Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ACE (S5830) [ANA KONU] ★★ (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.002
Cevap
72
Favori
1.494.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Telefon iyice milletin eline düşmeye başladı haa, ikinci 5800 durumuna düşmez inşallah bu telefon. Telefonu daha ilk ayında aldık, şimdi indirimlerle zorla milletin cebine sokmaya çalışıyorlar iyi mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 01halil


    quote:

    Orijinalden alıntı: A380
    en ucuz uygun internet hangisini kullanıyosunuz bir ayda kaç mb yeterli olur hangisini tavsiye edersiniz vodafone uygun gibi sanki?

    abicim şu an en avantajlısi vodafone 8 lira sınırsız yani 100mb a kadar 3g sonrası edge hizinda sınırsız ben wave2 Yi alalı bi kaç gün oldu 500mb asmis durumdayım şu an itibariyle :))



    çekim gücü olayları nasıl?

    bende hem avea hem de vodafone var.
    net paketlerinden birini almayı düşünüyorum.
    turkcell in çekim gücü çok iyi diyorlar.

    kullanan arkadaşlar yorumlayabilir mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darbelux

    Telefon iyice milletin eline düşmeye başladı haa, ikinci 5800 durumuna düşmez inşallah bu telefon. Telefonu daha ilk ayında aldık, şimdi indirimlerle zorla milletin cebine sokmaya çalışıyorlar iyi mi?


    5800 sanki beleş dağıtılıyor gibi herkesin elinde.
    ben ilk çıktığında almıştım.
    ilk dokunmatik nokia deneyimimdi.
    2 sene kullandım ama 5 sefer servise gitti.
    kutu içeriği en dolu olandı.
    artık çıldırmak üzereyken değiştirdim.

    ace den memnunum.
    5800 gibi olmaz.
    android herkese göre değil.

    bir de bilerek alan çok az.




  • Akşam Keyfi Benden Olsun,

    FRUIT NINJA ORJINAL FULL SÜRÜM,



    DOWNLOAD LİNKİ:https://raaaaaaaaaaapidshare.com/files/457909161/fruitninja-and.apk




  • avea da 1 gb internet için 9 tl istiyor vodafone ise sınırsız internete 8 tl istiyor sakın ha sınırlı internet almayın en uygunu vodafone başkasına geçmeyin

    Vodafone'lularla 10000 SMS ve diğer yönlere 2000 SMS 9 tl

    her yöne 1000 dk 29 tl

    sınırsız internet 8 tl

    toplamda 46 tl ye işi halledin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AMETBİXİ06

    avea da 1 gb internet için 9 tl istiyor vodafone ise sınırsız internete 8 tl istiyor sakın ha sınırlı internet almayın en uygunu vodafone başkasına geçmeyin

    Vodafone'lularla 10000 SMS ve diğer yönlere 2000 SMS 9 tl

    her yöne 1000 dk 29 tl

    sınırsız internet 8 tl

    toplamda 46 tl ye işi halledin

    29 Tl lik ücret sadece ilk 6 ay geçerli, sonrasında 40 TL
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tsinger

    quote:

    Orijinalden alıntı: 01halil


    quote:

    Orijinalden alıntı: A380
    en ucuz uygun internet hangisini kullanıyosunuz bir ayda kaç mb yeterli olur hangisini tavsiye edersiniz vodafone uygun gibi sanki?

    abicim şu an en avantajlısi vodafone 8 lira sınırsız yani 100mb a kadar 3g sonrası edge hizinda sınırsız ben wave2 Yi alalı bi kaç gün oldu 500mb asmis durumdayım şu an itibariyle :))



    çekim gücü olayları nasıl?

    bende hem avea hem de vodafone var.
    net paketlerinden birini almayı düşünüyorum.
    turkcell in çekim gücü çok iyi diyorlar.

    kullanan arkadaşlar yorumlayabilir mi?

    arkadaşim çok hızlı diyelim turkcell için gel gelelim 100mb sınır sinir ediyo hızlı olmuş napayim ben vodafone gelince sonuçta şehir merkezinde değilmiyiz gayette ii 3g hızı




  • milleet beyaz arka kapağı telpa satıyor mu ??????????????? haberi olann ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kristaldeniz
    Denedim şuan gayet stabil bir şekilde çalışmakta, varolan uygulamaları SD Karta taşıdım ve yeni uygulamalarda SD Karta yüklenmekte.. Teşekkür ederim.
    quote:

    Orijinalden alıntı: DemonicMajesty
    quote:

    Orijinalden alıntı: ilker322
    quote:

    Orijinalden alıntı: darbelux
    Link2sd ve app2sd ile uğraşmak istemiyenler, root olmayanlar için bir çözüm önereyim. 
    Geri dönüşü rahat bir şey. Yani beğenmediniz veya beklediğiniz gibi olmadı iptal edersiniz olur biter. Genede olası her türlü problem kullanıcıyı bağlar. Yüzde yüz güvenlidir diyemem.
    Android SDK ile yapacağız.
    Telefonunuzdan menü ayarlar bölümünden USB hata ayıklama seçeneği işaretli olsun.
    Telefonu bilgisayara bağlamak için Kies kullanın usb üzerinden bağlanın.
    Android SDK indirin (forumda yeniyim, bu tür uygulamalar için link verme durumu konusunda bilgim yok, sakıncası yoksa yüklerim çünkü en zor iş Android SDK'yı bulmak ve indirmek)
    İndirdiğiniz uygulamayı kurun kurmak için basit bir yer seçin mesela direkt C sürücüsünde "andr" isminde bir klasör içerisine yükleyin.
    Şimdi biraz DOS hatırlayacağız. Başlat çalıştır CMD yazıp enterleyin. Bazı windows sürümlerinde iç komutlar çalışmayabilir bunun için birde "command" yazıp enter'e basın.
    Şimdi komut satırına "C:\andr\platform-tools\adb devices"
    yazıp enterleyin. "adb server is out of date. killingg...deamon started succesfully. List of devices attached S5830" gibi bir yazı görmelisiniz. Bu bölümde galaxyace gibi model adınıda veya s5830 gibi model numarasınıda görebilirsiniz bu normaldir. Telefonunuzun adını veya model numarasını göremiyorsanız usb bağlantısı olmamıştır kies ile tekrar deneyin.
    Son olarak komut satırına "adb shell pm setInstallLocation 2" yazıp entere basıyoruz.
    Sonuçta C:\andr\platform-tools> xeklinde komut satırını göreceksiniz, herhangi bir mesaj çıkmayacak.
    Usbbağlantısını bitirip telefonu bilgisayardan ayırın. Kapatıp açın. Ayarlar-uygulamalar bölümünü açtığınızda önceden yüklediğiniz programlarda önceden aktif olmayan "SD KARTA TAŞI " butonunun aktif olduğunu göreceksiniz. Onlarıda hafıza kartına taşıyın.
    Bu haliyle her şey ylolunda gitmiştir. Artık yüklediğiniz her şey deafult olarak hafıza kartına yüklenmek zorunda. Yani android işletim sisteminde deafult olarak yükleme yeri ana hafıza iken biz onu değiştirdik ve sd kart yaptık.
    Geri dönmek içinse baştan hepsini yapıp bu kez son komut olarak "adb shell pm setInstallLocation 0" yazıp enterleyin bu haliyle herşey eskiye döner.

    Arkadaşlar bu işlemi yapacaksanız eğer, telefonu formatladıktan sonra yapın, yaklaşık yarım saattir telefonla meşgulum. Galeriyle ilgili sorundan sonra telefonu formatladım. Yukardaki işlemi yaptım ve ondan sonra ne var ne yok progrma atmaya başladım. 40MB lık NFS oyunu, 30 MB lık Angrybirds oyunlarını ve diğer bir çok uyglamaları tek tek kurdum ve telefon hafızasında her hangi bir artış meydana gelmedi. Bilginize.

    Bu işlem garanti bozaarmı ??

    Ben aynı işlemi Galaxy Gio'da yaptım. Yapılan şey uygulamaların default olarak yükleneceği yeri sd kart olarak ayarlamak. Programları taşıyıp telefonu normale döndürdükten sonra garantinin bozulacağını zannetmiyorum.
    Google'a "android sdk" yazınca direk çıkıyor zaten Google'ın resmi sitesinde. Bende exe olan çalışmadı zip versiyonunu indirdim. Platform-Tools yüklü olarak gelmiyor yanlız. İçinden çıkan "SDK Manager"ı açıp "Available packages"'dan seçerek yükleniyor. Birde fetch hatası verirse Settings'ten "Force https:// sources to be fetched usinghttp://" kutucuğu seçilmeli.



    Geri çevirmeyi unutmayın. Widget'lar ve bazı uygulamalar SD karta yüklenince sorun çıkarıyormuş.




  • neyi geri cevirecek... anlamadım..
  • Heryonuyle 5800dan cok iyi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilonemsi
    neyi geri cevirecek... anlamadım..

    adb shell pm setInstallLocation 2 komutunu girdikten sonra yüklenen tüm uygulamalar artık otomatik olarak SD karta yükleniyor. Widdgetler, service şeklinde devamlı çalışan uygulamalar, live wallpaperlar vs. SD kartla iletişim kesilirse sorun yaratacağından, istediğiniz programları SD karta taşıdıktan sonra adb shell pm setInstallLocation 0 komutuyla telefonu normal haline döndürmeyi unutmayın demek istedim. Normal halinde uygulamanın nereye yükleneceğini telefon seçiyor.
  • bu telefonu almayı düşünüyordum ne zaman fiyatı yükseltmişler dün 635 tl di şimdi 775 tl olmuş:) geç kaldık anlıyacağınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tanery_2

    bu telefonu almayı düşünüyordum ne zaman fiyatı yükseltmişler dün 635 tl di şimdi 775 tl olmuş:) geç kaldık anlıyacağınız.


    Meizu'ya devam :)

    http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Cinlilerin-iPhone-4e-rakip-gosterdigi-Meizu-M9-2011-satis-hedefine-ilk-ceyrekte-ulasti.htm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hawk_19


    quote:

    Orijinalden alıntı: hawk_19

    *** ilk galaxy ace kurbanı ***
    arkadaşlar telefonumun kamerasına girdiğimde kamera çalışıyor fakat fotğraf çekmek için bastığımda çekmiyor... aynı zamanda tuşlar da kilitleniyor... çıkmak için orta tuşu kullanmak zorunda kalıyorum... *272* olayını yapmıştım alakası olabilir mi? telefonu açıp kapadığımda değişim olmuyor... bir de bi dfasında telefon açıldığında windows'un güvenli kipi gibi açıldı... sağ alt köşede güvenli mod yazıyordu... servise göndermel
    i miyim?




    arkadaşlar problemi buldum... telefonda kamera açıkken tuş kilidine basarsanız fotoğraf çekme engelleniyor... çıksanız bile bir daha kamerada tuş kilidini açma tuşuna basana kadar kamera hep kilitli kalıyor... şimdiye kadar gördüğüm en saçma telefon özelliği... o değil de boştan yere servise gidiyodu telefon... yanlışlıkla bu problemle karşılaşanlar olursa uyaralım lütfen... :))))

    Teşekkürler. benimde başıma gelmişti sebebini bulamamıştım. kurcalarken düzelmişti. Saçma bi özellik gerçekten :))




  • Marhaba Arkadaşlar,

    Bugün (18.04.2011) sipariş vermem gerekiyor.

    HepsiBurda.com fiyatı

    Peşin 738 TL.
    Taksitli 769 TL.

    http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-galaxy-ace-s5830-2-gb-hafiza-karti-hediye-/ProductDetails.aspx?productId=telcepsams5830&categoryId=371946#Yorumlar

    Daha ucuza bulabileceğim bir yer var mı?

    Teşekkürler
  • ben de 2 gün önce galaxy ace sahibi oldum. aranıza katıldım. şimdi bu topiği baştan sona okuyacağım. başka bir öneriniz var mı "ace"mi ACE kullanıcısına

    @chnyildirim ben 719/12 taksitle aldım:http://www.teknolojix.com/?urun-16546-SAMSUNG-S5830-GALAXY-ACE-BLACK-3G-CEP-TELEFONU.html

    tam 24 saat sonra elimdeydi telefon.
  • Vatan 635 e sattı bu telefonu. Şu saatten sonra 700 lü rakamlar vermek pek doğru değil. Bir dahaki indirimi beklemekte yarar var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chnyildirim
    Marhaba Arkadaşlar,

    Bugün (18.04.2011) sipariş vermem gerekiyor.

    HepsiBurda.com fiyatı

    Peşin 738 TL.
    Taksitli 769 TL.

    http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-galaxy-ace-s5830-2-gb-hafiza-karti-hediye-/ProductDetails.aspx?productId=telcepsams5830&categoryId=371946#Yorumlar

    Daha ucuza bulabileceğim bir yer var mı?

    Teşekkürler

    arkadaşım al sana bir sürü ucuz fiyat yalnız ayrıntılarına iice bak bazıları hafıza kartı vermiyor.m.akakce.com/p/?435924




  • arkadaşım ben bunu denedim teli bilgisyara bağlıyorum ilk komutu yazıyorum tel modelini gösteren bi yazı çıkıyo ama ikinci komutu yazdığımda kullanılabilir bir iç komut değil diye bir hata alıyorum neden olabilir acaba yardımcı olabilirsen çok sevinirim ...
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.