Şimdi Ara

BMW´den taksi olur mu ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
1
Favori
34.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nicknettin

ikdisadi açıdan "astar-yüz hesabını " kurtarıyorsa her araçtan taksi olur..bazen aracın farklı hatta daha pahalı ve lüks olması daha iyi bile olabilir.. "müşteri seni bulur" ..
    ( ama kesin olan bişey daha var her taksi bmw vs. olsa ,,bmw yi şuan ki fiyatlardan alacak müşteriyi biraz zor bulursun)

Evet sonra da, bu markanın aracını hep taksiler kullanıyor diye premium olmaktan çıkacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bacey -- 30 Ocak 2011; 11:55:08 >

Orijinalden alıntı: Ünal

quote:

Orijinalden alıntı: ipo_aga

quote:

Orijinalden alıntı: burakonur

geçen gün kızılayda yeni kasa mondeo taksi gördüm şaşırdım baya

Ankarada tek o şimdilik.
    Ayrıca en sondan bir önceki kasa passat, opel vectra 2008 , audi a4 (2004 model tarzı) , mitsubishi yeni lancer ve laguna 3 kasa,peju 407 taksilerde var ankarada.

Mercedes C serisi de var 1 tane.

Eski kasa ve yeni kasa Passat, Laguna, 407, Vectra, Astra, Jetta. Maşallah bunlar açız diye inleyen taksiciler.

Ankara'da bol miktarda Albea ve Era var.Parası olan 250.000 TL yatırıyor plakaya, 30 bine Era alacağına 50 bine passat laguna alırım müşterinin dikkatini çekerim diyor.

Kim Albea yerine Passata binmek istemez ki.Bizim burda minübüs hattında Crafter var bir tane diğerleri Deutz ve Karsan.Son durakları arası 20 dakika olan 2 tane hat var zaten.Adam Crafter gelirse ona biniyor biraz lüks göreyim diye.Boş gittiğini de görmedim hiç.O hesap işte lüks her zaman müşteriyi çeker heleki para kazandırmayan bir güzergahta ise.

Yurtdışında niye Mercedes BMW burda Hyundai.Sebebi belli, Türkiye'deki vergilendirme sistemi, yakıt parası, sıfır araçların pahalılığı, parçasının kat kat daha pahalı olması (taksilerin kazaları fazladır sürekli trafikte olduğundan) bakımın pahalılığı gibi sebepler...

• Accent,Albea,Symbol akar. bosverim mersoyu bmwyi

Focus Titanium X paket taksi gördüm sunroof bile var

Şöförde bayan

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

Şuan izmitteyim.

Focus Titanium X paket taksi gördüm sunroof bile var

Şöförde bayan

Sıfırı kaça hocam bu arabaların?
  • arkadaşlar ben kıbrısta okumuş bir kşi olarakk oraya ilk gittigimde taksilerde lüks arabaları görünce çok şaşırdım ama zamanla alıştım bir günde bir taksiciye sordum abi neden taksiler hep lüks araba diye adam abi lüks degil bu arabalar hangisini istersen onu yaparsın taksi dedi istegine göre ingiltereden getirtiyorlarmış şoförün zevkine göre ama genelde herkesin zevki mercedes ten yana ama bmw olanda vardı tabi yada audi dedigim gibi getirenin zevkine göre taksi yapıyorlar şart yada olmaz diye bir şey yok kıbrısta 5 sene taksi gezdirme zorunlulugu var sadece eger arabayı taksi yapacam dediysen 5. sene sonunda satıp yenisini getiriyorlardı
    kısacası zevkkkk

Orijinalden alıntı: murat2580
    arkadaşlar ben kıbrısta okumuş bir kşi olarakk oraya ilk gittigimde taksilerde lüks arabaları görünce çok şaşırdım ama zamanla alıştım bir günde bir taksiciye sordum abi neden taksiler hep lüks araba diye adam abi lüks degil bu arabalar hangisini istersen onu yaparsın taksi dedi istegine göre ingiltereden getirtiyorlarmış şoförün zevkine göre ama genelde herkesin zevki mercedes ten yana ama bmw olanda vardı tabi yada audi dedigim gibi getirenin zevkine göre taksi yapıyorlar şart yada olmaz diye bir şey yok kıbrısta 5 sene taksi gezdirme zorunlulugu var sadece eger arabayı taksi yapacam dediysen 5. sene sonunda satıp yenisini getiriyorlardı
    kısacası zevkkkk

Kıbrıs'ta vergi olayı olmadığından araçlar ucuz,ülkemize Kıbrıs'tan kaçak yollarla yarı fiyatına araç sokuyorlar..Lüks araçların taksi olmasının sebebi bu olabilir..

• arkadaslar neden dar çerçeveden bakıyorsunuz başka ülkelerdeki taksiciler bu işten bizim taksicilerden daha cok kazanıyor sonuçta bizim ülkemizdede çok kazanılıyor ama kazanan sadece plakanın sahibi o takside vardiyalı çalışan şoför arkadaşlar degil onlar ekmek peşinde ama gel görki onlarda bu işten bir şekilde kendilerine indiragandi yapıyorlar yapmıyorum diyene vicdanen rahatsa helal olsun alın teri şu an ülkemizde taksi plakası istanbulda ankarada .... büyük şehirlerde uçmuş vaziyette
    siz hiç taksi plaka sahiplerinin eylem yaptıgını gördünüzmü hepside şoför iş böyle oluncada adam kar yapmak derdinde müşteri nasıl olsa era ilede focus ilede taşınıyor ne gerek var mercedese diyor ama avrupada önce insan deniyor türkiyede önce para deniyor

arkadaslar neden dar çerçeveden bakıyorsunuz başka ülkelerdeki taksiciler bu işten bizim taksicilerden daha cok kazanıyor sonuçta bizim ülkemizdede çok kazanılıyor ama kazanan sadece plakanın sahibi o takside vardiyalı çalışan şoför arkadaşlar degil onlar ekmek peşinde ama gel görki onlarda bu işten bir şekilde kendilerine indiragandi yapıyorlar yapmıyorum diyene vicdanen rahatsa helal olsun alın teri şu an ülkemizde taksi plakası istanbulda ankarada .... büyük şehirlerde uçmuş vaziyette
    siz hiç taksi plaka sahiplerinin eylem yaptıgını gördünüzmü hepside şoför iş böyle oluncada adam kar yapmak derdinde müşteri nasıl olsa era ilede focus ilede taşınıyor ne gerek var mercedese diyor ama avrupada önce insan deniyor türkiyede önce para deniyor

Normal değil mı zaten. Benzinin litresi 4 lira 1.6 üstü motorun vergisi maşallah. Adam haliyle önce para diyor.

• quote:

quote:

arkadaslar neden dar çerçeveden bakıyorsunuz başka ülkelerdeki taksiciler bu işten bizim taksicilerden daha cok kazanıyor sonuçta bizim ülkemizdede çok kazanılıyor ama kazanan sadece plakanın sahibi o takside vardiyalı çalışan şoför arkadaşlar degil onlar ekmek peşinde ama gel görki onlarda bu işten bir şekilde kendilerine indiragandi yapıyorlar yapmıyorum diyene vicdanen rahatsa helal olsun alın teri şu an ülkemizde taksi plakası istanbulda ankarada .... büyük şehirlerde uçmuş vaziyette

Normal değil mı zaten. Benzinin litresi 4 lira 1.6 üstü motorun vergisi maşallah. Adam haliyle önce para diyor.

Plaka sahibi bir sürü para kazanıyor.
    Paradan birazcık feragat etsin de güvenliğimizi ön plana alsın.
    Bu işin böyle yürümesi lazım, fakat buna dişisağlam birisi lazım.
    Şoförler cemiyeti de yapamaz bunu, iki dakikada indirirler valla başkanı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şair-i Maderzat

quote:

quote:

Plaka sahibi bir sürü para kazanıyor.
    Paradan birazcık feragat etsin de güvenliğimizi ön plana alsın.
    Bu işin böyle yürümesi lazım, fakat buna dişisağlam birisi lazım.
    Şoförler cemiyeti de yapamaz bunu, iki dakikada indirirler valla başkanı.

En azından taksilere belirli bir standart marka getirebilinir. Mesela Ford Focus , Toyota Corolla gibi Albea ve Accent Era'dan daha kaliteli araçlar olabilir.

• diyelim ticari olarak bmw 3.20d aldık (40000 tl ye ) taksi yapacağız. ama sonradan vazgeçip nasıl doblo , fiorino kullanılıyor öyle kullandık. bu konuda devleti kandırabilirmiyiz aynı doblo ve fiorino gibi.

taksicilik yapacağız diye alacağız ama ticari olarak kullanmayacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 31 Ocak 2011; 11:56:38 >
  • Bence olmamalı.

Trafik polisi "devam et ticari" derken utanır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: katzedie

Bence olmamalı.

Trafik polisi "devam et ticari" derken utanır...

Ticari de yanlayarak devam eder 2 kere utanır polis

Orijinalden alıntı: Şair-i Maderzat

Sıfırı kaça hocam bu arabaların?

Focus Titanium 5K 1.6 109PS TDCi
    49.335,00 TL 46.915,00 TL 46.915,00 TL

• Geçen sene düsseldorf ta gece yolun kenarında bekliyoruz arkadaş karşıda gözüken duraktan taksi almaya gitti bizde diğer arkadaşla konuşuyoruz aramızda , alkol da var şakalaşıyoruz , yola bir döndüm ki eleman 123 kasa merzoya binmiş geldi lan dedim yuh o kadar bmw mercedes içinden yuh yani içinde boncuklar felan asılıydı türk sandım değilmiş 35 km kadar gittik mannheim tarafına gidiyoruz yolda bizim diğer elemanları gördük 5 serisi bmw den indiler bahtsız bedevi çöl ve kutup ayısı üçlemesi hesabı .......

Oralarda olur, burada garipsenir
  • Valla Bmw'den taksi olur mu bilmem ama cabrio araçtan çok iyi olur.Ağustos ayının sonlarında İtalya'ya Capri adasına gitmiştim cabrio taksiler vardı çok beğenmiştim.Roma'da da son kasa Mercedes E serisini taksi yapmışlardı.Türkiye'den sonra görünce insan şaşırıyo tabi
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.