Şimdi Ara

#DH ÜYELERİNİN SEVDİĞİ OYUNLAR#

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
2.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çoğu kez görüyorum yeni PSP alanlar yada güzel oyunlar oynamak isteyenler konu açıyor.Bende hem bu arkadaşlara yardımcı olmak hemde bir iki oyun tanımak için bir konu açayım dedim.Herkesin katılımıyla güzel bir konu olur heralde.

Herkes 3-4 tane oyun ismi,oyunun türü ve oyuna verdiği 10 üzerinden puanı yazıcak

Hemen bir örnek vereyim ve başlıyayım :

God Of War : Ghost of Sparta (Aksiyon-Macera) 8/10
    Luxor Pharaoh's Challenge (Bulmaca) 6/10

Herkesten bekliyorum arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The maXz! -- 24 Ocak 2011; 19:40:03 >

• Yukarı

Kimse yok mu buralarda ya ?
  • Motostorm : (Yarış) 7/10
    *Gerçekten güzel bi yarış oyunudur.

Dune 2000: (Strateji) 9/10
    *Dune 2000 ps1 oyunudur fakat pspde de oynanabiliyor.Psp strateji tarzında gerçekten zayıf ama bu oyun strateji severler icin harika bişey deneyin görün :)
  • Hamza saol mesajın için.
    Evet küçük incelemelerde yazabilirsiniz böyle,güzel olur.

Katılım bekliyorum
  • crush oynamayan varsa psp sahibiyim demesin.. not vermeyeceğim neye göre kime göre bi oyun kaç alır bilemem bana göre 10/10 mesela..

bağımlılık yapan bir oyun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker burak

crush oynamayan varsa psp sahibiyim demesin.. not vermeyeceğim neye göre kime göre bi oyun kaç alır bilemem bana göre 10/10 mesela..

bağımlılık yapan bir oyun..

Konusu ne acaba ?
  • eğer emulator çalıştırabilirseniz bilimum gameboy advance ve super nintendo oyunları çok iyi gelecektir (eğer eski oyunları seviyorsanız, özellikle benim kafadansanız;)

ps1'de yine bi dolu rpg klasik var.. final fantasy oyunları, dragon warrior, grandia, diablo, şu legacy of kain'in diablo gibi izometrik görünümlü oyunu var..

psp'nin kendi klasiklerinden ise killzone mükemmel, patapon serisi (3. oyun geliyor), loco roco serisi, lumines, burnout legends, final fantasy crisis core, cladun vs vs bi dolu klasik var.

mesela şu oyun yeni çıktı veya çıkmak üzere, oyunun adı legends of war patton's campaign ve mükemmel bi strateji olduğunu hatta psp'nin en iyi oyunu olduğunu söylüyor demosunu oynayanlar

şu oyun çıkmış sanırsam (lord of arcana) monster hunter tadında ve en önemlisi square enix'in oyunu..

http://www.youtube.com/watch?v=IM4AuAcfF2E&feature=related

god of war oyunlarını oynamayanları döverler zaten tartışmasız mükemmel oyunlardır:)

bir de gta chinatown wars var ki oynadığım en iyi gta oyunu (hepsini oynadım çünkü) oyunun nintendo ds ve iphone versiyonu oynanış olarak daha zevkli hatta nintendo ds versiyonu kalem (stylus) sayesinde çok daha zevkli ama bu üç versiyon içinde bariz bi şekilde en güzel grafikleri psp veriyor.. ds versiyonu cell shaded usulü grafikleri kullanırken iphone ve psp versiyonu aynı grafik motorunu kullanıyor.. iphone versiyonunda gölgeler yok yada ben göremedim ama emin olduğum bir şey var ki gölgeleri ve o kocaman ekranı ile psp versiyonu muazzam görünüyor (sanki gta4'ün grafik motoru gibi ve gta4'e üstten bakıyoruz gibi)

• saol uzun uzun yazmışsın.
    O oyun çıktı galiba.Şimdi buldum indiricem.İnşallah Full'dür.
    2. dünya savaşı ilgimi çeker.

Lord of Arcana'yıda deniyeyim.

Oyunları oynadıktan sonra incelemelerimi yazarım.
  • Yukarı.

Hadi arkdaşlar katılım bekliyorum 1 oyun yazsanız bile yeterlidir.
  • Yukarı.

Pilot Academy (Uçak Simülasyonu) 7/10

Yokmu birşeyler yazacak
  • minis lerden blast off ve shift mutlaka oynanmalı..

crush platform tabanlı 2D-3D geçişleri kullanarak ilerleyebildiğiniz muhteşem bir puzzle oyunu.. çok fena derecede iyi düşünülmüş harika bir oyun..

echochrome yine bir puzzle oyunu çok değişik bir yapısı var kesinlikle insanın hayatında 1 kez dahi olsa bu oyunu da oynaması gerekir diye düşünüyorum..

little big planet var.. ps3 te harikalar yaratan platform oyununun psp versiyonu..

hep platform ve puzzle ağırlıklı oldu ama biraz da aksiyon ve yarış oyunu verelim :D

gran turismo psp versiyonu sadece oynanış ve grafik olarak iyi.. taşınabilir bir konsolda yapılmış gelmiş geçmiş en iyi yarış oyunu bence.. saf yarış ve hız hissini daha iyi veren oyun yok..

monster hunter dünyasına girdiniz mi bi daha çıkabiliyorsanız size bravo.. psp nin en çok satan oyunu olma özelliği var..
    tür olarak action-rpg diyebiliriz..

work time fun anlatılmaz yaşanır kesinlikle denemeniz gerekiyor bu oyunu da.. ya çok beğenirsiniz ya da hiç beğenmezsiniz öyle bişey :D

me&my katamari ps2 deki katamari damacy oyununun psp uyarlaması..

veee exit var muhteşem düşünülmüş bir oyun yine ufak strateji öğeleri de barındırıyor.. bina içinde çeşitli durumlarda kalmış insanları ölmeden belirli bir süre içinde çıkış kapılarına yönlendirmeniz gerekiyor.. çok güzel detaylar var..

bu oyunlar gibi daha çok var yaz yaz bitmez :D bunları kesinlikle oynamalısınız.. gow,final fantasy, metal gear gibi serileri saymadım bile yukarda yazıldı diye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker burak -- 31 Ocak 2011; 20:32:09 >

• Birtane de benden

TNA Impact!: Cross the Line (Güreş oyunu) 4/10

Oynayiş gerçekçi ama zor,bayıyo.
  • Yazan arkadaşlara çok teşekkürler.

Evet herkesten bekliyorum.1 oyun olsada yazın .
  • dante's inferno :D
  • Def Jam Fight For NY : The Takeover (Hip Hopcuların dövüştüğü bir dövüş oyunu)

10/10

Çok severek oynadım,gayet güzel bir oyun.En güzel yanı çok map ve çok karakter var,sıkmıyo.
  • Marvel Nemesis:Rise Of The Imperfects (Dövüş oyunu)

8/10

Boyutu küçük olmasına rağmen gayet güzel bir oyun.
  • Teşekkürler mesajların için.Deniyeceğim 1 tanesini.

Evet arkadaşlar katılım bekliyorum.
  • Yu-Gi-Oh! 5D's Tag Force 5 - Yu-Gi-Oh!

10/10

Şahsen yugiohu çok severim yugioh sevenler kaçırmasın.Bu oyunda Yu-Gi-Oh! 5D's Tag Force 4 ün üstüne koyarak yapmışlar.Birşey değişmemiş yeni kartlar,yeni karakterler vs vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

mesela şu oyun yeni çıktı veya çıkmak üzere, oyunun adı legends of war patton's campaign ve mükemmel bi strateji olduğunu hatta psp'nin en iyi oyunu olduğunu söylüyor demosunu oynayanlar

Aynı tarzda warhammer 40k squad command var o da çok güzel bir oyundur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismetdai

quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

Aynı tarzda warhammer 40k squad command var o da çok güzel bir oyundur.

Warhammer'i birkaç kere duydum denemeye fırsatım yoktu.Şimdi bulabilirsem deniycem.oynadıktan sonra küçük bir incelemey aparım belki.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.