Şimdi Ara

Galaxy'den yüksek kaliteli komponentlere sahip Beyaz PCB'li GeForce GTX 560 Ti White Edition

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  • Nvidia'nın ayrıcalıklı iş ortaklarından birisi olan ve özel tasarımlı ekran kartlarıyla tanınan Galaxy, GeForce GTX 560 Ti tabanlı iki yeni ekran kartı hazırladı. Firmanın yeni modellerinden GeForce GTX 560 Ti GC, çift fanlı özel soğutucusu ile dikkat çekerken, GeForce GTX 560 Ti White Edition ise Beyaz renkli baskılı devresi ile öne çıkıyor.


    Her ikisi de GF114 GPU'sundan güç alan DirectX 11 destekli ekran kartları, 256-bit bellek veri yolu desteği, 384x paralel işlem birimi ve 1GB GDDR5 bellek kapasitesiyle geliyor. Çıkartılabilir fan tasarımına sahip çift fanlı soğutucusu ile güçlü bir görünüm sergileyen GeForce GTX 560 Ti GC, fabrika çıkışı arttırılmış GPU hızı ile geliyor. Galaxy'nin açıkladığı rakamlara göre grafik işlem birimi 835MHz'de, paralel işlemcileri 1645MHz'de ve bellekleri de 4000MHz'de görev yapan kart, 128GB/saniye seviyesinde bant genişliği sunuyor.


    Galaxy GeForce GTX 560 Ti White Edition ilk etapta Beyaz renkli baskılı devresi ile dikkat çekiyor olsa bile, sahip olduğu detaylar onu daha da farklı kılmayı başarıyor. 0.4ns erişim süresine sahip GDDR5 bellek yongalarının kullanıldığı ekran kartı, NEC tarafından üretilen prodilizer kapasitörler ile yüksek stabilite vaad ediyor. Voltera tarafından gelşitirilen ve 240 amper sağlayan güç devresinin kullanıldığı ekran kartına, Sanyo ve MLCC tarafından üretilen yüksek kaliteli kapasitörler eşlik ediyor. 8pin ve 6pin güç konnektörlerine sahip olan ekran kartı fabrika çıkışı hız aşırtmalı olarak gelirken, grafik işlem birimi 950MHz'de, bellekleri ise 4400MHz'de görev yapıyor.


    Galaxy'den aldığımız bilgiye göre, GeForce GTX 560 Ti GC modeli ülkemizde 269$+KDV seviyesinden sunulacak, GeForce GTX 560 Ti White Edition modelinin fiyatı ise daha sonra açıklanacak.


























  • beyaz ne kadar igrenç durmuş öyle :D süt dökülmüş üstü tozlanmış gibi ama en üstteki kartın tasarımı güzel olmuş ama ikinci kart daha şekil duruyor
  • Güç girişlerinin kartın önünde olması sıkıntı yaratabilir gibi.
  • Tüm parçalarının kaliteli malzemelerden yapıldıgı üzerinde durulmuş.Acaba diğer markalarda nasıl malzemeler kullanılıyor ? tüm kartlarda , tüm modellerde...Üretici firma bahsetmediği sürece nasıl malzeme kullanıldığı üzerinde durulmuyor..Kullanıcı , markanın ismine güveniliyor o kadar.. Peki markanın isim yapmış fakat kalitesiz malzeme kullanılmadığı ne malum ? Kapasitörü , ram'in markası ,fanı hepsi önemli aslında...
  • bence güç girişleri sıkıntı yapmaz gibi çünki zaten uzun bi kart değil gayet kısa ayrıca beyaz pcb enteresan ve yenilikçi olmuş şahsen ilgimi çekti
  • Şu white türkiyede satılsa çok iyi olur, gerçekden komponentleri orta seviye bir kart için yüksek. HI-C, daha güçlü vrm'ler ve proadlizer etkileyeci.
  • gayet güzel bi tasarım birde fanların tozları kolay alınıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: No Way Out

    Şu white türkiyede satılsa çok iyi olur, gerçekden komponentleri orta seviye bir kart için yüksek. HI-C, daha güçlü vrm'ler ve proadlizer etkileyeci.

    +1 buram buram kalite kokuyr
  • Galaxy zaten farklı tasarımlarla çok dikkat çekerken pcb ve komponent kalitesinide yüksek tutan bir modelle iyice göz dolduracak gibi gözüküyor.
  • İyi hoş ama zaten Best Buy'da yeterince satıyorlar ki Türkiye'de pek aktif değiller. Eksen'de ve net üzerinde satışları var sanırım. Stok pek yok ve bu tarz modelleri de içermiyor ürün portföyleri. Yaygınlaşmak için de öncelikle iyi teknik servis desteği de şart. Evga ile beraber Nvida'nın en ayrıcalıklı ortaklarından olması iç piyasada rekabeti teşvik eder mi ayrı konu. Bizim de kendi karakteristiğimiz oluşmuş durumda. Asus ekran kartları elit oldular artık. Zotac,benim favorim olan MSI ve daha iyi fiyat politikası ile çok iyi kartlar sunan Gigabyte varken bence zorlanırlar burada.

    Çok önemli bir ayrıntıyı atlamışım galiba sayın fx57'den özür dileyerek ilave açıklama yapma zarureti doğmuştur. GeForce GTX 560 Ti GC modeli için 269USD+KDV= 498 TL fiyat doğru mudur?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setek01 -- 26 Ocak 2011; 23:40:55 >
  • 240 amper sağlayan güç devresi mi?? 240 AMPER mi? Bu ekran kartında mı?

    ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: V4LKyR

    240 amper sağlayan güç devresi mi?? 240 AMPER mi? Bu ekran kartında mı?

    ...


    indüktör elemanı 6 fazdan oluşuyor her faz için 40A kapasitesi var.. 240 A fazla görülebilir ama çalıştığı gerilim çok çok düşük 1v gibi bir rakam.. elektronik bir alet sonuçta çok düşük gerilimlerle çalışır.. 1v gerilimle 240A anca 240W ederki bu da gayet normal.. 240A hiç birşey yani aşağıda datasheetini koyuyorum

    http://www.cooperet.com/library/products/PM-4131%20CPL%20Series.pdf



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man From Atlantis -- 27 Ocak 2011; 2:07:34 >




  • Beyaz pcb müthiş gözüküyor..
  • Milkayı andırıyor
  • Ha bire yeni kartlar piyasaya cikiyor ama o kartlarla oynanilacak oyunlar yok piyasada hala !!! 2011'e girdik ahadan bir ayini dahi bitirdik ama hala oyun yok ....

    Gecen yildan son iki ayida katarsan 3 aydir adam gibi oyun cikmadi bizim bu kartlarla oynayacagimiz !!!

    4870 bir ekran kartim var 3 sene oldu bu gidisle bir 3 sene daha kullanirim ... ATI ve Nvidia siz kart cikartmaya devam edin !!!
  • Nvidia'nın kaç tane ayrıcalıklı iş ortağı var?

    Exclusive denmek isteniyor anlıyorum da sanki aynı anlamı vermiyor gibi. Gerçi Türkçede doğrudan karşılayan bir kelime de yok onu (münhasırı saymıyorum bile).
  • kartın pcb den tut güç girişlerine kadar her yeri büyüledi beni...
    bir kaç aya kadar ya bunu yada 6950yi seçmem gerekecek
  • beyaz ilginç olmuş hakkaten
  • 240A? Hani yazar ya pmpo 10000 watt :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fx57

    Galaxy'den aldığımız bilgiye göre, GeForce GTX 560 Ti GC modeli ülkemizde 269$+KDV seviyesinden sunulacak



    Yani 500TL civarı olucak? İyiymiş. White'da 550-600TL gibi olur. Buda 6950'yi tahtından indirmeye yeter.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3 -- 28 Ocak 2011; 15:59:54 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.