Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
İRİVER U10 Hakkında Bilgisi Olan Varmı ?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> İRİVER U10 Hakkında Bilgisi Olan Varmı ? Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kW

6 Kasım 2005, 8:56:22  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaslar araştırmalarım sonuc cok saglam bir mp3 player + video oynatıcı olan u10 türkiyede sanırsam satılmıyor. amerikada satiş fiyatı 250 dolar cıvari ama yol parası vergisi derken ucuyorda gidiyor ....

acaba türkiyede satan bi yer biliyormusunuz ? yardimci olursanız cok sevinirim ...

DH Mini Club™

Melik

6 Kasım 2005, 24:02:06  

daha yurt dışında yeni satışa çıktı, Türkiyeye bi kaç ay sonra ancak gelir...

agemennon

Sisteme Gözat

6 Kasım 2005, 13:32:10  

Çok güzel bir alet.Amerika'da 512mb 200$ 1gb 250$.Türkiye'ye yılbaşından sonra anca gelir herhalde.İriver'in Türkiye distrübütörü Kont Bilişim.Bu sayfadan İriver ürünlerini takip edebilirsin.Kont'u arayıp bi sor istersen ne zaman gelir diye.

kW

7 Kasım 2005, 24:41:34  

saolun arkadaslar ...
insallah türkiyeye bayramdan önce gelir manyak güzel vede ucuz bi alet ...

hayirlisi olsun kont uzun zamandır neredeyse sayfasını güncellemiyor yada yeni ürün getirmiyor .. anlamadım gitti ilginize tşk ..

DH Mini Club™

Melik

7 Kasım 2005, 16:53:25  

mükemmel ötesi bir cihaz gerçekten, ama maalesef sadece 512MB ve 1GB olarak var
20GB olsa koşup alırdım hemen...
ayrıca okadar da ucuz değil ;)

kW

7 Kasım 2005, 21:48:35  

melik ben ilk iriverimi 480 ytl ye almıstım bkz. su an ki fiyatı ... http://www.kont.com.tr/pages/productDetails.asp?productID=517 onun bir düşük modelini 1.5 sene önce almıstım ..

ondan bana ucuz geldi .. vede su konuda haklı olabilirsin ipodlar 20-40 gb ken bu iriver bu kadar bellekle neden bu kadar pahalı oda dogru ama video oynatıyor daha ne istiyorsun ... diye düşüne biliriz ..

neyse gelsinde güzelim alet türkiyede ellerimizde oynıyarak anlıyalım marifetlerini...

DH Mini Club™

Melik

7 Kasım 2005, 22:29:28  

30GB iPod video da 299$ ;)

yani değmez bence...

edit: şimdi araştırdım, 2006'da 2GB versyonu çıkacakmış...

Keşke HDD'li yapsalar da alsak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melik -- 7 Kasım 2005, 22:35:22 >

kW

8 Kasım 2005, 12:11:29  

vallah 1 gb da her seye yeter he dersin ki ipod gibi yedek hdd gibi kullanacaksan o ayrı ama 2 gbta olsa fena olmaz bakalım bi gelsin su güzelim türkiyemizede o zaman tadına bakalım ...

DH Mini Club™

alkanm20

8 Kasım 2005, 5:44:39  

hakkaten muhteşem bi aletmiş gelsede baksak.Acaba yurtdışındanmı getirtsekki:)
kW

9 Kasım 2005, 7:43:38  

yurt dısında 299 dolar ama yurt dısından getirince 50 dolar + oluyor onuda hesapla istersen ...

kont ile mailleşmemde 1 ay içinde stoklara girecegini beyan etmişlerdi .. bakalım ne olacak

DH Mini Club™

visor

9 Kasım 2005, 16:30:27  

guzel alet,

cihazi seven visor
furkan_

Sisteme Gözat

9 Kasım 2005, 16:41:23  

quote:

Orjinalden alıntı: kW

yurt dısında 299 dolar ama yurt dısından getirince 50 dolar + oluyor onuda hesapla istersen ...

kont ile mailleşmemde 1 ay içinde stoklara girecegini beyan etmişlerdi .. bakalım ne olacak

o sahtekarların ne dediğine bakma zamanında h340ı da garantili olarak ilk alan adam benim belkide adamlara onlarca mail attım aralığın 20 si gibi geliceği beyan edilmişti ben şubaın ilk haftası alabilmiştim artık gerisini sen düşün söyledikleri tarihten 1,5 ay sonra anca girmişti stoklara

kW

12 Kasım 2005, 8:19:33  

anladım kont u bekliyecez ...

ben internette bir kaç araştırma daha yaptim msi serisinden bi kac ürün cok iyi hemde bellek konusunda iriverin 20 katı olanlar var acaba yönümü başka yeremi yöneltsem .. ?

DH Mini Club™

phoebus

12 Kasım 2005, 15:12:43  

bence iriver'den şaşma. niye diyceksin çünkü iriver ses kalitesine çok önem veriyo. bunu sennheiser kulaklıklar kullanmasından da anlayabilirsin, sennheiser ki en iyi sesi üreten kulaklıklar onundur(sony kulaklıklardan daha iyi olduğunu kanıtladık şahsen), iriverlerin ses çıkış wattı yüksek, genelde optik çıkışları var ve de bilumum formatı destekliyorlar. Bir de pilleri çok uzun süre gidiyo.

Melik

12 Kasım 2005, 20:06:35  

sennheiser dan çok daha iyi kulaklık yapan çoook firma var...
sennheiser ucuz olduğu için, ve ülkemizde bulunan ve kaliteli olan tek kulaklık markası olduğu için popüler...

phoebus

12 Kasım 2005, 22:27:36  

bu markaları bizimle paylaşırsanız seviniriz

kW

13 Kasım 2005, 1:22:54  

pho arkadasım kulaklık konusunda ciddi anlamda haklı ben oyunlarda bile sennheiseri kullanıyorum yeterince verim alıyorum ...
ama bir yandanda kapasite oalyına bakınca iriver geri kalıyor gibi ..

bakalım su cihz bi gelsede ortalıkta soru işareti kalmasa ..

* markaları bekliyoruz bu arada melik

DH Mini Club™

altunok74

19 Mart 2006, 14:33:51  

ŞU ANDA YURTDIŞINDAN GETİRTTİM.275 USD YE VEREBİLİRİM
quote:

Orjinalden alıntı: Melik

daha yurt dışında yeni satışa çıktı, Türkiyeye bi kaç ay sonra ancak gelir...

***ThE dAy ThAt NeVeR cOmEs***
turuncu

19 Mart 2006, 17:06:47  

süper fiyat..

ama işte hafıza az... o kadar ekran yapicaksın sonra da 1 gb hafıza koyacaksın... i river in bu politikasını anlamakta gucluk cekiyorum... 2 klip koysan 100 mb.. e zaten o 1 gb lık hafızanın ancak 900 mb ını verimli bi sekilde kullanabileceksin... neden illa flash? hic olmadı 5-6 gb yap bari... hdd li bir pmp si var biliyorum ama onun klasmanı cok farklı... ya 30 gb ya da 1 gb demek biraz haksızlık gibi geliyor bana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu -- 19 Mart 2006; 17:11:37 >
gøød chãrlotté

3 Temmuz 2006, 15:54:07  

tr de nerde satılıoki bu bide fiyat nekdr?

bir kadın gitar gibidir,ona dokunmayı bildiğinde inanılmaz melodiler duyarsın...: )
e_cool

3 Temmuz 2006, 16:45:57  

arkadaşlar,, ben u10'u forumdan bi arkadaştan aldım..
yurt dışından getirtiyormuş buradada 250 ytl.ye satıyor..

sağolsun bulunduğum yere kadarda getirdi,açtık birlikte cihazı denedik..

ayrıca cihazdanda son derece memnunum..

arkadaşın nick'i assa88..

Not:sennheiser cx300 kulaklık ile birlikte son derece zevkli bir müzik dinleyebilirsin..

Bu yazıyı okuyabiliyorsan öğretmenine teşekür et.
Türkçe okuyabiliyorsan,şehitere ve gazilere..
e_cool

3 Temmuz 2006, 16:48:01  

afedersiniiizz..

arkadaşın nick'i asan88 olacaktı..

asan88

3 Temmuz 2006, 18:06:18  

ewt isteyenler bana pm atabilirler. e_cool cok tesekkur ederim bu arada. sen de insanları bilgilendiriyorsun. gercekten cok gusel bir player. senle o gun denedikten sonra ben de kendime bir tane edinmeye karar verdim. isteyen arkadas olursa tekrar soluyorum pm atsın. iyi gunler herkese

SATILIKLAR -- CREATiVE ZEN V -- CREATiVE ZEN V PLUS -- iRiVER T10 -- iRiVER H10 -- PSP VER 1.50 -- İPOD SHUFFLE --
Lyclah

Sisteme Gözat

3 Temmuz 2006, 21:31:44  

Alet hakkında inceleme yada biraz kullanımı artıları eksileri hakkında yorumu olan yokmu :(

asan88

3 Temmuz 2006, 21:44:45  

ben cok az kullandım. e_cool arkadas kullanıyor. turkiyede de fazla kişide oldugunu sanmıyorum. bir elin parmagını gecmez.

SATILIKLAR -- CREATiVE ZEN V -- CREATiVE ZEN V PLUS -- iRiVER T10 -- iRiVER H10 -- PSP VER 1.50 -- İPOD SHUFFLE --
gøød chãrlotté

3 Temmuz 2006, 22:52:39  

bi inceleme bekliors hadii

bir kadın gitar gibidir,ona dokunmayı bildiğinde inanılmaz melodiler duyarsın...: )
e_cool

4 Temmuz 2006, 11:20:43  

evet arkadaşlar...

ürünü liflerine kadar inceledim..

artıları:
çok net ve berrak bir ses..
SRS olması..
pil süresi yeterince uzun..
parlak ve net ekran (260.000 renk)..
D-Clik diye adlandırılan yeni bir tuş şekli (ekranın kenarları düğme görevi görüyor)..
ekran görüntüsünü yatay yada dikey kullanma imkanı..
birlikte verilen kulaklıkların kalitesi çok iyi (ses kalitesi sennheiser mx200 ile aynı)..

eksileri:
D-Clik olayı biyerde çok iyi,fazladan düğmeleri ordadan kaldırmışlar
yalnız biyerde de handikap,, player'i pantalon cebinde taşımaya pek müsade etmiyor,,
cebine soktuğunda Hold'u devreye sokmazsan her adımında radyo kanal değiştirebilir yada mp3 dinlerken başka bi şarkıya geçebilir..
belleğin (şimdilik) 512 mb. olması.. ama bildiğim kadar yurt dışında 1 gb.lık modeli mevcut..

benim fark edebildiğim eksi ve artılar bunlar arkadaşlar..
başka kullanan da varsa lütfen yazsın

Not: ben cihazı sennheiser cx300 ile kullanıyorum,, sonuç inanılmaz güzel..
şuana kadar bu güzelliklerde mahrum kalmışız..

wq

4 Temmuz 2006, 14:31:33  

arkadaşlar u10 un 2 gb versiyonu da bir süredir satılıyo. adı da Clix. fiyatı da aslında özelliklerine göre fena sayılmaz, $ 200.

FEATURES

• Plays music, video, photos and more
• Supports subscription music services
• Ultra-bright, 2.2” color display
• Built-in digital FM tuner
• Plays downloaded games**
• Integrated voice recorder
• Up to 25 hours of battery life†
• Skip-free listening
• Alarm clock
• Fast USB 2.0 transfers
• 1 year limited warranty

PACKED WITH

• iriver clix 2GB* multimedia player
• iriver earphones
• carry case with screen cleaner
• Easy Start installation CD
• preloaded tracks from eMusic®
• preloaded games
• USB 2.0 cable
• printed manual
• 1 year limited warranty

aynı fiyata zen micro photo 8 gb varken, almamı biraz zorlaştırıyo ama Clix de 8 gb olsa hiç düşünmeden alırdım.

Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene

4 8 15 16 23 42
asan88

4 Temmuz 2006, 15:10:29  

biraz da ben yazayım kullandıgım kadarıylan.

dclick cok mukemmel bişi. yok bole bişi. ekrana basarak ayarlıyorsuın herseyi. onun dısında ses acma kapama dugmesi var. bir de power ve ekrani dik kullanmak icin bir dugmesi var. ve hold tusu var. cok sade bir player. boyutları tam ideal diyebilirim. altyazılı bir film izlerken altyazıyı okuyabiliyorsunuz. yani ekran cok kucuk deil. ve cok net. videoları 15 fpsde oynatıyor fakat ben bunun bir eksisini gormedim. ilk aldıgımda dedim simdi cizgi film gibi olur dura dura oynar felan ama hic bir fark yok nerdeyse. herkes bilgisayarında deneyebilir. convert programıyla 15 fpsye dusurun videolarınızı. pek de ole bi fark yok. onun dısında sesi cok gusel bende shure e2c vardı onla denemiştim. cok guseldi. fm radyosu cok gusel cekio. kullanımı cok rahat. ewt arkadasın dedigi gibi cebe felan koyarken mutlaka hold tusuna basmanız lazım. pilini ben test edemedim. ama e_cool iyi gidiyor diyorsa iyi gidiyordur. sole diyim. yazana gore. ipod videonun 2 saatlik video omrune gore. yaklasık 5 satlik bir video oynatma suresi var. ki bu sure eger siz videoyu biraz daha dusuk bitratede tuttar ve ekranın parlaklıgını kısarsanız. zannedersem 7 8 saate kadar cıkıyor. video boyutları cok kucuk yer tutuyor. bir mp3 4 mb tutuyorsa aynı parcanın klibi 9 mb felan tutuyor. yani yakalsık 60 parcanın klibi cok kaliteli bir bicimde sıgıyor. bu da size yaklasık 200 dakikalık bir video kayıt imkanı sunuyor hemde 512 mba.sıkıstırma oranını biraz daha arttırsanız ki o zmn goruntu biraz bozuklacaktır ama izlenmicek gibi olmuyor hicbir zaman cok rahatlıkla 2 adet film sıgdırabiliyorsunuz. cevirme işlemi de yeni cıkan iriver plus 3 programı ile otomatik yapılıyor. herkese iyi gunler

asan88

4 Temmuz 2006, 15:13:32  

o clixin yurtdısı fiyatı. 299 dolar olan creative zen vision m in turkiyede 1 milyar liranın ustunde satıldıgını dusunursen 200 dolarlık bole bir cihazı da herhal 700 milyona felan alırsın. turkiyeden ki daha yok salak iriver dist. hiç bir sey getirmiyor yeni cıkan hic bir iriver modeli yok turkiyede.

Shady

4 Temmuz 2006, 17:01:08  

quote:

Orjinalden alıntı: asan88

biraz da ben yazayım kullandıgım kadarıylan.

dclick cok mukemmel bişi. yok bole bişi. ekrana basarak ayarlıyorsuın herseyi. onun dısında ses acma kapama dugmesi var. bir de power ve ekrani dik kullanmak icin bir dugmesi var. ve hold tusu var. cok sade bir player. boyutları tam ideal diyebilirim. altyazılı bir film izlerken altyazıyı okuyabiliyorsunuz. yani ekran cok kucuk deil. ve cok net. videoları 15 fpsde oynatıyor fakat ben bunun bir eksisini gormedim. ilk aldıgımda dedim simdi cizgi film gibi olur dura dura oynar felan ama hic bir fark yok nerdeyse. herkes bilgisayarında deneyebilir. convert programıyla 15 fpsye dusurun videolarınızı. pek de ole bi fark yok. onun dısında sesi cok gusel bende shure e2c vardı onla denemiştim. cok guseldi. fm radyosu cok gusel cekio. kullanımı cok rahat. ewt arkadasın dedigi gibi cebe felan koyarken mutlaka hold tusuna basmanız lazım. pilini ben test edemedim. ama e_cool iyi gidiyor diyorsa iyi gidiyordur. sole diyim. yazana gore. ipod videonun 2 saatlik video omrune gore. yaklasık 5 satlik bir video oynatma suresi var. ki bu sure eger siz videoyu biraz daha dusuk bitratede tuttar ve ekranın parlaklıgını kısarsanız. zannedersem 7 8 saate kadar cıkıyor. video boyutları cok kucuk yer tutuyor. bir mp3 4 mb tutuyorsa aynı parcanın klibi 9 mb felan tutuyor. yani yakalsık 60 parcanın klibi cok kaliteli bir bicimde sıgıyor. bu da size yaklasık 200 dakikalık bir video kayıt imkanı sunuyor hemde 512 mba.sıkıstırma oranını biraz daha arttırsanız ki o zmn goruntu biraz bozuklacaktır ama izlenmicek gibi olmuyor hicbir zaman cok rahatlıkla 2 adet film sıgdırabiliyorsunuz. cevirme işlemi de yeni cıkan iriver plus 3 programı ile otomatik yapılıyor. herkese iyi gunler

aletin hafızası biraz daha yüksek olsa alınır...para mevzusunda ise iriver distribitörü para göz değilse uygun olur fiyatı....(Malum creative tr biraz para göze geliyor bana)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shady_tr -- 4 Temmuz 2006; 17:02:32 >

asan88

4 Temmuz 2006, 17:05:49  

sanki iriverinki degil yani. ben satıyom burda 285 ten kapıs kapıs gidio daha gelmeden siparis verio insanlar. adamlar 700 civarında bi paraya satıyo. eh bu kadar da fark olmamalı di mi? bu adamlar bayaaa para kırıyorlar bu işlerden. dusunsene ben bile para kazanıom bu fiyata satarak adamlar neler kazanıo.

Shady

4 Temmuz 2006, 17:12:33  

quote:

sanki iriverinki degil yani. ben satıyom burda 285 ten kapıs kapıs gidio daha gelmeden siparis verio insanlar. adamlar 700 civarında bi paraya satıyo. eh bu kadar da fark olmamalı di mi? bu adamlar bayaaa para kırıyorlar bu işlerden. dusunsene ben bile para kazanıom bu fiyata satarak adamlar neler kazanıo.

dostum haklısın...sonuçta bu kadar yüksek fiyattan satmak sanki çok iii bir şey...ucuza ver yine karın olsun ve de çok sat.....

asan88

4 Temmuz 2006, 17:30:32  

ben ole yapıyom valla

asan88

15 Temmuz 2006, 19:52:53  

arkadaslar yeni u10 player gelmiştir isteyen olursa pm atsın. ikinci el bolumune 24 saat surem dolmadıgı icin yazamıyorum buraya yazıyım dedim. umarım bir sorun teşgil etmez.

maniac1987

15 Temmuz 2006, 20:18:54  

kont seni görse fiyatları aşağı ceker valla

ASUS - P5B DELUXE WIFI AP INTEL - E6600 CONROE KINGSTON HYPERX 2GB 800MHZ (1GBx2) DDR2 RAM SEAGATE - 2*320(toplam 640gb) GB SATA2 16 MB NCQ XFX - 7900GS XXX ED 700 watt fsp psu feel hurrıcane 2 LG L1970HR BF 19" LCD MONİTÖR ( 2ms ) ASUS DRW-1608P3S
CREATİVE 4400 LOGİTECH LX300
Sennheiser cx300 ve kral İRİVER H320

asan88

28 Temmuz 2006, 13:13:02  

arkadaslar u10 1gblar geldi yeterli sayıda var isteyen olrusa pm atsın.
ürün hakkında bilgi icin. u10.iriver.com

soko

3 Ağustos 2006, 13:28:31  

u10 ile clix arasındaki fark nedir??? İkisi de aynı ürün degil mi?

baterist
asan88

3 Ağustos 2006, 14:28:28  

clix 2gb olanı ayrıca islemcisi ve icindeki firmware i farklı.

soulmate

6 Ağustos 2006, 11:14:18  

arkadaslar cok guzel bir inceleme ozellikle ingilizceniz iyi ise size bir cok konuda yardımcı olur...
http://www.dapreview.net/e107_plugins/content/content.php?content.283

Apple MacBook Core2Duo 2.0Ghz
Apple iPod Touch 32 gb
Apple iPod Video 30 gb
Apple iPod Shuffle
Apple MacBook Pro 2.8Ghz 17''
Joker

28 Ağustos 2006, 13:12:01  

türkiyede satılan bi yer varmı şuan?

Kobe Tai

Imzami Begenenler Listesi: crow, TuVNeRa, SAVIAR, EuroAsia, sena23, ates ve günes, cepkasa, charismAslan, pisco, mcaniberk, ilhan_28, apocalypse
enreka_tr

Sisteme Gözat

28 Ağustos 2006, 21:11:56  

çok şıkmış hocam bea..

ASUS F8Sn

T8300_3GbDdr2_9500GS_250Gb_Wi-Fi_Bt_14.1"
MyStİCaL

28 Ağustos 2006, 23:27:22  

Ürün gerçekten şık cnet in review ini izledim fakat hafıza gerçekten çok yetersiz özelliklede benim için

N91+6680+ixus i+Sony T5+2gb MS+EP630+ixus 800 IS+2Gb Kingston SD

Herşey zehirdir mühim olan dozdur!
asan88

29 Ağustos 2006, 18:22:06  

quote:

Orjinalden alıntı: ByJoker

türkiyede satılan bi yer varmı şuan?

turkiyede ben satıyorum

PohPohPerisi

Sisteme Gözat

9 Eylül 2006, 17:08:05  

Ben de Clix+Cradle kitiyle birlikte 229 usd'ye aldım US'den gerçekten ipod olmaya çalışmayan piyasadaki tek gerçek ipod rakibi.. 2 GB bazıları için yetersiz gelebilir. Ama önümüzdeki süreçte 4-6-8 GB versiyonlarının olabileceği söyleniyor. Ayrıca Media Player 11'ile tamamen entegre çalışması MTP device olarak tanınma gibi artıları var. U10 ile birbirine benzer olsalarda performans görsellik ve yazılımın daha oturmuş olduğunu düşünrsek u10'in şu zamandan sonra alınması pek mantıklı değil. Clix'de kullanılan Vista'nın default font teması da görmeye değer :) Diğer yandan yazılımın dil seçenekleride aygıtı tamamen Türkçeleştiren bir seçenek de bulunuyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PohPohPerisi -- 9 Eylül 2006; 17:16:01 >

wolderon

8 Ekim 2006, 4:02:06  

quote:

Orjinalden alıntı: PohPohPerisi

Ben de Clix+Cradle kitiyle birlikte 229 usd'ye aldım US'den gerçekten ipod olmaya çalışmayan piyasadaki tek gerçek ipod rakibi.. 2 GB bazıları için yetersiz gelebilir. Ama önümüzdeki süreçte 4-6-8 GB versiyonlarının olabileceği söyleniyor. Ayrıca Media Player 11'ile tamamen entegre çalışması MTP device olarak tanınma gibi artıları var. U10 ile birbirine benzer olsalarda performans görsellik ve yazılımın daha oturmuş olduğunu düşünrsek u10'in şu zamandan sonra alınması pek mantıklı değil. Clix'de kullanılan Vista'nın default font teması da görmeye değer :) Diğer yandan yazılımın dil seçenekleride aygıtı tamamen Türkçeleştiren bir seçenek de bulunuyor :)

Bu özellik sadece clix de mi bulınuyor. U10 la ilgili bir bilgin var mı? (Tamamen türkçeleştirme mevzuunda) Bu özellik text okumada da türkçe karakterleri de kapsıyodur sanırım(ı, ş, ö ü gibi harfleri) 1 aylık konuyu hortlattığım için kusuruma bakmayın

wq

8 Ekim 2006, 24:43:07  

clix i herkese ama herkese tavsiye ediyorum. kutudan çıkınca alete vuruluyosunuz. $ 149 a Amazon dan aldım. Boston'da arkım vardı, onun sayesinde getirttim.

tek ama tek kusuru usb üzerinden şarj edilebiliyo olması, ancak yakında yeni bir firmware ile bu sorunun giderilmesi muhtemel. Aletin sadece WMP10+ veya MediaMonkey ile senkronize olabiliyo olmasını ise kusur olarak görmüyorum ben.

Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene

4 8 15 16 23 42
asan88

8 Ekim 2006, 13:01:02  

iriver u10da ve clixde menuler turkce onun dısında text dosyalarında turkce karakter desteklemiyor.

G-dOG

8 Ekim 2006, 13:41:34  

Evet beyler sonunda geldi CLIX im.yahu manyak bişi.ben bide phılıps kulaklık aldım(pek ii deil ama...)boru gibin dinliyom izliyom.Hatta bazen her şeyini kapatıp sadece alete bakıom :) kendi kulaklığıyla ses süper olıo tabi.Videolar dehşet.Zaten programında çevirip atıosun 30 mb oluo en fazla 12 mb(kalite kaybı olmuo ha!)ÖLE İŞTE :))))

.:::UNREAL TEŞKİLATI:::.
bunkie

8 Ekim 2006, 13:58:05  

quote:

iriver u10da ve clixde menuler turkce onun dısında text dosyalarında turkce karakter desteklemiyor.

asan88 hocam text dosyalarında türkçe karakter desteklenmiyor demişsin ama tam tersine destekleniyor. Cihazım u10. Herhangi bir text dosyasını açtıktan sonra sağ ok tuşuna basılı tutarak text menüsüne indiğinizde en altta metin dili diye bir seçenek göreceksiniz. Buradan türkçe'yi seçtiğinizde karakter problemi kalmıyor. Tüm türkçe karakterler doğru olarak görüntüleniyor.

BIOSTAR T-POWER I45 , Intel E6850 3.0 Ghz, Sapphire HD 4830, 2*2 Gb DDRII 800, 2*250 Gb Maxtor HDD (Raid 0), 250 Gb Hitachi ve 80 Gb Seagate HDD(Yedekleme için), 2*LG DVD-RW, UPS, 5+1, ıvır zıvır....
wolderon

8 Ekim 2006, 14:59:11  

quote:

Orjinalden alıntı: bunkie

quote:

asan88 hocam text dosyalarında türkçe karakter desteklenmiyor demişsin ama tam tersine destekleniyor. Cihazım u10. Herhangi bir text dosyasını açtıktan sonra sağ ok tuşuna basılı tutarak text menüsüne indiğinizde en altta metin dili diye bir seçenek göreceksiniz. Buradan türkçe'yi seçtiğinizde karakter problemi kalmıyor. Tüm türkçe karakterler doğru olarak görüntüleniyor.
valla bugün aldığım en güzel haber çünkü işim nedeniyle en çok kullanacağım özelliklerden birisi.

asan88

8 Ekim 2006, 16:59:21  

ben kendim kullanmıyorum urunu o yusden alan arkadasların dediginden yola cıkarak soyledim bunu bir de firmwareiniz ne onu solerseniz daha iyi olur belki umsde vardır da mtpde yoktur bu ozellik iyi gunler

G-dOG

10 Ekim 2006, 24:59:12  

quote:

ben kendim kullanmıyorum urunu o yusden alan arkadasların dediginden yola cıkarak soyledim bunu bir de firmwareiniz ne onu solerseniz daha iyi olur belki umsde vardır da mtpde yoktur bu ozellik iyi gunler

Ya asan abim kendi kullandığı CLIX i düşürmüş geçen çok fene şekilde,Alete restart falan attık herşeyi yaptı açılmıyor yaw Garantisi var.Şimdi yardım et bi kardeş,ne yapacaz söylermisin yaw...Amerika ya mı gönderelim.gönderirsek ücret almadan yaparlarmı???yoksa buradaki disdribitörüylemi anlaşalım.ne yapalım kardeş.akıl verebilirsen sevinirim.tabi başkalarından gelecek YARDIM,AKIL falanda büyük ikrama geçer.

soldiersoy

11 Ekim 2006, 13:34:37  

Bende Hasan'dan 2 adet almıştım ve gayet memnunum aletten.Kutudan bide prizden şarj edebilen aparatı çıksa harika olacaktı ama yinede en az 1 hafta kullanıyorum,tam bitmeden şarj edersemde sorun kalmıyor.En büyük eksileri açılmasının çok yavaş olması ve kart girişinin bulunmaması,onun dışında piyasadaki en cazip alet diyebilirim.Hasan'a ulaşabilirseniz kaçırmayın zira başka yerden bulma şansınız çok zor ve zahmetli olur.

Video dosyalarını uygun hale getirmek için iriverter programını kullanabilirsiniz.

Hasan 3 gündür PM atıom cevapla artık.

Gigabyte X38-DQ6 - Intel Core2Duo E6750 - 1Gb X 2 A-Data Vitesta ddr2 800 - WD Raptor 74Gb - Zotac 8800GT Amp - Viewsonic VX2235WM 22" Lcd - 2 X Asus DVD-RW - AverMedia TV - Logitech Z2300 - Thermaltake XASER III V2000A - HighPower 560W - Saitek X52

Sony KDF-E50A11E - Sony PS3 60 GB - Logitech Z5500

2004 Ford C-Max TDCi GHIA
asan88

11 Ekim 2006, 14:42:13  

soldiersoy ben de sana pm atıyom da gitmiyor ben sana msni vereyim l_g_nd@hotmail.com gel ordan konusalım. mail olarak kullangım adresim de hsnyrn@gmail.com

nayloon yere dusurulen alet garanti kapsamı dısındadır. gondersen bile belli bir ucret alacaklardır. ürünün arkasında beyaz yarın ustunde bir yazı olacak register numarası urununuzu siteden register yapıp urununuzn durumunu acıklayıcı bir sekilde iriver americaya gonderin. ve cevap gelmesini bekleyin genelde 1 hafta icinde cevap veriyorlar vermezlerse bir kac kez daha yollayın. iyi gunler

G-dOG

13 Ekim 2006, 13:19:44  

quote:

soldiersoy ben de sana pm atıyom da gitmiyor ben sana msni vereyim l_g_nd@hotmail.com gel ordan konusalım. mail olarak kullangım adresim de hsnyrn@gmail.com

nayloon yere dusurulen alet garanti kapsamı dısındadır. gondersen bile belli bir ucret alacaklardır. ürünün arkasında beyaz yarın ustunde bir yazı olacak register numarası urununuzu siteden register yapıp urununuzn durumunu acıklayıcı bir sekilde iriver americaya gonderin. ve cevap gelmesini bekleyin genelde 1 hafta icinde cevap veriyorlar vermezlerse bir kac kez daha yollayın. iyi gunler

Çok teşekkür ederim ,deniyecem.Soğol.

bunkie

14 Ekim 2006, 24:08:12  

quote:

asan hocam benim cihazın versiyonu 1.28_US_MTP. Aldığımda 1.23_MTP yüklüydü cihazda. O firmware'de de karakter sorunu yoktu. Son versiyon olan 1.28_MTP yükledim ve yine karakter sorunu yok. Ama UMS yüklemedim hiç. O versiyonu bilemicem. Türkçe karakter konusunu arkadaşlar dert etmesin. MTP versiyonlarda kesinlikle destekleniyor. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Saygılar.

BIOSTAR T-POWER I45 , Intel E6850 3.0 Ghz, Sapphire HD 4830, 2*2 Gb DDRII 800, 2*250 Gb Maxtor HDD (Raid 0), 250 Gb Hitachi ve 80 Gb Seagate HDD(Yedekleme için), 2*LG DVD-RW, UPS, 5+1, ıvır zıvır....
asan88

14 Ekim 2006, 24:12:48  

ben baktım umsde de destekliyormus. tesekkur ederim bilgilendirdigin icin.

wolderon

15 Ekim 2006, 3:05:19  

quote:

ben baktım umsde de destekliyormus. tesekkur ederim bilgilendirdigin icin.
ums nin versiyonu 1,64 mü bir de ses kısıtlaması falan oluyor mu? ums dönüşümünü yaptıktan sonra, teşekkürler.

recepky

19 Ekim 2006, 20:15:18  

selam beyler bende yeni aldım u10 harika alet yaf çok sevinçliyim bi sürü kliplerim vardı ireverter ile u10 uygun hale çevirdim elinizde çevrilmiş hazır film divx dizi klip felan varsa paylaşalım yaf

bu arada bende de firmware 1.28 mtp yüklü en son mtp oymuş bide ums 1.64 var o nasıl acaba ???

Sayfa:   [1] 2   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> İRİVER U10 Hakkında Bilgisi Olan Varmı ? Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Computex 09: Nvidia, AMD ve Thermaltake standları
Fuar turumuza Nvidia, AMD ve thermaltake standları ile devam ediyoruz.
DFI DK 790FXB-M2RS Anakart
Kolay hız aşırtma seçenekleri ve uygun fiyatıyla ilgi odağı Dark 790FXB, mercek altında.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız