Şimdi Ara

HTC, 2011 yılında satışlarının daha da artmasını bekliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • 2010 yılında oldukça başarılı modelleri piyasaya sürerek, pazarın güçlü isimlerinden biri olduğu bir kez daha kanıtlayan HTC, 2011 mali yılının ilk çeyreğinde satışların ve gelirlerin iki katına çıkacağını öngörüyor.


    Yatırımcılarla düzenlenen toplantıda geleceğe yönelik açıklamalar yapan HTC, "Pazardaki mevcut ürünlerimiz, yüksek talep almaya devam ediyor ve yeni satışa sunduğumuz 4.Nesil iletişim ağı destekli ürünlerimizle birlikte 2011 yılında satışlarımızın artmasını bekliyoruz." derken, ilk çeyrekte gelirlerinin 3.2 milyar dolara; satışlarının ise 8.5 milyon cihaza ulaşacağını söyledi.


    Tayvanlı firma, ayrıca, akıllı telefon pazarındaki büyümenin 2010 yılındaki %13'lük orandan bu sene %8.4'e düşerek, daha düşük ivmeyle devam edeceğini düşünüyor.









  • Ne diyeyim bilmiyorumki. Telefonu üretmekten aciz değiller ama burada satmaktan acizler. İnsanlar burda aylarca hatta nerdeyse yıl olacak telefonların gelmesini bekliyor. Acaba Türkiye bunlara çokmu küçük geliyorda pek umursamıyorlar?
  • Fiyatları biraz fazla düşürürlerse burada da satabilirler.Bir de fazla model seçeneği yok ve çok geç gelip erkenden gidiyor yeni modelleri de :)
  • Türkiye için aynı şeyi düşünüyorlar mı acep ?

    ayrıca wp7 serisi cihazları çok hoş , özellikle mozart ile surround .
  • o zaman dhd yi bir an önce türkiyeye soksunlar...
  • bir çeyreklik gelirleri de hiç fena değilmiş hani... kalite açısından iphone birinci sırada HTC ikinci sırada gelir..
  • Desire HD'yi bir an önce getirseler satışlar hakkında daha iyimser olabilirim.
  • htc 2011 yılında birçok rakibinden çok daha fazla satış yapıcağı bir gerçek ayrıca geçtiğimiz yılın satışlarıda bunun en büyük kanıtı . htc 2010 yılında %100ün üzerinde artış sağlayarak geçtiğimiz yılın en çok büyüyen markası oldu , bu yükselmede en büyük etki diğer rakiplerine ders verecek nitelikte cihazlar çıkarmasıdır . sektörün en büyük ve en eski markası nokia bile smartphone cihazlarda çok geç piyasaya girmesi bile htc gibi birkaç markayı hiç etkilemedi .

    htcnin tütkiyedeki zayıflığı markanın kendisiyle alakası olduğuna inanmıyorum çünkü türkiye daha yeni başladı bu marka için çünkü daja önceki italat yapan firma kvk bu markanın ürünleri için neredeyse hiç tanıtım yapmayıp üstüne hala elinde TYTN gibi üretimden kalkmış cihazları hala ilk çıkış fiyatlarıyla satmaya kalkışmasıda marka üzerinde yanlış anlamayada sebep olabiliyor .

    htc vodafone ile başladığı türkiyeye tekrar hoşgeldin kampanyasıyla adını daha çok duyurdu. yakında vodafone ile başka modelelrle tanışacağımıza inanıyorum , htc'nin gerek avrupa gerek diğer bölgelerde vodafone ile yaptığı ortak çalışma umarım türkiyeyede balarıyla yansıtmaya devam eder ve biz smartphone kullanıcılarını kvk'dan kurtarır .




  • htc den beklentilerimiz daha yüksek birazda donanıma yönelseler başka rakipleri kalacaklarını bile sanmıyorum. ( kamera ve xenon flash, en az 1080p 30-55fps de video kaydı super amoled ekranlar, bataryada miliamper artırımı 1850-2200 miliamper gibi, dahili belleklerin en az 64gb olması ve ssd olması gibi vs. vs. abartığımı düşünebilirisiniz ama bu teknolojiler artık standart halini çoktan aldılar bile....Lütfen yanlış anlaşılmasın gayet standartlar artık birşeyler olmalı değişmeli düşüncesindeyim yıl 2011 hala vurgun bir gelişme yok
  • HTC uzun süredir uç noktalarda bir cihaz çıkaramadı. En son bomba modeli HD2 oldu sonraki tüm modeller onun farklı kasa yapısındaydı neredeyse hep aynı donanım kasayı ekranı değiştir sür piyasaya. Artık çok üstün çok farklı bir telefon çıkarma zamanı geldi. Bildiğiniz gibi Samsung büyü katakta Motorola'da ciddi modeller çıkarıyor. HTC'den uzun süredir farklı bir ürün göremedik hala standart donanım 1Ghz işlemci, 576 MB RAM, 5 MP kamera, TFT ekran hep aynı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.