Kullanıcı Adı Şifre
  • Yeni Üye Kaydı
  • Şifre Hatırlatma
  • Beni Hatırla Cevaplanan Mesajlarıma Git
  • Popüler Konular
Cevap: Samsung Galaxy Ace S5830 ANA KONU

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Yazdır
Sayfa: <<     204 [206] 208 209 210 211 212 213      >>
Konu içi arama ayarları
Sadece Arananın bulduğu yerler
Arama terimleri En önemli Üst minimum sıralama: /1000

Arama tercihlerinizi belirlediyseniz yukarıdaki kutuya arama terimini yazıp "Konu içi ara" butonuna tıklayınız.
Giriş

161 Mesaj
8 Mart 2012; 22:36:49 

Yeri gelir 1 gün yeri gelir 3 gün gider tamamen sizin kullanımınıza bağlı.

18 Mesaj
8 Mart 2012; 22:50:27 

quote:

Orijinalden alıntı: Dj_CooL

beyler ben bugun yenı aldım galaxy ace güzel hoş telefon sürümü 2.3.6
siyah alıcaktım bulamadım beyaz aldım telefona kurmamız gereken programlar nelerdır paylaşırmısınız

İnternet paketi kullaniyorsan my data manager free kur widgetlere ekle ayarini yap ne kadar internet datasi kullandigini gosteriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

127 Mesaj
8 Mart 2012; 22:54:58 

quote:

Orijinalden alıntı: David Rockfeller

quote:

Orijinalden alıntı: Dj_CooL

beyler ben bugun yenı aldım galaxy ace güzel hoş telefon sürümü 2.3.6
siyah alıcaktım bulamadım beyaz aldım telefona kurmamız gereken programlar nelerdır paylaşırmısınız

İnternet paketi kullaniyorsan my data manager free kur widgetlere ekle ayarini yap ne kadar internet datasi kullandigini gosteriyor

tşk david indiriyorum su anda

SAMSUNG GALAXY S III
4.8" Super AMOLED 720p HD Gorilla Glass 2 Ekran | Exynos 4412 Quad Chipset | Quad-core 1.4 GHz Cortex-A9 İşlemci | Mali-400MP GPU | 16/32/64 GB Depolama | 64 GB kadar MicroSD ile Arttırılabilir Hafıza | 1 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 8 MP 3264x2448 pixels, Autofocus, LED Flash Kamera | 1080p HD Video Kayıt | TV - Out MHL | Android OS, v4.0.4 (Ice Cream Sandwich) İşletim Sistemi

3357 Mesaj
8 Mart 2012; 23:38:32 

Evet bende aranıza katıldım:) Artık zamanla alışıcağız android telefonumuza:)...

Tecrübeli arkadaşların telefonda olmazsa olmaz dediği program tavsiyelerini alabilir miyim?

2011 Renault Megane III 1.5 Dci 85 HP Expression (KP)
Megane III detaylı incelemem

1229 Mesaj
8 Mart 2012; 23:47:34 

sanırım bu telefonların şarz aletinide bilerek küçük yapmışlar millet cepte taşısın diye yapanlarda biliyor telin hemen şarzının bittiğini? peki bunların hemen şarzının bitmesinin özelliği ne o kadar pahalı fonksiyonlu teller bunlar bi onamı çare bulamamışlar? her gün şarz etmenin sanırım telede bi zararı yok yada ikide bi şarz azaldımı şarza tak dolmadan çıkar falan 2 sat sonra gine tak bu şarzları pek etkilemiyor sanırım şarzının ömrünü kısaltması bakımından eski tip şarzdan değil sanırım bunlar?

GOTHAM CİTYDE BUNDAN SONRA HERKES AKILLI OLUCAKLAN MÜPTEZELLER

1089 Mesaj
8 Mart 2012; 23:55:58 

amma abartıldı bu şarj olayı. yav arkadaş daha önceden minicik dandirik, görüntü vermekten başka bir olayı olmayan ekranlı telefonlar kullanıyorduk, şarj 5-6 gün gidiyordu. şimdi akıllı telefon kullanıyoruz, bunların ekranı kocaman,aydınlatması kuvvetli ve de dokunmatik panel. güç tüketimi hat safhada. e bataryada kullanılan teknoloji belli, incelik desen ip ince batarya, daha adamlar napsın, laptoplardaki gibi batarya mı takalım eşşek kadar?

sürekli veri iletişimim açık 2g, sabah akşam toplam 1 saat radyo dinlerim, bol bol da internete giriyorum,konuşuyorum. günü rahatlıkla çıkarıyorum, akşam şarja takıyorum sabah alıyorum. daha da bir gün batarya sıkıntısı yaşamadım.

bence bataryası az gidiyor diye söyleneceğinize, daha sık sarj etme alışkanlığı edinin derim

181 Mesaj
9 Mart 2012; 0:10:27 

karşı taraf telefona cevap verince titreşim oluyordu. bi türlü ayarlayamadım
bildiğiniz bir uygulama varmı

1229 Mesaj
9 Mart 2012; 0:19:52 

quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

amma abartıldı bu şarj olayı. yav arkadaş daha önceden minicik dandirik, görüntü vermekten başka bir olayı olmayan ekranlı telefonlar kullanıyorduk, şarj 5-6 gün gidiyordu. şimdi akıllı telefon kullanıyoruz, bunların ekranı kocaman,aydınlatması kuvvetli ve de dokunmatik panel. güç tüketimi hat safhada. e bataryada kullanılan teknoloji belli, incelik desen ip ince batarya, daha adamlar napsın, laptoplardaki gibi batarya mı takalım eşşek kadar?

sürekli veri iletişimim açık 2g, sabah akşam toplam 1 saat radyo dinlerim, bol bol da internete giriyorum,konuşuyorum. günü rahatlıkla çıkarıyorum, akşam şarja takıyorum sabah alıyorum. daha da bir gün batarya sıkıntısı yaşamadım.

bence bataryası az gidiyor diye söyleneceğinize, daha sık sarj etme alışkanlığı edinin derim

buda bi bakış açısı abi... peki hocam geceden şarza taktık sabah çıkardık bu zararlı değilmi ppeki? şarz geceden doluyor zaten dolduğu zaman çıkarmak gerekmezmi ekstradan 3-4 saat daha fazla kalıyor şarzda? yoksa bu yeni nesil pilleri etkilemiyormu bu durum? elektirk kesiliyor diyorsanız dolunca ben baktım ekrandaki şarz simgesi kalıyor sönmüyor demeki elektrik gitmeye devam ediyor?

1089 Mesaj
9 Mart 2012; 0:35:52 

quote:

Orijinalden alıntı: denizgoren

quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

buda bi bakış açısı abi... peki hocam geceden şarza taktık sabah çıkardık bu zararlı değilmi ppeki? şarz geceden doluyor zaten dolduğu zaman çıkarmak gerekmezmi ekstradan 3-4 saat daha fazla kalıyor şarzda? yoksa bu yeni nesil pilleri etkilemiyormu bu durum? elektirk kesiliyor diyorsanız dolunca ben baktım ekrandaki şarz simgesi kalıyor sönmüyor demeki elektrik gitmeye devam ediyor?

1 senedir bu anlattığım şekilde kullanıyorum cihazı, hiç bir zararını görmedim. ayrıca cidden bu kadar hassas davranmanıza gerek yok, sakınan göze çöp batar :)

1229 Mesaj
9 Mart 2012; 0:38:20 

taksitleri bitene kadar hassas davranalımda taksitler bitince anasını bile ağlatırım bunun:)))

18 Mesaj
9 Mart 2012; 1:09:16 

İphone kullanan biri olarak ace in sarj suresine kurban olun diyorum sadece :) benim cihazim iki aylik bluetooth,wifi,gps,paket veri kapali ve sadece 2g kullan gibi bi ayar yapiyorum sabah ise giderken aksama kadar ortalama 3 saat konusup 40-50 sms atip eve geldigimde de kullanabiliyorum telefonu bu sekilde 20 saat dayaniyor ortalama. Fakat isin icine ekran parlakligi ve whatsapp maps gibi uygulari kullanmak icin 3g sebekesini aktif edince en fazla 10 saat falan kullanabiliyorum. Herseye ragmen 4 saatte pili bosaltan iphone 4 den iyidir sukredin :)

9 Mesaj
9 Mart 2012; 1:09:32 

telefonun orta tuşa basınca ekranın açılması 2 saniye sürüyor, acaba normalde böylemidir yoksa sorun telefondamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tumevarım -- 9 Mart 2012; 1:18:05 >

123 Mesaj
9 Mart 2012; 2:36:35 

arkadaşlar flash player yok bu telefonda ama ben video açtığımda bana uygulama önermesini istiyorum.

mesela facebook videolarını kurduğum video programları sayesinde izliyorum ama youtube linki verdiklerinde aynısı onlarda olmuyor bunu nasıl yapacağız?

facebookta dolaşırken face videolarını açıyorum ama biri youtube videosu paylaştığı zaman açamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyin Freeware -- 9 Mart 2012; 2:38:09 >

609 Mesaj
9 Mart 2012; 8:46:43 

dolphin hd browser kullan ek olarak skyfire da yükle bazen birinin açtığını diğeri açamıyor.

113 Mesaj
9 Mart 2012; 10:04:22 

quote:

Orijinalden alıntı: ysr_99

quote:

Orijinalden alıntı: -Antonio-

quote:

Arkadaşlar pc ile usb bağlantısı kuramadım bi türlü kies kurdum bağlanıyor diyor sürekli bağlanmıyor ne yapmam lazım?

telefondan ekranın üstünden aşaı çek bildirim menüsünü aç orda bi bildirm war ona tıkla sonra geri kalanı yaparsın :D

Dünden beri bağlayamadım telefonu bi türlü arkadaşın dediğinide yaptım ama hala bağlanıyor diyor ilerlemiyor telefonu görmüyor. atacak dosyalarım var atamıyorum bi türlü ACABA KİES DE Mİ SORUN VAR. KİES İNDİRMEK İÇİN ALTERNATİF LİNK VEREBİLECEK OLAN VARMI SORUNSUZ ÇALIŞTIRMAK İÇİN

609 Mesaj
9 Mart 2012; 10:13:26 

komple sil kiesi ve driverları sonra telefonu takmadan kurulum yap , istendiğinde tak . yoksa senin durumun tekrarlanabilir.

920 Mesaj
9 Mart 2012; 10:14:23 

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar pc ile usb bağlantısı kuramadım bi türlü kies kurdum bağlanıyor diyor sürekli bağlanmıyor ne yapmam lazım?

telefondan ekranın üstünden aşaı çek bildirim menüsünü aç orda bi bildirm war ona tıkla sonra geri kalanı yaparsın :D

Dünden beri bağlayamadım telefonu bi türlü arkadaşın dediğinide yaptım ama hala bağlanıyor diyor ilerlemiyor telefonu görmüyor. atacak dosyalarım var atamıyorum bi türlü ACABA KİES DE Mİ SORUN VAR. KİES İNDİRMEK İÇİN ALTERNATİF LİNK VEREBİLECEK OLAN VARMI SORUNSUZ ÇALIŞTIRMAK İÇİN

işletim sisteminiz nedir 32 / 64 xp vista

113 Mesaj
9 Mart 2012; 10:17:33 

quote:

Orijinalden alıntı: black_67

quote:

quote:

quote:

XP kullanıyorum ama 32 64 nedir onu bilmiyorum nerden bakabilirim?

920 Mesaj
9 Mart 2012; 10:27:18 

quote:

quote:

quote:

quote:

32 bittir o zaman

http://www.samsung.com/...=MOBILE.SOFTWARE.MANUAL

burdan kiesi indirin windows tıklayıp indirin önceki kurulumu telefon pc de bağlı değilken kaldırın,

kayıt defteri temizliği yapın ccleaner tarzı programlarla

tekrar kurulum yapın

549 Mesaj
9 Mart 2012; 12:59:31 

selam

samsung galaksy telefonlarda Iphone daki gibi batarya nın yanında bataryanın kalan o anki yüzdesini gösteren bir olay yokmu nasıl yaparız o şekilde

1198 Mesaj
9 Mart 2012; 13:02:13 

quote:

Orijinalden alıntı: David Rockfeller

quote:

Orijinalden alıntı: ÖmerFarukBal

quote:

quote:

Bende yeni geldim sorularımı akşam dile getireceğim unutmazsam.

Arkadaşlar bende 3,5mm kulaklık var (nokia) bununla müzik dinlerken müzik daha fazla çıkıyor ses daha az ve kasılıyomuş gibi sanki banyoda filan dinliyouşsun gibi derinden geliyo sorun nedir?

soruma cevap verecek yok mu ?

Muzik calarin sol ustunde bi kutu icinde 5.1 yazar ona tikla kapali konuma getir ekolayzirdan da ayarini yapiver.

olmadı hocam yine

mesajımı alıntılayarak cevaplayınız

161 Mesaj
9 Mart 2012; 13:19:35 

quote:

Orijinalden alıntı: serkanjk

selam

samsung galaksy telefonlarda Iphone daki gibi batarya nın yanında bataryanın kalan o anki yüzdesini gösteren bir olay yokmu nasıl yaparız o şekilde

Ana ekran widgetlari var marketten onlari indirin.

113 Mesaj
9 Mart 2012; 14:32:11 

quote:

quote:

quote:

quote:

32 bittir o zaman

burdan kiesi indirin windows tıklayıp indirin önceki kurulumu telefon pc de bağlı değilken kaldırın,

tekrar kurulum yapın

Yok ya olmuyor kiesi sildim tekrar kurdum yine görmedi. Fotolarım pc de atamıyorum başka bi yol yokmu?

920 Mesaj
9 Mart 2012; 14:40:48 

quote:

quote:

quote:

quote:

32 bittir o zaman

tekrar kurulum yapın

Yok ya olmuyor kiesi sildim tekrar kurdum yine görmedi. Fotolarım pc de atamıyorum başka bi yol yokmu?

özelden anlattım micro sd adaptörü ve onu flah belleğe çevirici aparatla direk hafıza kartına istediğiniz herşeyi atabilirsiniz size maliyet 5-6 lira olur kiesle uğraşmadan

5 Mesaj
9 Mart 2012; 15:00:24 

a

5 Mesaj
9 Mart 2012; 15:05:48 

arkadaşlar bende telefonu alalı 4 gün oldu. telefon tuş kilidine geçtiği zaman bi müddet sonra hiç bi tuşa basmadan kendiliğinden ekran yanıp sonuyo ard arda 5 kez. ilk başlarda böyle değildi. yardımcı olursanız çok sevinirim tşkler

123 Mesaj
9 Mart 2012; 15:40:21 

kardeşim sony ericcsson walman live aldı aynı paraya 1 ghz işlemci + flash + 512 ram var neler kurdu banamısın demiyor. ben daha uygulamadan tv kanallarını izleyemiyorum kasıyor

920 Mesaj
9 Mart 2012; 15:52:55 

quote:

Orijinalden alıntı: Beyin Freeware

kardeşim sony ericcsson walman live aldı aynı paraya 1 ghz işlemci + flash + 512 ram var neler kurdu banamısın demiyor. ben daha uygulamadan tv kanallarını izleyemiyorum kasıyor

güzel telefonmuş fiyatıda ace çok yakın böyle bir modelden haberim olsaydı bunu alırdım

9 Mesaj
9 Mart 2012; 16:05:21 

quote:

Orijinalden alıntı: tumevarım

telefonun orta tuşa basınca ekranın açılması 2 saniye sürüyor, acaba normalde böylemidir yoksa sorun telefondamı

arkadaslar cevap veririseniz sevinirim

342 Mesaj
9 Mart 2012; 16:34:22 

arkadaşlar türkcelin allah belanısını versin.2 hatfa önce 5830i aldım ordan.....videosu 3 saniyede 1 saniye atlıyo ve sd kart beklenmedik şekilde çıkartıldı problemi ile garantiye verdim.eve geldim 5 gün oldu halen cevap yok.bi aradım tukcelli -telefonunuz garantiden en az 2-3haftada gelir dediler.bu adaletmidir ya ben telefonsuz ne yapıcam.sıfır telefon alıyorum problem çıkıyor.vallahi kafam çok pis bozuldum ya turksele

Canon EOS 1100D Kullananlar Kulübü
Bir insanda olmazsa haya edep , Neylesin medrese mektep

705 Mesaj
9 Mart 2012; 16:47:40 

quote:

Orijinalden alıntı: haribo21

arkadaşlar türkcelin allah belanısını versin.2 hatfa önce 5830i aldım ordan.....videosu 3 saniyede 1 saniye atlıyo ve sd kart beklenmedik şekilde çıkartıldı problemi ile garantiye verdim.eve geldim 5 gün oldu halen cevap yok.bi aradım tukcelli -telefonunuz garantiden en az 2-3haftada gelir dediler.bu adaletmidir ya ben telefonsuz ne yapıcam.sıfır telefon alıyorum problem çıkıyor.vallahi kafam çok pis bozuldum ya turksele

TURKCELL LE HİÇBİR ALAKASI OLMAYAN BİŞEY. YASAL SÜREÇ 30 İŞ GÜNÜ. ELEKTRONİK ÜRÜN ŞANS İŞİDİR YAPÇAK BİŞEYİNİZ YOK. ARIZALANAN TEK SİZİN TELEFONUNUZ DEĞİL. YÜZLERCE ARIZALI ÜRÜN GİDİYOR SERVİSE. SÜRENİN UZAMAMASI İÇİN BENCE UYSAL DAVRANIN.

Nexus 4 Kullanıcıları Kulübü

WXGA 320ppi True HD IPS+ Gorilla Glass 2 Ekran | Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064 Çipset | Quad-core 1.5 GHz Krait İşlemci | Adreno 320 GPU | 16GB Depolama |2 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 8 MP 3264x2448 Piksel, Autofocus, LED Flaş Kamera | Photosphere 360° Gerçek Panaroma | 1080p@30 Fps HD Video Kayıt | 1.3MP Ön Kamera | Wi-Fi a/b/g/n | NFC | HSPA+ | TV - Out MHL | Android v4.2.2 İşletim Sistemi

920 Mesaj
9 Mart 2012; 16:52:42 

quote:

quote:

arkadaslar cevap veririseniz sevinirim

Evet basar basmaz anında ışığı yanmıyor 2 saniye civarı bir süre geçiyor

342 Mesaj
9 Mart 2012; 16:57:00 

quote:

Orijinalden alıntı: origo35

quote:

TURKCELL LE HİÇBİR ALAKASI OLMAYAN BİŞEY. YASAL SÜREÇ 30 İŞ GÜNÜ. ELEKTRONİK ÜRÜN ŞANS İŞİDİR YAPÇAK BİŞEYİNİZ YOK. ARIZALANAN TEK SİZİN TELEFONUNUZ DEĞİL. YÜZLERCE ARIZALI ÜRÜN GİDİYOR SERVİSE. SÜRENİN UZAMAMASI İÇİN BENCE UYSAL DAVRANIN.

yani sıfır telefonda ve bende fazlalık telefon olmaması beni çıldırttı ama elimden bişi gelmez işte ne yapayım bekliyeceğim am aher geçen gün daha sinir olacağım.eğerki ürün geldiğinde aynı sorun devam ederse o zaman aklımdan geçeni yapacağım ben.......

5 Mesaj
9 Mart 2012; 16:58:17 

arkadaşlar bende telefonu alalı 4 gün oldu. telefon tuş kilidine geçtiği zaman bi müddet sonra hiç bi tuşa basmadan kendiliğinden ekran yanıp sonuyo ard arda 5 kez. ilk başlarda böyle değildi. nasıl eski haline dönecek sarj yiyo yardımcı olursanız çok sevinirim tşkler

113 Mesaj
9 Mart 2012; 17:02:21 

quote:

Bende dün aldım video sorunu bende de var aynı sorunu bir çok yerde okudum sanırım yazılımdan kaynaklanan bi sorun. düzeltilecektir mutlaka.

920 Mesaj
9 Mart 2012; 17:02:41 

quote:

Orijinalden alıntı: cihat06

arkadaşlar bende telefonu alalı 4 gün oldu. telefon tuş kilidine geçtiği zaman bi müddet sonra hiç bi tuşa basmadan kendiliğinden ekran yanıp sonuyo ard arda 5 kez. ilk başlarda böyle değildi. nasıl eski haline dönecek sarj yiyo yardımcı olursanız çok sevinirim tşkler

fabrika ayarlarına geri dönmeyi denediniz mi ?

5 Mesaj
9 Mart 2012; 17:05:57 

denemedim sinir etti beni kendiliğinden olmaya başladı kafasına göre yanıp duruyo bi deneyim

5 Mesaj
9 Mart 2012; 17:10:40 

fabrika ayarlarına geri döndüğünde bütün veriler siliniyomuş google hesabı filan ilk başta gmail hesabı oluşturarak markete girmiştik onları tekrar mı yapmam gerekio

920 Mesaj
9 Mart 2012; 17:17:53 

Daha önce böyle bir işlem yapmadım ama öncelikle telefonun tamamen yedeğini almak en sağlıklı çözüm olur

319 Mesaj
9 Mart 2012; 17:19:03 

Ya bu flas olayı sımdı
orjınal 2.3.6 yuklu gelınce calısıyormu youtube
yoksa marketten flash player mı yuklucez ?

920 Mesaj
9 Mart 2012; 17:22:55 

quote:

Orijinalden alıntı: levoank

Ya bu flas olayı sımdı

orjinal halinde hiçbirşey yapmadan facebook ve youtube videoları sorunsuz izleniyor

161 Mesaj
9 Mart 2012; 17:24:11 

quote:

Orijinalden alıntı: levoank

Ya bu flas olayı sımdı

Youtube uygulamasından flash player olmadanda video izleyebilirsiniz.Sadece pc sürüm youtube da izleyemezsiniz.Flash player yüklemek içinde telefonunuza root işlemi yapmalısınız.

319 Mesaj
9 Mart 2012; 17:34:46 

anlasıldı tesekkur ederım o zaman labılırız bu tlf
kipada 599 gold 589
vatanda da 574 olcakmıs ordak almak lazım o zaman

3710 Mesaj
9 Mart 2012; 18:08:43 

quote:

quote:

Garantide tamir süresi 20 iş günüdür 30 değil.

Samsung R620 Notebook | Samsung Galaxy Note

1198 Mesaj
9 Mart 2012; 18:09:38 

Dostlar birde ekran görüntüsü alma programı söyler misiniz ?

1186 Mesaj
9 Mart 2012; 18:13:30 

Arkadaşlar ace ye 2.3.3 den sonra kiesden resmi bi güncelleme duyurusu falan var mı?

Jason Statham

İnsanlar farklı düşünür,farklı konuşur ve farklı dövüşür.

342 Mesaj
9 Mart 2012; 18:14:52 

quote:

telefonun kendi içinde var zaten hatta program değil orta tuş ardından açma kapama tuşuna basarsanız ekranın fotosunu çeker

920 Mesaj
9 Mart 2012; 18:14:53 

quote:

Ekran görüntüsünden kasıt telefonunuzun masaüstü resmi çekmek ise

ortadaki tuş home ve telefonu kapatma tuşuna aynı anda basın görüntü alınıyor

1280 Mesaj
9 Mart 2012; 18:20:40 

arkdslr bit türlü karar veremedim bu telefonu gercekten almalımıyım yıoksa 2. el 650 tl ye kadar galaxy s plus veya wonder mı almalıyım karar veremıyom bi yardımcı olun

||GOOGLE GALAXY NEXUS KULLANICILAR KLÜBÜ (JB 4.2.2)||
||Toshıba Satellite L655 i3 Notebook ||Samsung Le 32c630 TV ||Logitech Speaker|| Samux HD Fta Plus|| Digitürk DT 9102 HD||HP Officejet 4500 Wireless||
||Segate 320GB HDD|| Logitech MK300 Wireless Klavye&Mouse|| Axcess GamePad||||Samsung ST200F Fotoğraf Makinası||
||♥♥♥Gülmesede Yüzümüz BEŞİKTAŞ'tır Son Sözümüz♥♥♥||

45 Mesaj
9 Mart 2012; 19:05:39 

merhaba arkadaşlar,
galaxy ace'mi alalı yaklaşık 6 ay oldu.. 2 gündür farkkettiğim bir şey şarjım hızlı bir şekilde bitmeye başladı.. androidlerde şarj sorunu olduğunu biliyorum, benim sorunum bu değil.. telefon ekranında bataryanın ne kadar kaldığını gösteren widgetler varya onalrdan birini kullanıyorum: battery life.
dün gece %80 civarı olan sabah kalktığımda %15 kalmıştı.. bugünde şarjı fulledim.. yine çok hızlı azalmaya başladı.. sizce bataryamın ömrü bitmiş olabilir mi ? ve de yeni bir batarya verir mi garanti ?

1198 Mesaj
9 Mart 2012; 19:16:43 

quote:

quote:

Ekran görüntüsünden kasıt telefonunuzun masaüstü resmi çekmek ise

ortadaki tuş home ve telefonu kapatma tuşuna aynı anda basın görüntü alınıyor

quote:

quote:

telefonun kendi içinde var zaten hatta program değil orta tuş ardından açma kapama tuşuna basarsanız ekranın fotosunu çeker

olmuyor orta tuşa basınca samsun ana sayfası ve golauncher geliyor aynı anda basınca da arayüz menüsünü açıp ekran kilitliyor

705 Mesaj
9 Mart 2012; 19:37:01 

quote:

Orijinalden alıntı: hacibayram

merhaba arkadaşlar,
galaxy ace'mi alalı yaklaşık 6 ay oldu.. 2 gündür farkkettiğim bir şey şarjım hızlı bir şekilde bitmeye başladı.. androidlerde şarj sorunu olduğunu biliyorum, benim sorunum bu değil.. telefon ekranında bataryanın ne kadar kaldığını gösteren widgetler varya onalrdan birini kullanıyorum: battery life.
dün gece %80 civarı olan sabah kalktığımda %15 kalmıştı.. bugünde şarjı fulledim.. yine çok hızlı azalmaya başladı.. sizce bataryamın ömrü bitmiş olabilir mi ? ve de yeni bir batarya verir mi garanti ?

WİFİ BLUETOOTH GPS GİBİ UYGULAMALAR AÇIKSA BİTER. EGER ACIK OLMADIGI HALDE BİTİYORSA SERVİSE GÖTÜRMENİZİ ÖNERİRİM.

WXGA 320ppi True HD IPS+ Gorilla Glass 2 Ekran | Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064 Çipset | Quad-core 1.5 GHz Krait İşlemci | Adreno 320 GPU | 16GB Depolama |2 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 8 MP 3264x2448 Piksel, Autofocus, LED Flaş Kamera | Photosphere 360° Gerçek Panaroma | 1080p@30 Fps HD Video Kayıt | 1.3MP Ön Kamera | Wi-Fi a/b/g/n | NFC | HSPA+ | TV - Out MHL | Android v4.2.2 İşletim Sistemi

104 Mesaj
9 Mart 2012; 19:46:33 

origo 2.3.6 yı nasıl yaptın filan diye mesaj at demistim görmedin glba bide go keyboard yada swiftkey kullanan arkadaş warsa 3x4 tuş nasıl yapılıyor ?

705 Mesaj
9 Mart 2012; 19:58:08 

quote:

Orijinalden alıntı: danger61

origo 2.3.6 yı nasıl yaptın filan diye mesaj at demistim görmedin glba bide go keyboard yada swiftkey kullanan arkadaş warsa 3x4 tuş nasıl yapılıyor ?

PM

104 Mesaj
9 Mart 2012; 20:02:05 

Dostum teşekkür ederim mesajı görmemişim pardon . Telefon baya hızlanıyor mu işlem yaparken filan çok fark yoksa yüklemiyeceğim

705 Mesaj
9 Mart 2012; 20:05:52 

quote:

Dostum teşekkür ederim mesajı görmemişim pardon . Telefon baya hızlanıyor mu işlem yaparken filan çok fark yoksa yüklemiyeceğim

2.3.3 deyken menüde gezerken veya mnü açarken hafif kasıyordu. o geçti. telefonun kapanma açılma hızı arttı. oyunlarda ve agır uygulamalarda deneme fırsatım olmadı ama muhakkak vardır fark. 2.3.3 - 2.3.4 - 2.3.5 - 2.3.6 arada 3 sürüm var. en önemlisi pil süresi uzadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi origo35 -- 9 Mart 2012; 20:07:07 >

104 Mesaj
9 Mart 2012; 20:13:23 

Tamam dostum deneyeceğim

342 Mesaj
9 Mart 2012; 20:31:29 

quote:

quote:

merhaba arkadaşlar,

WİFİ BLUETOOTH GPS GİBİ UYGULAMALAR AÇIKSA BİTER. EGER ACIK OLMADIGI HALDE BİTİYORSA SERVİSE GÖTÜRMENİZİ ÖNERİRİM.

bataryayı yanlış biçimde şarj ederseniz evet ömrü biter.yeni bir batarya alın siz 15 tl dir.6 ay az bir zaman değil

244 Mesaj
9 Mart 2012; 20:32:44 

quote:

merhaba arkadaşlar,

bende de 2 gundur. 12 saat sonr.a sarj cihazini takin diyor. fotmat attim romunu yeniden yukledim bakalim simdi nolacak. onceden sarji 2 3 gun giderdi

merdo

705 Mesaj
9 Mart 2012; 20:36:52 

quote:

Tamam dostum deneyeceğim

yapamazsanız teamweaver dan yardımcı olurum.

Sayfa:   <<     204 [206] 208 209 210 211 212 213      >>
Tüm forumlar » [Mobil Cihazlar] » Android Telefonlar » Samsung » Cevap: Samsung Galaxy Ace S5830 ANA KONU
Sayfa: <<     204 [206] 208 209 210 211 212 213      >>
Foruma Git
Bölümde Ara
Başa Dön

Reklamlar

DH VİDEO

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Bu sayfanın mobil sürümü / tablet sürümü.

0.484