Şimdi Ara

HP B110A Photosmart Wireless E-All-in-One Yazıcı CN245B (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
15.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Uzun süredir kullanıyorum bir sıkıntı yaşatmadı bursada orjinal kartuşunu dolduran yerde buldum zaten kullanıyorum şuan
  • Kartuşlara dolum yaptırıyordum birden siyah yazmamaya başladı gittim sıfır siyah kartul aldım sonuç yine aynı. Tamire verdim kafası değilşcek dediler oda yazıcı fiyatı kadar dediler bıraktım. Kartuş doldurmayı kesinlikle tavsiye etmiyorum arkadaşlar.
  • Arkadaslar yardımınızı bekliyorum. bu yazıcıyı kullanıyorum worl excel dökümanlarını net bi şekilde yazıyor fakat pdf dosyasını yazarken netlik çok az baya kötü çıktı veriyor siz pdf dosyası çıktısı almayı denedinizmi netlik nasıl çıktı sizde.... benim driverdamı sorun var bi türlü anlamadım ... şimdiden teşşekkürler
  • tenten16 kullanıcısına yanıt
    Atmadıysanız şu yöntemi deneyin. Kartuşları çıkarın yuva üstünde bir mandal var onu kaldırın mürekkep püskürtme kafasını printerden sökün. Nozzleman diye satılan bir sıvı var. Fiyatı pek fazla değil 10 tl civarı. Bir enjektöre doldurun ve nozzle girişlerine hızla püskürtün. Bu işlemi defalarca yapın. Bu arada bu işlemi yaparken kafanın elektrik devrelerinin olduğu bakır levhaya elinizle temas etmeyin. Bir süre kuruması (bir kaç gün iyidir)gerekiyor. Hatta kartuşlarınızı taktıktan sonra muhtemelen mürekkep yuvası arızası diyecek. Ara ara havalandırın. 3-5 gün sonra sorunsuzca yazmaya başlayacak, tecrübeyle sabittir. Kartuşlarınızı doldurtmayın doldurun. 364 ler kolayca doluyor. İster alttaki nozzula temas eden kısıma damlatın mürekkebi ister üstteki bandı açıp enjektör iğnesini daldırarak. Ama hp 364 , viviera tipi mürekkep kullanır. Dodurttuğunuz yerler için verdiğiniz kartuşun hp epson canon olması pek farketmiyor. Kendiniz doldurun youtube ta bile dolumu göstermişler. Kolay gelsin.




  • hodoras H kullanıcısına yanıt
    Dediğinizi uygulamak için yazıcı kafasını çıkarttım.Kafa gerçekten çok pis bir haldeydi yaklaşık 3 yıldır kullandığım bir yazıcı ve hep dolum yaptırıyordum. Bir kaba kolonya döktüm ve fazla mürekkeplerin temizlenmesini sağladım. Şuan kurumaya bıraktım ve dediğiniz sıvıyı internetten 9 Tl'ye sipariş ettim. Bir kaç gün içerisinde oda elimde olur ve dediğiniz işlemi birde o sıvıyla yapmaya çalışıcam. Bir Yazıcıya götürmüştüm ve bana çok pahalı olcağını yazıcının kafası değişmesi gerektiğini vs söylemişti oda bir yazıcı parası demişti. Umarım uyguladığım yöntemler olur olmassada yapcak birşey yok kurtarmak için elimden geleni yapmış olacağım ama hata biz müşterilerde böyle bir sıvının olduğundan haberim yoktu ara ara bu temizlikleri yapsam hiç problem yaşamıcaktım belkide.

    Herşey için teşekkürler.
  • tenten16 kullanıcısına yanıt
    Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama sipariş ettiğiniz yerin muhtemelen sizin olduğunuz yerde de bayisi vardır. Ben de başıma geleni anlatayım siz telakki edin. Siyah kartuşum zaten orjinal ve yazıyordu. Ancak renkli grup bitmiş ve sadece oğlum kullandığından yazdan beri kullanılmayan printere takılıydılar. Yani sadece siyah yazdırabiliyorduk. Ben Antalya'da bir dolum yerinden hp364 için uygun 100ml lik dolum mürekkepi almıştım. Youtube da izleyerek aynı dolumu yaptım ama yazıcı sonuç vermedi. Ertesi günü bu solüsyonu aldım. Uygulamasını internetten izleyip kullandım. Siz internetteki gibi kullanmayın çünkü uygulamayı hatalı yapmışlar. Yanlış uygulayınca kartuşları taktıktan sonra 3-5 sayfa renkli çıktı alabildim ama sonra mürekkep baskı kafası arızası gibi birşeyler yazdı printer ekranında kapatın açın önerisini verdi. Bende HP sitelerinde böyle bir sorunun çözümü var mı diye araştırdım. Kafayı çıkarıp tekrar solüsyon uyguladım ve elimden geldiğince kuruladım. Ama ne yaparsam yapayım aynı arızayı tekrar tekrar verdi. İş yerime götürüp teknikerlere baktırayım dedim ama herkes tamir olmaz astarı yüzünden pahalıya çıkar dedi. Bende cuma günü printeri iş yerimde bıraktım gittim. Pazar günüde oğlumun ihtiyacı için b110a ya benzer 5525 model hp yazıcı aldım 240 tl ye vatandan. Pazartesi iş yeri,me gidince printeri atmadan önce bir fotokopi deneyim dedim arıza yapmadı aynı sayfayı onlarca kez bastım sorunsuzca bastı. Yani teknik açıklama nozzle ve alt kapalı kısımda kalan solüsyonun tamamen kuruması gerekiyordu bu da bir kaç günden aşağı olmuyordu. Acelem bana 240 tl ye maloldu. Umarım siz sadece 9 tl solüsyon parası ile kurtarırsınız. Bu arada internet ve bayiler arasında fiyat farkı var nedense bayi fiyatı %25-30 civarı pahalı Antalya da.




  • gitti gidiyordan aldım zaten aldığım firma bursa firması bursa kartuş isminde bayiye kadar gitmek zor geldi nette kargo bedava diye netten aldım büyük ihtimal cuma günü elimde olucak kolonya sayesinde baya temizlendi zaten ama o sıvıyla basınçlı bir şekilde denicem birde bir kaç günde beklerim. Artık kısmet gözden çıkarmıştım zaten yazıcıyı atıcaktım :)
  • Teknosa mağazında bu yazıcıdan vardı bir tane, üst kapağı kırılmış alt menteşelerinden ve kartuşlarının 2 senedir açılıp kullanılmadığından donmuş olabileceğini bu şekliyle kabul edersem alabileceğimi söylediler. Bende güvenemedim üstelik sağlam fiyatına satılıyor 100 TL yazmışlar. Eli yüzü çizik ve leke içinde. Mürekkepler gerçekten kurumuşmudur? Hiç açılmamış bile olsa kurur sanırım. Alsamıydım acaba bilemedim.
  • hidden kullanıcısına yanıt
    Kurumamıştır, çünkü orijinal ambalajında hava almayacak şekilde geliyor dolayısıyla kurumaz. Ancak bu durumdaki bir yazıcı için 100 TL de fazla bir fiyat. Almadığınız iyi olmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hodoras

    Kurumamıştır, çünkü orijinal ambalajında hava almayacak şekilde geliyor dolayısıyla kurumaz. Ancak bu durumdaki bir yazıcı için 100 TL de fazla bir fiyat. Almadığınız iyi olmuş.

    Teşekkürler. Bütçem bu ay kısıtlı olmasa sürekli besleme sistemli bir yazıcı alacağım ama geçtiğimiz yaz çok uygun fiyatlara satılan ürünler pahalandı. Pek alternatifte yok. Bilmiyorum kolay dolum yapılabilir kartuşlu bir yazıcı alıp devam edeyim istiyorum ama çok pahalılar.
  • hodoras H kullanıcısına yanıt
    Malesef olmadı açamadı püskürtme kafasını renklilerde hiçbir problem yok ama siyah ta problem var neredeyse hiç çıkmıyor.
  • tenten16 kullanıcısına yanıt
    Üzüldüm çalışmadığına. Siyah olmayınca renklilerde bir işe yaramıyor. Scanner olarak kullanmak dışında size yol bırakmamış.
  • Malesef öyle oldu hodoras.
  • tenten16 kullanıcısına yanıt
    kusura bakmayin geciktim cokca, bir bakin isinize yarar mi
     HP B110A Photosmart Wireless E-All-in-One Yazıcı CN245B HP B110A Photosmart Wireless E-All-in-One Yazıcı CN245B HP B110A Photosmart Wireless E-All-in-One Yazıcı CN245B




  • Malesef yaramaz farklılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenten16 -- 5 Aralık 2013; 22:20:16 >
  • Arkadaşlar merhaba

    Yazıcıyı uzun siredir kullanmıyordum. Yaklaşık 1 sene falan.
    Kartuş aldım. Artık bundan sonra ihtiyacım var. Mecbur kullanıcam.
    Anncak kullanırken şöyle bir sıkıntı çıktı. Bazı satırlar silik basılıyor. Niye olabilir? Servise vermden kendim çözebilir miyim?
    Böyle bir problemle karşılaşan var mı?

    http://i.imgur.com/J55iQUM.jpg?1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LPW -- 8 Şubat 2014; 20:08:48 >
  • Kusura bakmayın arkadaşlar. Yazıcıyı uzun süre kullanmadığım içinmiş sanırım. 5-10 sayfadan sonra sıkıntı düzeldi. renkli kartuşlar için mürekkep alıp enjeksiyonla doldurup kullanacağım. Teşekkürler
  • Teknosa'da 100 lira alinir mi? Kartus dolum imkani nasil?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi kartuşları çok fazla pahalı yaa. XL Siyah 364 kodlu kartuş 70 lira laan. Bi de bu diğer renkler olmayınca çalışmıyor. Şu an İstanbul'dayım ve gelirken memleketten getirmedim bile bunu been. (Şu sıralar aşırı bir yazıcı ihtiyacım var, bu konuya da ordan geldim :))
  • amrStudiosGraphix kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Orijinal kartuşlarını dolum yapabileceğiniz uyumlu mürekkep ve dolum aparatları mevcuttur. Dolum yaparak ekonomik hale getirebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.