Şimdi Ara

Auris MMT & LPG dönüşüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar
    Benimde 2008 AURİS Elegant MMT aracım varda. LPG taktırmayı düşünüyorum.
    Aracı uzun yıllar kullanmayı düşündüğüm için en iyi marka olsun parası önemli değil diyorum.
    Van da oturuyorum.
    Teleflexi araştırdım iyi diyorlar. Fakat sitesinde Van da servis falan gözükmüyor. Ama gittiğim bir yer bana teleflex en iyisi, onu takalım dediler ve adamlar sanki Teleflex konusunda tecrübeliydiler. Sizce onlara güvenmelimiyim. Teleflex in sitesinede aynısını yazdım ama cevap veren olmadı.
    Diğer markalara tek tek gittim ama nerdeyse hepside arıza lambası konusunda garanti vermedi.
    BRC için de ses çıkarıyor dediler. Başka birtakım sorunları da olduğundan tavsiye etmediler, anlam veremedim. Halbuki BRC yi iyi bilirim

    Sizce en sorunsuz marka hangisi.







  • Bende 2006 Avensis var.Bende Van' da oturuyordum.Geçen sene Oğul otogazda Lovato taktırdım.Şuana kadar yaklaşık 10.000km. yol yaptım.Herhangi bir arıza, anormallik, performans kaybı yaşamadım.Lovatoda bariz bir sessizlik var.Benzinli konumundan çok daha sessiz çalışıyor.Teleflexe gelince bende araştırdım.Yakıt yönünden kitlerin bir çoğu aynı.Teleflexin montajı manifoldu delmeden ve daha kaliteli.Ama çok pahalı.2200tl civarı herhalde.Lpg yi zaten ekonomi için takıyoruz.Biraz zor amorti edersiniz.200 civarı montaj sonrası gidiyor zaten.İyi bir ustaya başka bir kit işinizi uzun süre görür.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: can6

    Bende 2006 Avensis var.Bende Van' da oturuyordum.Geçen sene Oğul otogazda Lovato taktırdım.Şuana kadar yaklaşık 10.000km. yol yaptım.Herhangi bir arıza, anormallik, performans kaybı yaşamadım.Lovatoda bariz bir sessizlik var.Benzinli konumundan çok daha sessiz çalışıyor.Teleflexe gelince bende araştırdım.Yakıt yönünden kitlerin bir çoğu aynı.Teleflexin montajı manifoldu delmeden ve daha kaliteli.Ama çok pahalı.2200tl civarı herhalde.Lpg yi zaten ekonomi için takıyoruz.Biraz zor amorti edersiniz.200 civarı montaj sonrası gidiyor zaten.İyi bir ustaya başka bir kit işinizi uzun süre görür.


    Çok teşşekürler cevabınız için.
    Teleflexi aslında birazda geleceğe yönelikte istiyordum. CNS ye dönüşüm olduğu için. Lovato da acaba CNS ye dönüşüm oluyormu?
    Birde aslında şunu düşünüyorum. Teleflex montajı farklı ya, acaba her usta yapabilirmi diye kafamda soru işareti var.
    Lovato 1400tl Teleflex 1900tl aslında 500tl fark için değer. Birde kalibrasyona pek gerek kalmadığı için ordan bile karlı olduğu söylenebilir. 200 dediğiniz şey acaba muayene falanmı yoksa teleflexte ayriyeten başka masraflarda mı çıkıyor?




  • 200 muayene felan.Lovatoda ben kalibrasyon sorunu yaşamadım.1290 Tl.ye taktırmıştım ben.Kaçak benzin pahalanınca direk gaza döndüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.