Şimdi Ara

ASUS P8P67/P8H67 Serisi Hersey Paylaşım Konusu (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
213
Cevap
1
Favori
14.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1 tane Sata II Corsair 60 GB SSD
    1 tane Sata III WD Caviar Black 1 TB
    1 tane Sata II WD Caviar Green 1,5 TB
    1 tane LG DVD-RW kullanıyorum

Sata II'ler Intel'in Sata II portuna takılı.
    Sata III olan da Intel'in sata 3 portuna takılı.

HİÇ BİR PROBLEM YAŞAMADIM !
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenderen

Ben 1 aydır P8P67 Evo kullanıyorum.

1 tane Sata II Corsair 60 GB SSD
    1 tane Sata III WD Caviar Black 1 TB
    1 tane Sata II WD Caviar Green 1,5 TB
    1 tane LG DVD-RW kullanıyorum

Sata II'ler Intel'in Sata II portuna takılı.
    Sata III olan da Intel'in sata 3 portuna takılı.

HİÇ BİR PROBLEM YAŞAMADIM !

Sata II leri diğer sata III lere taksan daha iyi olmazmı
  • 8 sata portumun 8 ide dolu

pro versiyon kullanıyorum

4.8 ghz günlük problem yok

• bu yeni biosla (1305) bizim o meshur kitlenmelere neden olan c3/c6 state lar otomatik olarak kapatiyor.bu yeni anakartlar cok sorunlu cok.Sata bahanesiyle toplayorlar hepsini
  • Arkadaşlar benim sizlere 2 tane sorum olacak ben asus h67 anakart kullanıyorum

1- Bu kaarrt için çıkmış bir bios güncellemesi varmı varsa nasıl yapılır güncellemeden sonra türkçe dilde eklenmiş olurmu

2-Bilgisayarı her açtıgımda asusun logosunu gösteriyor ve sonra kendini resetliyor tekrar açıyor ikinci açılışta gene asus logosu çıkıyor fakat bu sefer kendisini resetlemeden windowsu başlatma kısmına geçiyor şimdi ben bu logo gösterimini nasıl kaldıra bilirim ve bilgisayarın bir resetten sonra degilde direk açılmasını saglıya bilirim

Bu konularla ilgili yardımlarınızı bekliyorum şimdiden sagolun.
  • arkadaşlar 2600k işlemci 5.1mhz de sorunsuz oc olmuş durumda. Ancak şu yeni bios 1305 i yükledikten sora AI suite II "warning vcore 1,552 v" uyarısı veriyo durmadan. Cpu voltaj Auto ayarlı biostan. Düzelmedi bi türlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: highbrow

arkadaşlar 2600k işlemci 5.1mhz de sorunsuz oc olmuş durumda. Ancak şu yeni bios 1305 i yükledikten sora AI suite II "warning vcore 1,552 v" uyarısı veriyo durmadan. Cpu voltaj Auto ayarlı biostan. Düzelmedi bi türlü.

Prime 95 e ne kadar dayandı acaba?
  • bu asus p67 leri ankara da nerede bulabilirim aceba, bilgisi olan varsa sevinirim. ayrıca foxconn p67 için ne düşünüyorsunuz? bu kartta da o.c. asuslardaki gibi program vasıtasıyla 2 tıkla halledilebiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal.24

Arkadaşlar benim sizlere 2 tane sorum olacak ben asus h67 anakart kullanıyorum

1- Bu kaarrt için çıkmış bir bios güncellemesi varmı varsa nasıl yapılır güncellemeden sonra türkçe dilde eklenmiş olurmu

2-Bilgisayarı her açtıgımda asusun logosunu gösteriyor ve sonra kendini resetliyor tekrar açıyor ikinci açılışta gene asus logosu çıkıyor fakat bu sefer kendisini resetlemeden windowsu başlatma kısmına geçiyor şimdi ben bu logo gösterimini nasıl kaldıra bilirim ve bilgisayarın bir resetten sonra degilde direk açılmasını saglıya bilirim

Bu konularla ilgili yardımlarınızı bekliyorum şimdiden sagolun.

• quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

quote:

Orijinalden alıntı: Apache40

Yeni bioslar geldi.

UEFI 1305 - Pro
    http://www.mediafire.com/file/f9ujd5kn3l8kllc/P8P67-PRO-ASUS-1305.rar

UEFI 1305 - Standard
    http://www.mediafire.com/file/74uqtkkctbk44jv/P8P67-ASUS-1305.rar

UEFI 1305 - EVO
    http://www.mediafire.com/file/uhyxd79ihfhtl58/P8P67-EVO-ASUS-1305.rar

UEFI 1305 - Deluxe
    http://www.mediafire.com/file/k84d6d5dz6e17e0/P8P67-DELUXE-ASUS-1305.rar

UEFI 1305 - Sabertooth
    http://www.mediafire.com/file/dn39uvqj5ciy9cl/SABERTOOTH-P67-ASUS-1305.rar

resmi web sitesinde yok nereden elde ettin acaba ?

HardOCP forumlarında Asus teknisyenleri var. Beta bios' lar ilk olarak oraya veriliyor. Asus Amerika' dan Gary Key, JJ gibi 2 arkadaş hem değerlendirmeleri okuyorlar hem de yardımcı oluyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: mbtaskale

quote:

arkadaşlar 2600k işlemci 5.1mhz de sorunsuz oc olmuş durumda. Ancak şu yeni bios 1305 i yükledikten sora AI suite II "warning vcore 1,552 v" uyarısı veriyo durmadan. Cpu voltaj Auto ayarlı biostan. Düzelmedi bi türlü.

Prime 95 e ne kadar dayandı acaba?

Hocam prime 95 bir dakika kaar çalışınca sıcaklık 95C civarıca geliyo ve iptal ediyorum. Başka bi problem yok çalışmada. AI suite II'de probe II'den kapadım voltaj uyarısını. Problem yok başkaca. Sorunsuz kullanıyorum. Sizin prime95'de sıcaklık değerleriniz kaç acaba ?
  • Asus Amerika 2 hafta içinde değişim yapmaya başlayacakmış B3 revizyonlarla. Asus Türkiye Mayıs başını bile bulabilir demişti. Bakalım ne zaman olacak?
  • cabuk satışlar başlasa iyi olucak tmm alacakken sorun cıktı beklemedeyiz,acaba p67 de tv kartımı ve ses kartımı kullanabilecekmiyim sanırım forumda bi yerde kullanılamıyor die birşey okumustum da
  • yok öle bişey skystar HD2 tv kartı ve creative ses kartı çatır çatır kullanıyorum. Sadece p67 chipsetler doğal pcı slotlara destek vermiyo. ayrı bi yonga ile anakartlar üzerinde var gu girişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highbrow -- 22 Şubat 2011; 16:04:25 >
  • Asus B3 Rev. anakartlar 15 Mart tarihi ile önsiparişte

http://www.teknobiyotik.com/donanim/anakart-mainboard.html
  • BIOS 1502 -ftp://ftp.asus.com.tw/pub/ASUS/mb/LGA1155/

Yeni bioslar geldi taze taze.

1. fix the CPU/turbo ratio is wrong after clear CMOS
    2. fix mouse cursor may be drift if there is a joystick plug in
    3. fix that xhci legacy support function fail if there is another PCIE usb3.0 addon card on the system
    4. Improve TPU's algorithm to bring better performance on some CPUs.

• Yeni biosu yükledim ancak sıcaklık problemi baş gösterdi. Değerler yaklaşık 10 c daha yüksek bi önceki biosa göre. Nedenini anlayamadım. Bir de şu speedstep enable olmasına rağmen işlemci sürekli 5 Ghz de çalışıyor.
  • quote:

Yeni biosu yükledim ancak sıcaklık problemi baş gösterdi. Değerler yaklaşık 10 c daha yüksek bi önceki biosa göre. Nedenini anlayamadım. Bir de şu speedstep enable olmasına rağmen işlemci sürekli 5 Ghz de çalışıyor.

Bios' u yükledikten sonra CMOS' u resetlediniz mi?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.