Şimdi Ara

Paradox'un Yeni MMO'su: Salem

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  

         Paradox Interactive, Salem isminde yeni bir MMO oyunu duyurdu. Oyunculara ücretsiz olarak sunulacak oyunu diğer MMO'lardan ayıran belirgin özellikler bulunuyor.

     

         Salem'de oyuncuların üzerine alışıldık MMO'lardan daha fazla sorumluluk düşüyor. Bunun sebebi ise öldüğünüzde karakterinizi tekrar canlandıramayacak olmanız. Sahip olduğunuz karakterin sadece tek canı olacak ve öldüğünde karakterinize veda edeceksiniz.

     

         Oyunun diğer özelliklerinden biri de rastgele oluşturulmuş dünyalara sahip olması. Oyuncular için rastgele bir dünya yaratılacak ve bu dünyanın içerisini doldurma görevi oyunculara ait olacak. Köyler, şehirler ve diğer oyun öğeleri oyuncular tarafından sıfırdan inşa edilecek. Mesela yeni bir kasaba yaratmak istediğinizde gidip ağaç keseceksiniz fakat bu ağaçlar da tekrar tekrar çıkmayacak.

     

         Salem için henüz bir video ya da ekran görüntüsü bulunmuyor. Oyunun nasıl finanse edileceği de bilinmiyor. Önümüzdeki günlerde daha fazla ayrıntı yayınlanacaktır.

     







  • Bekliyoruz.
  • aklıma nedense birden minecraft geldi :D
  • İlginç gözüküyor, bekliyoruz.
  • Neden bilmiyorum ama bu oyun da yapımı iptal edilen esrarengiz oyunlar kervanına katılacak gibi geliyor bana. :D İnşallah yanılırım.
  • Betaya katılmak için davetiyelerim var.linke tıklayın ve kaydolun.


    http://beta.salemthegame.com/?ref=c42cd2a0021
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CODE VEIN | PS ANA KONU
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.