Şimdi Ara

İphone 5'te IOS hatası mı baş gösterecek? Yoksa...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iphone 4'te yok yakınlık sensörü yok anten sorunu derken biz hala nedenini bilemediğimiz bir nedenden(iphone 5 alabiliriz belki) cihazı kıtlık olması nedeniyle alamamışken iphone 5 hakkında bilgiler yavaş yavaş sızmaya başladı. iphone 4' teki donanım hataları herkesi yıldırdı. Acaba iphone 5'te donanıma ağırlık verilip bu seferde işletim sistemindeki yazılımsal hatalarla mı boğuşucaz? Sizce nasıl bir strateji uygulanır veya eksiklik baş gösterir?

• Duyumlara gore telefon ozelliginin ustunde fazla durulmicakmis daha cok bilgisayar tarzi olcakmis
  • Bence apple bu sefer yazilim hatlarina agirlik verir tabiki, tasarim hatalarini ve donanim hatalarini gecen senelerde kullanicilarina sunmustu. Kullanicilara bir yenilik olarak artik yazilimsal hatlari da on plana cikartmasi sart oldu. tabii daha once ufak yazilim hatalarini kullanicilarinin begenisine sundu apple, ancak hicbir zaman on plana cikartmayi tercih etmedi ..
  • iPhone 4 teki donanım hatalarını saysanıza bi siz
  • valla bende donanım hatası yok...
    tıkır tıkır
    ne hatasıymış merak ettim
  • Nerde bu sızan haberler. Yoksa buda iPhone 4 ü kötülemek için açılmış bir konumu?Kasım ayından bu yana kullanıyorum telefonu ilk aldıgımda 4.1 versiyon vardı. ve onda sensor sorunu da vardı. Sonra 4.2.1 geldi ne sensör sorunu kaldı nede wifi açıkken yan tarafa dokununca şebeke düşme sorunu hiç bir şey kalmadı. Zaten ip4 de donanımsal herhangi bir sorun hiç bir zaman olmadı. Yazılım sorunlarıda yeni yazılımlarla giderildi.

Sonuç olarak iP4 de herhangi bir hata yok. ayrıca ip5 için herhangi bir haber alanların kaynakalrınıda göstermeleri gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

Nerde bu sızan haberler. Yoksa buda iPhone 4 ü kötülemek için açılmış bir konumu?Kasım ayından bu yana kullanıyorum telefonu ilk aldıgımda 4.1 versiyon vardı. ve onda sensor sorunu da vardı. Sonra 4.2.1 geldi ne sensör sorunu kaldı nede wifi açıkken yan tarafa dokununca şebeke düşme sorunu hiç bir şey kalmadı. Zaten ip4 de donanımsal herhangi bir sorun hiç bir zaman olmadı. Yazılım sorunlarıda yeni yazılımlarla giderildi.

Sonuç olarak iP4 de herhangi bir hata yok. ayrıca ip5 için herhangi bir haber alanların kaynakalrınıda göstermeleri gerekiyor.

İphone kötülemek mi? Hayır öyle bi şey yok. Kötülesem konu içeriğinde almak istediğimi fakat alamadığımı belirttim zaten. Mantıken kimse kötü bişey almaz

iphone 5 ile ilgili bi kaç haber
    http://www.donanimhaber.com/ipad/haberleri/iPad-2-ve-iPhone-5te-grafik-performansi-4-kat-artabilir.htm
    http://www.chip.com.tr/konu/iphone-5-cok-farkli-olacak-hem-de-cok-farkli_24770.html
    http://www.turktime.com/haber/Projektor-iPhone-5-in-Icine-Girecek/115639
    http://www.scroll.com.tr/30013/%E2%80%98iphone-5-cift-cekirdekli-olacak%E2%80%99

• Su an veya 5 çıkana kadar kaç güncelleme gelir bilmiyorum ama o zaman hangisi varsa o İOS kullanılır bu da bir hata ve sorun getirmez, zaten Apple bir problemi duzelte duzelte iOS'u bu seviyeye çıkardı, yeniden nasıl bir sorun çıkacak anlamadım.
  • kesinlikle bir yazılımsal hata olacağını sanmıyorum apple neden İOS'u kötü yapsın ki ? bu kadar ad yapmışken ?
  • Hata oldugu icin yazmadim, mesajim tamamen ti ye almak icin idi.. bi sakin yahu, fanatiklesmeyin iki dakka :))
  • fanatiklik degil gercekcilik yapıyoruz
  • Soruna cevap vereyim o zaman ; bence ios komple coker, kamerasi calismaz, telefonun sensorlerine kiran girer, hafiza akintisi oldugundan telefon zamanla yavaslar, sonra her program 5 dakikada bir kendini kapatir, konusmanin ortasinda apple storedan urun almaniz icin bir onay penceresi cikar, onaylamazsaniz telefon gorusmeniz 2 kati ile ucretlendirilir ..

bence boyle olur .. sordugunuz sorunun anlamsizliginin farkinda degilsiniz sanirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretutar
    Arkadaşlar iphone 4'te yok yakınlık sensörü yok anten sorunu derken biz hala nedenini bilemediğimiz bir nedenden(iphone 5 alabiliriz belki) cihazı kıtlık olması nedeniyle alamamışken iphone 5 hakkında bilgiler yavaş yavaş sızmaya başladı. iphone 4' teki donanım hataları herkesi yıldırdı. Acaba iphone 5'te donanıma ağırlık verilip bu seferde işletim sistemindeki yazılımsal hatalarla mı boğuşucaz? Sizce nasıl bir strateji uygulanır veya eksiklik baş gösterir?

Sen ve senin gibiler ne icerek bu foruma giriyorsunuz? Simdi ciddi ciddi bunu mu der ettin? ve veya hayatinda hic apple uretimi bir cihaza dokundun mu?
  • bu konunun amacı ne ne diye açıldı açan arkadaşın kafası mı iyiydi anlayamadım ben de. böyle saçma sapan bir şekilde konular eksikti burda zaten
    yani geyik amaçlı mı ciddi bir soru mu bu konuyu başlatan arkadaşın sorusu inan anlamadım geyik amaçlı olsa böyle saçma bir geyik olmaz, ciddi bir soruysa zaten bir şey demiyorum.

tek diyeceğim şey iphone 4 çıkar çıkmaz şu kötü bu kötü bilmem ne bir sürü şey söylendi çok şükür hiç bir sorunum olmadı ama şimdiye kadar alalı belki 5 ay oldu.
    ama bu yetmemiş ki daha piyasaya çıkmayan, hatta TANITILMAYAN bir telefonla ilgili saçma yorumlar duyuyoruz.

Kardeş canın sıkıldıysa git başka bir uğraşı bul kendine...

• iphone 4'ü tam 3 aydır kullanıyorum hiç bir sorunu yok.Peder daha uzun süredir kullanıyor uk'den getirmişti ondada bir sorun yok.Nokia denilen markaya "sorunlu" denmiyorsa iphone ile sorun kelimesinin yanyana gelmesi bile komiktir bunu nokiada çok çekip iphone'a geçen oh be diyenler iyi bilir.

Apple yazılımsal hata konusunda şu dünyada güvenebileceğiniz en iyi markadır.İphone'a 2-3 ayda bir yeni yazılım üretir.Şimdi söyleyin bana hangi üretici bunu sağlıyor ?Apple'ın desteğini hiç bir platformdaki yazılım desteğinde göremezsiniz maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YEY -- 25 Ocak 2011; 2:32:50 >
  • VALLA BENDE ALDIĞIM GÜNDEN BERİ TIKIR TIKIR ÇALIŞIYOR... ingiltere unlock tam 300 tane program kurulu . jailbreakli. bu telefon böyle çalışsın ben ıphone 7 alırım. zaten iphone 4 almadan önce de 2g kullanıcısıydım.2 den 4 e dörtten de yedi ye geçerim oohhh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gerigelenadam -- 25 Ocak 2011; 2:38:21 >
  • İphone 5'te telefon kendi kendini imha edecekmiş böyle ciddi bir yazılık hatası saptamışlar hatta kamerası da insanları çıplak gösterecekmiş ve bu yüzden telefonu toplatacaklarmış
  • Ben de su anda Iphone 4 un donanimsal hatalarindan dolayi alip almamakta kararsizim. Belki Iphone 5 i bekleyebilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: supercimbom

Ben de su anda Iphone 4 un donanimsal hatalarindan dolayi alip almamakta kararsizim. Belki Iphone 5 i bekleyebilirim...

yok bunu kesin bilinçli yapıyorlar. Saysana o donanımsal hataları ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretutar

quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

Nerde bu sızan haberler. Yoksa buda iPhone 4 ü kötülemek için açılmış bir konumu?Kasım ayından bu yana kullanıyorum telefonu ilk aldıgımda 4.1 versiyon vardı. ve onda sensor sorunu da vardı. Sonra 4.2.1 geldi ne sensör sorunu kaldı nede wifi açıkken yan tarafa dokununca şebeke düşme sorunu hiç bir şey kalmadı. Zaten ip4 de donanımsal herhangi bir sorun hiç bir zaman olmadı. Yazılım sorunlarıda yeni yazılımlarla giderildi.

İphone kötülemek mi? Hayır öyle bi şey yok. Kötülesem konu içeriğinde almak istediğimi fakat alamadığımı belirttim zaten. Mantıken kimse kötü bişey almaz

iphone 5 ile ilgili bi kaç haber
    http://www.donanimhaber.com/ipad/haberleri/iPad-2-ve-iPhone-5te-grafik-performansi-4-kat-artabilir.htm
    http://www.chip.com.tr/konu/iphone-5-cok-farkli-olacak-hem-de-cok-farkli_24770.html
    http://www.turktime.com/haber/Projektor-iPhone-5-in-Icine-Girecek/115639
    http://www.scroll.com.tr/30013/%E2%80%98iphone-5-cift-cekirdekli-olacak%E2%80%99

Nedense hepsi türkiye kaynakların

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.