Şimdi Ara

Karadedeler Olayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
2
Favori
54.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Merhaba arkadaslar Karadedeler olayını duymussunuzdur. Son zamanlarda filmi ile gündeme tekrar geldi. Açıklamasını ve videolarını koyuyorum . İlgilenenlerin dikkatine .

    Filmin Yönetmeninden açıklama :

    Selam abiler-ablalar, dogaustu varliklar ile ilgili yazilari okuyordum ozelikle gokturk abimizin yazdigi ve digerleri "karsilastigim cin" gibi.... Neyse bir sayfada okudugum Ve film yapmak istenen gercek olayi buraya alinti olarak aktariyorum"eger tamamini okumak isterseniz" Search'e Karadedeler olayi diye yazarsaniz sayfaya ulasabilirsiniz.


    KARADEDELER OLAYI 1989

    1989 yılının ocak ayında bir haber ajansı gazetelere K… in D… Köyünde, köylülerin hava karardıktan sonra "CiN BENZERi" esrarengiz yaratıklar gördükleri için saat beşten sonra korkudan sokağa çıkamadıklarıyla ilgili bir haber geçti. Haber tüm gazetelerde küçük puntolarla önemsiz bir haber olarak yayınlandı.
    Aynı günler haber,yeni okul mezunu genç gazeteci H.B nin dikkatini çekti ve olayı yerinde araştırmak için K… in D… köyüne gitti. Köyde konuştuğu ve filme aldığı herkes birtakım yaratıklar gördüğünü iddia ediyor ve akşam saat beşten sonra kesinlikle sokağa çıkmıyorlardı. Herkesin gönülden inanarak korkuyla anlattığı esrarengiz olaylar genç gazeteciyi köyde kalmaya teşvik etti.
    Tam on bir gün süreyle köyde kalan gazeteci olağan üstü hiç bir olaya rastlamayınca yanında getirdiği video kamerayı köydeki 14 yaşında bir çocuğa bırakarak köyden ayrılmaya karar verdi. Çocuk, eğer köyde olağandışı bir şey olursa kamerayla kaydedecek, daha sonrada kasetleri gazeteciye verecekti.
    Genç gazeteci, köyden dönüşünden üç gün sonra gece yarısı, sivil giyimli dört jandarma tarafından İstanbul daki evinden, köyde kayıt yaptığı kasetleriyle birlikte alındı ve K… in L… ilçesinin jandarma komutanlığına getirilerek bizzat bölgedeki jandarma komutanı kıdemli Yüzbaşı A.S. tarafından sorgulandı. Bu sorgulama kamerayla kayıt edildi… Sorgulamanın sebebi D… köyünde üç hanede, video kamerayı bıraktığı çocuk da dâhil olmak üzere toplam 7 köylü kısmen
    parçalanarak öldürülmüş, evlerin birinin duvarına ise kan kullanılarak H.B nin ismi Arapça alfabeyle yazılmıştı…
    Olay büyüyerek halk arasında korku, kargaşa ve paniğe sebep vermesin diye bir cinnet olayı gibi köylülere anlatıldı ve örtbas edilerek, cenazeler sadece köylülerin ve jandarmanın katılımıyla büyük bir gizlilikle köy mezarlığına defnedildi.
    Köylülerin çoğu bu olaydan sonra köyü terk ettiler.
    Sorgulandıktan sonra serbest bırakılan H.B.nin üzerindeki tüm giysiler(iç çamaşırları ve çorapları dâhil),botları, çantası ve not defteri 3 Şubat 1989 salı günü , D…lar köyünün arkasındaki ormanda terk edilmiş olarak bulundu.
    Gazeteci H.B.nin ismi ise kayıplar listesinde kaldı…

    Yüzbaşı A.S. olaydan bir sene sonra 1990 yılında psikolojik bir rahatsızlıktan dolayı malulen emekli olarak İstanbul’a yerleşti ve tedavi görmeye başladı.
    2006 yılında ise henüz 59 yaşındayken, girdiği bir bunalım sonucu kendisine ait tabanca ile başına bir el ateş ederek intihar etti.
    Babasının ölümünden sonra Yüzbaşı A.S.’nın özel kasasını açan kızı S.F, kasada üç adet büyük zarf buldu. Zarfların bir tanesinde siyah beyaz fotoğraflar diğer ikisinde ise kayıp gazeteci H.B.ye ait bir not defteri, 1989 yılına ait gazete kupürleri ve üç adet video kaset vardı…
    Kasetlerin üzerinde yazan tek şey “KARADEDELER OLAYI 1989”du.
    İlk video kayıtları gazeteci H.B.nin köylüler ile röportajını, ikincisi ise H.B.nin babası tarafından sorgulanmasını içeriyordu…
    Üçüncü ve son video ise köylü çocuğun çektiği görüntülerden oluşuyordu… Bu son videoyu seyretmeye başladığı ilk on dakikadan sonra korkudan kanının damarlarından çekildiğini hissetti…
    Yirmi ikinci dakikadan sonrasını ise seyredecek cesareti bulamadı kendinde…

    S.F 'nin şoku atlatması 2008 yılının ortalarına kadar sürdü ve bu arada mali sıkıntıya düşerek daha önce kimseye bahsetmediği kasetleri 2009 yılının mart ayında satmak zorunda kaldı…

    Hâlâ montaj aşamasında olan ,yarı belgesel niteliğindeki "KARADEDELER OLAYI" isimli film, bu üç kasetten oluşuyor… Biz kasetlere hiç bir ekleme yapmadık, sadece uzun olan ve yıpranmış bazı bölümlerini çıkartarak, filmin devamlılığı sağlamak amacıyla her üç videodaki olayları kronolojik sıraya dizdik…
    Filmin orijinal görüntülerine ilave olarak, KARADEDELER OLAYI’NIN geçtiği köye gittik ve bugün bile korku ve ürpertiyle bahsettikleri olaya tanık olmuş köylülerle röportaj yaptık… Tüm bu görüntüleri de filmde bulacaksınız…
    Ayrıca ailelerinden gelen istek üzerine görüntülerde yer alan bazı kişilerin yüzlerini gizledik ve isimleri sadece harf olarak belirttik…



    http://karadedelerolayi.com/
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Tırstırak birşeyler varmı videoda.Ona göre izleyek
  • yazıyı okumadım özet geç desem ayıp olurmu hocam
  • Yazıyı okudum. Videoyu izlemedim. Ne bu yeni korku filmi tanıtımı mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CoderWriter
    Tırstırak birşeyler varmı videoda.Ona göre izleyek

    13 ten küçüksen izleme.

    evet yeni film fragmanı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektronikmühendisi -- 29 Ocak 2011; 18:56:58 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ch4ylak
    yazıyı okumadım özet geç desem ayıp olurmu hocam

    estagfurullah.
    3 harflilerin varlığından bahsediliyor. bir takım cinayetler işlenmiş. kamera kayıtlarıda gün yüzüne çıkmış.3 kayıt çıkmış bunları birleştirip film yapmışlar.
    paranormal activity özenmesi gibi geldi aslında
  • video yu yalnız izlemeyın :D cocuk yolda gıderken bırden yere dusuyor sanırım bırsey tarafından çekiliyor.ve anne diye bagırıyor.İzlersenız bu bagırmanın rol olmadıgını gorursunuz.Ama dedıgım gıbı yalnız veya gece ızlemeyın.Kulaklıkla hiç ızlemeyın :D


    ve Dyatlov Geçidi diye bir olay daha var.Yabancı tabıkı.Bunuda ıncelemenızı onerırım.
  • ...okurken tüylerim diken diken oldu desem yeridir şayet bu olay gerçekse ki olsaydı gün yüzüne çıkmazdı özenti gibi gedi b.w ve p.a ye nokta......(ama yinede bir araştırayım)
  • Yazıyı okudum klasik cin hikayesi başka bişey değil.
  • fragman etkileyici aslında
  • 44. saniyede siyah bişe var.Fark eden oldumu. Nedir o
  • Klasik Cin mevzusu.
  • İzlemeye değmeyecek bir film gibi duruyor.Bu tarz yapımlar bol ne de olsa.
  • Bana nedense Blair Cadısı filmini hatırlattı. Bu da onun gibi bir pazarlama tekniği çıkarsa şaşırmam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Phenomenal

    Bana nedense Blair Cadısı filmini hatırlattı. Bu da onun gibi bir pazarlama tekniği çıkarsa şaşırmam.


    Aynısını yazacaktım.
  • gazetecinin kamerasını bir çocuğa emanet edip köyden gittiğini okuduktan sonra sesli güldüm ve sağlam küfrettim
  • İnanıp inanmamak arasında gidip geliyorum ama fena tırstım nedense.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: apeka

    gazetecinin kamerasını bir çocuğa emanet edip köyden gittiğini okuduktan sonra sesli güldüm ve sağlam küfrettim


    Ben de ses kayıt cihazı vermiştim, bolca da kaset. Eski kız arkadaşımın bir deneyi için gittiğimiz köyde bir çocuğa verdim. Tembihledim, yaşadığın deneyimleri olaylar sıcakken bu kasetlere kaydet daha sonra bana postayla gönder. Kayıt cihazı sende kalsın hediye olarak.

    Bu olmayacak birşey değil, neden güldünüz anlamadım...

    Filme gelirsek. Olayı bilmiyorum araştırmadım gerçek mi değil mi diye. Üç harfli vs. diye uzatmadan cinlerle ilgili filmler zaten yeterince gerilim yüklü oluyor. Bir Alien filminin gerçek olmadığını bildiğiniz için korku bir yere kadar. Fİlm bittikten sonra buzdolabından alien mı çıkacak diye tırsmıyorsunuz. Ama varlığı kutsal kitaplarca doğrulanan bir varlığın konu edildiği korku filmleri çok etkileyici oluyor.




  • Dyatlov Geçidi Olayı da iyiymiş. Filmi var mı acaba?
  • dün marid'i seyretmiştim.eğer inanıyorsanız gerçekten korkutucudur.daha öncede poughskeepie tapes seyretmiştim 1 hafta önce.karadedeler olayı bir pazarlama ya da yalanda olabilir.yalnız şu gerçek li eğer inanıyorsanız bu filmlerden korkma ihtimaliniz çok yüksek.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.