Şimdi Ara

bilgisayara takılacak hazır IR alıcısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bitirme ödevim aynen şu adrestekinin aynısıhttp://www.darkhardware.com/st.php?u=articles/seri_ir_alici
    Burada bahsedildiği gibi bilgisayara takılacak IR alıcısı lazım.Böyle birşeyi nereden bulabilirm?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alvardar -- 7 Kasım 2005, 15:16:24 >

• Tercihan İstanbul Karaköyden alabilirsin T.V malzemesi satan har dükkanda var.
  • cep telefonlaro için satılan usb'ye takılanlar da sanırım işini görür 15-20 ytl civarı fiyatları var sanırım
  • hocam o çook basit bişi kendin yapabilirsin.ben yaptım ve kullanıyorum...
    emin ol çok basit yapabilirsin..
    eğer sorun alıcının kendisiyse yani sfh506 onu kadıköyde intel elektronik var. yazıcıoğlunun karşısındaki pasajda ikinci katta ordan alabilirsin kolay gelsin..
    eğer yardım lazım olursa burdayım ..
    tekrar kolay gelsin
  • ben yaptım çok iyi çalışıyor
    artı çok kolay yapılıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: elektronikci

hocam o çook basit bişi kendin yapabilirsin.ben yaptım ve kullanıyorum...
    emin ol çok basit yapabilirsin..
    eğer sorun alıcının kendisiyse yani sfh506 onu kadıköyde intel elektronik var. yazıcıoğlunun karşısındaki pasajda ikinci katta ordan alabilirsin kolay gelsin..
    eğer yardım lazım olursa burdayım ..
    tekrar kolay gelsin

İzmir'de oturuyorum.Burada çarşıda bütün elektronikçilere sordum hiçbirşey bilmiyorlar.İstanbul'a gidip gelmek ve kalacak yer bulmak benim için zor ve pahalı.Senden rica etsem bana bir tane hazırlayabilir misin?
    Ücreti havale ile gönderirim sana.İstersen msn ya da e-maille haberleşelim.
    e-mail: avardar@stud.sdu.edu.tr
    MSN: alvardar@mynet.com

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam akşam saat 10-11 gibi evde olcam istersen o zaman yada yarın buyuk ihtimalle öğlene kadar msn de olcam orda götüşebiliriz. ayrıca eğer çook acil değilse halletmeye çalışırım. haftasonu falan olursa yani... hafta sonunda yapmaya çalışırım...
    kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: cncrd

cep telefonlaro için satılan usb'ye takılanlar da sanırım işini görür 15-20 ytl civarı fiyatları var sanırım

O işe yaramıyor.
  • quote:

hocam akşam saat 10-11 gibi evde olcam istersen o zaman yada yarın buyuk ihtimalle öğlene kadar msn de olcam orda götüşebiliriz. ayrıca eğer çook acil değilse halletmeye çalışırım. haftasonu falan olursa yani... hafta sonunda yapmaya çalışırım...
    kolay gelsin

Çok acil değil.Ben akşam 11'de evden çıkacağım.Saat 12'de otobüse binip Isparta'ya gideceğim.Sabah da dersim var.Süleyman Demirel Üniversitesi'nde Fizik okuyorum.Akşam MSN'yi açarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alvardar -- 8 Kasım 2005, 10:15:37 >
  • ok.
    hafta sonunda yapıp yollamaya çalışırım.
    kolay gelsin.

bana bi adres yolla mailime
    elektronikevi@hotmail.com
  • quote:

ok.
    hafta sonunda yapıp yollamaya çalışırım.
    kolay gelsin.

bana bi adres yolla mailime
    elektronikevi@hotmail.com

Sayın elektronikçi size mail attım.
  • Sayın elektronikci size iki gün önce mail atmıştım.Gelmedi galiba neyse.
    Devreyi kurma çalışmanız ne durumda diye soracaktım.
    Sağlıcakla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alvardar -- 22 Kasım 2005, 18:42:38 >
  • alvardar devre kurmak prob. değil ama şuan vizelerim başladı eğer çook acilse benimkine yolluyayım yok dersen
    hafta sonu haırlarım bide bana adres yolla
    onu yollamam için..
  • ben TSOP 1230 kullanıcam.

Bi problem çıkarmı acaba
  • Yok acil değil, çok sağol.İnşallah vizelerin iyi geçer.Benim de vizeler başladı.Seni sıkıntıya sokmak istemem.Devreyi hazırladığında bana mail at haberleşelim.Bu arada hangi bölümü okuyorsun elektronik mühendisliği?
    quote:

alvardar devre kurmak prob. değil ama şuan vizelerim başladı eğer çook acilse benimkine yolluyayım yok dersen
    hafta sonu haırlarım bide bana adres yolla
    onu yollamam için..

• quote:

ben TSOP 1230 kullanıcam. Bi problem çıkarmı acaba

Bence çıkar. çünkü bahse konu olan devredeki TFDS4500 adlı malzeme , hem alıcı hem de verici göz , sizin söylediğiniz ise sadece alıcı göz içermekte. IRDA sisteminde hem alma , hem de verme bilgisi işlevi vardır.
    Saygılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.