşlar, konu paslanmaya yüz tuttu! Yok mu bu yazdıklarımdan sonra telefonu almaya karar veren veya almaktan vazgeçen veya bu arada telefonu alıpta yazdıklarımın aksi bir özelliğini veya benim yanlış verdiğim bir bilgiye rastlayan? Yok mu gerçekten? Yok mu? Yok mu arttıran?

serhat16

16 Kasım 2005, 23:38:03  

Valla arkadaşlar şu anda acaip bir şekilde d600 ile k750i arasında kalmış bulunmaktayım Allah sonumuzu hayır etsin...

[DFI - Lanparty UT NF4 Ultra-D] [AMD - Athlon 64 3200+ 939] [Leadtek - PX9600 GT] [Kingston Ddr PC3200 512x2 ] [Asus DRW-160P2S] [Aopen H600-B28]
serkangsk

16 Kasım 2005, 23:45:23  

Yok be hocam! D600 karizma bi şey ama kattiyen K750i'yle yarışamaz, özelliklerini karşılaştırabilirsin yani! Kullananlardan da fikir al! D600'ün tek avantajı yeni çıkması ve bazı tv'ye bağlanma gibi -ne işime yarıycaksa- artılarının olması
quote:

Orjinalden alıntı: serhat16

Valla arkadaşlar şu anda acaip bir şekilde d600 ile k750i arasında kalmış bulunmaktayım Allah sonumuzu hayır etsin...

tritone

16 Kasım 2005, 23:57:07  

quote:

son sürüm k750inin video ve foto çekimi örneğini burdan görebilirsin

http:/****.de/files/6022249/kiyas.rar.html

serkangsk

17 Kasım 2005, 12:11:56  

Hocam şu anda rapid limitini doldurdum ama yarın ilk iş bunu indircem! K750i sahibi olmama rağmen yavrumla gurur duymak için! Teşekkürler burak!
quote:

quote:

son sürüm k750inin video ve foto çekimi örneğini burdan görebilirsin

http:/****.de/files/6022249/kiyas.rar.html

Révolvér

Sisteme Gözat

17 Kasım 2005, 10:05:19  

Arkadaşlar sony'nin kendi dijital fot. makinesiyle k750'yi bir karşılaştırayım dedim
ve elde ettiğim sonuçları sizin de görmenizi istedim.
BU RESİM Sony DSC-P200 MARKA DİJİTAL MAKİNEDEN ALINDI :

BU RESİM DE K750'den :

yorumlar ...

|| Intel® Core™2 Duo T5600 1.83GHZ || 3GB DDR2 667MHZ || 320GB SEAGATE SATA HDD ||
|| NVIDIA® GeForce™ Go 7400 – 256MB TurboCache™ || 15.4” HD WideScreen || Bluetooth - Wireless || Altec Lansing™ || Windows Vista™ Ultimate® ||

Révolvér

Sisteme Gözat

17 Kasım 2005, 10:07:34  

Resimler fazla gözükmemiş isterseniz şöyle bakın :

DJİTAL :

http://img467.imageshack.us/img467/6176/dsc008568oz.jpg

K750 :

http://img464.imageshack.us/my.php?image=dsc013754mg.jpg

serkangsk

17 Kasım 2005, 21:25:14  

Valla sony dijital kamerayla telefon arasında pek bir fark yok ama mpx200 dediğin hava gazına sekiz basar diyorum başkada bir şey demiyorum!
quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

DJİTAL :

K750 :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkangsk -- 17 Kasım 2005, 21:27:59 >

tritone

17 Kasım 2005, 21:30:19  

quote:

DJİTAL :

K750 :

hangisi telefonla hangisi makinayla çekilmiş yemin ediyorum ayırt edemedim
bi telefon bu kadar mı güzel foto çeker tanrım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakk76 -- 17 Kasım 2005, 21:31:04 >

EagleWING
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

17 Kasım 2005, 22:22:37  

quote:

quote:

DJİTAL :

K750 :

Kendini kandırma ama bu benim görüşüm. Bence iki fotonun alakası yok.
Olmaması da gerekir.Arka plandaki detay derinliği ve de lense düşen ışık miktarının yayılışlarına bakarsan farkı görürsün
operator40

17 Kasım 2005, 22:35:36  

k750 ile çekilen makro ile çekilmiş ama.
Eğer normal çekilseydi, arka platform da oldukça net çıkardı .

n80
serkangsk

17 Kasım 2005, 23:07:58  

Hem zaten çekilen resimlerde birbirinin aynısı değil! K750yle çekilen resimin ne olduğu belli değil bi kere

quote:

Orjinalden alıntı: operator40

k750 ile çekilen makro ile çekilmiş ama.
Eğer normal çekilseydi, arka platform da oldukça net çıkardı .

tritone

17 Kasım 2005, 23:35:04  

quote:

Orjinalden alıntı: bomber

quote:

quote:

DJİTAL :

K750 :

Olmaması da gerekir.Arka plandaki detay derinliği ve de lense düşen ışık miktarının yayılışlarına bakarsan farkı görürsün

arka plan detay derinliği diyaframla alakalıdır, ışık miktarı yayılışı da enstantane ve asa ayarıdır...bunlar tamamen ayarlama ile ilgilidir kalite ile alakası yoktur...ben çok beğendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakk76 -- 17 Kasım 2005, 23:39:54 >

serkangsk

18 Kasım 2005, 20:51:52  

Al işte!!! Bilen adam şakır şakır konuşuyo! Güzel resimler güzeel!!!
quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bomber

quote:

quote:

DJİTAL :

K750 :

arka plan detay derinliği diyaframla alakalıdır, ışık miktarı yayılışı da enstantane ve asa ayarıdır...bunlar tamamen ayarlama ile ilgilidir kalite ile alakası yoktur...ben çok beğendim

serkangsk

19 Kasım 2005, 1:20:58  

Yanlız buna dijital demişsin ama galiba bu mpx200'le çekilen resimler haksızmıyım hocam?

quote:

DJİTAL :

K750 :

van_hoijdonk

19 Kasım 2005, 2:33:42  

K750 uzun süre kullanılacak bir telefon değil bence çünkü kasası pek sağlam değil..

Psn: uzuncelebi
Online oyun için ekleyebilirsiniz. Fifa2010
gren

19 Kasım 2005, 11:28:04  

fazla düşürmezsen kulanılır,ama öyle sağa sola atmaya yere sürekli sürekli düşürmeye kasası yıpranabilir

serkangsk

19 Kasım 2005, 13:05:02  

Evet telefon çok kibar duruyor! Böyle her an kırılacak çizileceek gibi duruyor ama şu ana kadar bi kaç kere yere düşürdüm, maşallahı var! Canavar gibi!!!

ogguzko

19 Kasım 2005, 13:12:45  

quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

K750 uzun süre kullanılacak bir telefon değil bence çünkü kasası pek sağlam değil..

d600 k750i den daha az saglam gozukuyor sence nasıl k750i okadar saglam degilmi??

tritone

19 Kasım 2005, 16:33:42  

adam gibi kullanırsan bütün telefonlar sağlam

serkangsk

19 Kasım 2005, 17:32:05  

hehe...

quote:

adam gibi kullanırsan bütün telefonlar sağlam

painkill

19 Kasım 2005, 18:32:45  

fenomen : Olay

olay sen mi oluyosun burda abi anlamadım.

Eski Nick: _PainKilleR_
serkangsk

20 Kasım 2005, 2:40:25  

Eveeet... Türkçeyi çok iyi bilen ve konuşan bir arkadaşımız dahaaa...
Fenomen Türkçede Türk Dil Kurumunun sözlüğündede yer alan gerçek anlamının dışında, bir konuyu çok iyi bilen, o konuda kendini geliştirmiş yetiştirmiş ve o konuda artık belli bir noktaya gelip kendini aşmış insanları belirtirkende kullanılan bir kelimedir. Yani fenomen, dilimizde çokça karşılaşılan bir durum olarak gerçek anlamının dışında ikinci bir anlam yüklenmiş kelimelerden biridir.
It is ok?
quote:

Orjinalden alıntı: _PainKilleR_

serkangsk

20 Kasım 2005, 17:32:31  

Bu arada zaten ben başlıbaşına bir olayım yaa...
quote:

Orjinalden alıntı: _PainKilleR_

Sayfa:   <<   < önceki  1 [2] 3   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Cevap: Bir K750i fenomeni sunar! K750i'nin eksileri ve artıları! Okumadan geçmeyin, üzülürsünüz. Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CREA Üretim Tesisleri Gezisi
Teknoloji ürünleri ihracatı yapan sayılı firmalardan biri olan CREA'nın LCD TV ve PC üretim tesislerini gezdik.
WDTV Mini HD Video oynatıcı
Western Digital, WDTV ile çoklu ortam oynatıcı pazarına da el attı!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız