Şimdi Ara

çok acil yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar microsoftun sitesini gezerken şu link gözüme çarptıwww.microsoft.com/turkiye/guvenlik/msrt.mspx ve buna tıkladıktan sonra kötü amaçlı yazılımları temizle kısmı var oradan tıkladım ve kur dedim.bunu bilgisayarıma kurması gerekirkrn kurmadı bende neyse dedim ve bi anormallik olduğunu farkettim bilgisayarımda.bi bakayım dedim baktımki aşağıdaki bağlantı simgesine çift tıkladım ve devamlı gelen giden kısmı yükseliyor hiç durmuyor sanki bişeyler yüklüyor bekledim duracak gibi değil.ne yapmalıyım lütfen yardım edin arkadaşlar.

    KONU BAŞLIKLARI KONUYLA İLGİLİ OLMALIDIR KURALLARI OKUDUKTAN SONRA YENİ KONU AÇABİLİRSİNİZ. HERKESİN SORUNU KENDİNCE ACİLDİR.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foreigner_8 -- 6 Kasım 2005, 15:42:25 >







  • bilgisayarımı sağ tıkla ve otomatik update kısmından oto update i kap. ve sonra tekarar. bak. buyuk bir ithimal güncelleme yapıyor...
  • bir zararı olacağını sanmıyorum, bence yüklemeye devam etsin...
  • arkadaşlar bilgisayarımı kapatıyorum açıyorum hala aynı.devamlı gelen giden kısmı yükseliyor.şimdi benim adsl sınırlı bu gelen kısmı benim adsl faturasını etkilermi.nasıl diyeceksiniz.gelen kısmı 3 gb yi geçer 2 günde böyle olursa nasıl yapacağım vallahi ilk defa böyle bişey görüyorum.daha önce başına gelen arkadaşlar varsa lütfen yardım....
  • foreigner_8,

    Sonuçta uzaktan veri indiriyorsunuz (otomatik güncelleme) ve de ADSL limitinizden yiyorsunuz. buun arkadaşın söylediği gibi otomatik güncellemeleri kapatırsanız bu problemden kurtulmanız lazım.
  • aynı soruna gelen bir cevapta "zone alarm" programı önerilmiş,ve bu
    sorunu çözmüştü...linki aradım bulamadım...isterseniz deneyin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.