biraz önce acer 1694 ün stoklarına bakarken benimde dikkatimi çekti bu model yalnız bu kadar güzel özelliklerin içerisinde x300 ekran kartı biraz kötü gibi geldi bana en azından bu konfigürasyona yakışmıyor yerine geldiği 1692 den hep daha iyi özelliklerie sahip olmasına rağmen ekran kartı malesef 1692 nin yanında vasatı bile aşamaz
amd hala bu işlemci işini daha öğrenemedi size bir örnek artık yorumu siz yapın bi liyorsunuz ki dell dünyada notebook konusunda bir numaradır ve kendine kesinlikle leke düşürecek bir hata yapmaz ve siz hiç amd işlemcili dell notebook gördünüzmü ? gören varsa modelini söylesin ben birtek amd işlemcili makina bilirim oda acer ferrari 4005 başka tanımam
amd hala bu işlemci işini daha öğrenemedi size bir örnek artık yorumu siz yapın bi liyorsunuz ki dell dünyada notebook konusunda bir numaradır ve kendine kesinlikle leke düşürecek bir hata yapmaz ve siz hiç amd işlemcili dell notebook gördünüzmü ? gören varsa modelini söylesin ben birtek amd işlemcili makina bilirim oda acer ferrari 4005 başka tanımam
Bu forumda çok komik yorumlar okudum ama favorim bu işte Kusura bakma, rencide etmek amacıyla değil.. ama gerçekten komik
yani belki biri teknik verilerle gelir işte amd nin voltajı şöyle mimarisi böyle falan der diye bekledim ama yok. bikere son dönemde amd nin çok başarılı işlemcileri çıktı piyasaya özellikle mt serisi turionlar. bunlar hem düşük voltajda çalışıyor hem de eski amdlere nisbeten hafifler. powernow teknolojisine sahipler. tek eksikleri ddr2 desteklememesi.
ben intel iyidir ya da amd iyidir diyemiyorum. bunu ancak kişisel bir fikir olarak söyleyebiliriz kendi ihtiyaçlarımızla uyuştuğu için. yoksa dell amd li üretmiyo diye forza intel demek anlamsız oluyor. kaldı ki bu dell neye göre kime göre hangi kritere göre dünyanın en iyi notebook yada bilgisayar üreticisi? yukarıda bir arkadaşın söylediği gibi bunlar tamamen ticari anlaşmalarla alakalı.
kısacası herkes kendi kriterlerine uyan işlemciyi seçer. bunu yaparken de kendi fikirlerini genel geçer bi yargı gibi amd ye aidsli işlemci muamelesi yapmadan yapar. markayı değil özellikleri eleştirelim arkadaşlar. kimseyi de yanıltmayalım.