Şimdi Ara

Blackberry Playbook, ilk senesinde 6 milyonluk satış sayısına ulaşabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Teknoloji dünyasının önemli firmalarının başında gelen Research In Motion'ın merakla beklenen tablet çözümü Blackberry Playbook, ilk senesinde 6 milyonluk satış sayısına ulaşabilir. RBC Capital Markets GM'in yatırıcımcılar için hazırladığı çalışmaya göre, Wi-Fi destekli modelinin Mart ayı içersinde 399 ile 449 dolar arasındaki bir fiyatla satışa sunulacağı beklenilen Blackberry Playbook'un satış sayısı 2011 yılının sonuna kadar cihazın 4 milyona, ilk 12 aylık dönemdeyse 6 milyona ulaşacak.


    Tüketici elektroniği fuarı CES'den sonra 1100 müşteri ile yapılan görüşmeleri esas alan çalışmada, tüketicilerin %6'sı Blackberry Playbook'u satışa sunulduğu an almakta kararlıyken; RBC'nin iPad için yaptığı benzer çalışmada bu oranın %50 dolaylarında olması, Playbook'un kısa vadede iPad kadar hızla yayılmayacağını gösteriyor. Kullanıcıların Blackberry Playbook'a ilgi duymalarını sağlayan alanlar ise cihazın 7 inç boyutunda olması, etkileyici özellikleri, multitasking yetenekleri, hızı, gücü, güvenlik özellikleri ve Blackberry markası olarak şekilleniyor.









  • dogmamis cocuga don bicmek bu olsa gerek

  • Sadece bunu yazıp geçesim geldi ama satsınlar tabi ki. 10 milyon da satsınlar hatta ki piyasa kızışsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkaura

    dogmamis cocuga don bicmek bu olsa gerek


    Amerika BB icin cok ciddi bir pazar. apple ve urunlerinin bir musteri gurubu oldugu gibi, BB nin de bir musteri gurubu var. BB de aynen apple gibi alaninda ozellesen bir firma, hatta apple dan daha cok ozellesen bir firma diyebiliriz.
  • Guzel bir cihazdir belki ama uygulama acisindan sikintili olunca iyi satis rakamlarina ulasacagini sanmiyorum.adamlar birzcik iyi donanim koyunca yuksek sarisa ulasacaklarini saniyolar.apple ipad 2yi cikarinca 100bin satarlarsa dua etsinler:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zengier


    quote:

    Orijinalden alıntı: darkaura

    dogmamis cocuga don bicmek bu olsa gerek


    Amerika BB icin cok ciddi bir pazar. apple ve urunlerinin bir musteri gurubu oldugu gibi, BB nin de bir musteri gurubu var. BB de aynen apple gibi alaninda ozellesen bir firma, hatta apple dan daha cok ozellesen bir firma diyebiliriz.


    Blackberrynin amerikada ne kadar yaygin oldugunun farkindayim. rim'i kucumsedigim yok.
    lafim, satmadan satmis gibi konusmalarina.
  • BB nin telefonlarinda da uygulama yukleme yok, ancak amerikada halen daha 1. sirada. cikartsinlar bakalim, ilginc bir cekisme olacak, sonucu ben de merak ediyorum, ayrica playbook donanim olarak gayet hos bir cihaz.
  • bana göre insanlar arkasında ki desteğe göre bir ürünü alma kararını veriyorlar.. bakarım kaç uygulama oyun vs. var uygulama mağazasında ve daha ne kadar destek alacak bir cihaz..
  • d



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BarGoS -- 26 Ocak 2011; 18:00:59 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zengier

    BB nin telefonlarinda da uygulama yukleme yok
    , ancak amerikada halen daha 1. sirada. cikartsinlar bakalim, ilginc bir cekisme olacak, sonucu ben de merak ediyorum, ayrica playbook donanim olarak gayet hos bir cihaz.



    http://appworld.blackberry.com/webstore/

    bu site bb nin uygulama sayfası. çok aşırı program yok ama işinize yarayacak herşey mevcut ;)
  • Piyasada sadece iPad olsaydı inanırdım ama bilmem kaç tane firma tablet çıkardı. Pek sanmıyorum.
  • ben galiba o %6 arasındayım ama eğer torch için wireless ağı yayınlama gibi bir özellik gelirse alırım çünkü internetsiz çok geniş bi kullanım açısı olmaz bence, ozaman ipad2 ilk tercihim olur.
    ama rim gerçekten çok kaliteli cihazlar yapıyor ama uygulama mağazasına keske biraz ağırlık verse.
  • Apple Store gibi bir nimet apple da olduktan sonra kimse apple kadar satış yapamaz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.