Şimdi Ara

Ridge Racer 3D'de 'Drift' Tuşu Olacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      3DS için hazırlanan Ridge Racer 3D için yeni bir özellikle daha duyuruldu. Oyunda "Drift" tuşunun olması bekleniyor. Bu özelliği kullanırken Mario Kart'taki gibi Drift'e girerken bir tuşa basılı tutuyoruz ve Drift'ten çıkarken de o tuştan elimizi çekiyoruz.
     
        Drift tuşunun eklenmesi oyunu daha eğlenceli kılabilir, ama Ridge Racer 3D'nin başarılı olması için de tek başına yeterli değil. Yine de şunu hatırlatmakta yarar var ki Ridge Racer 3D'deki tek yeni özellik bu değil.
     
        Artık 3DS'in kamerasını kullanıp fotoğrafımızı çekebileceğiz ve bu fotoğraf ekranda gözükecek. Tabi 3D görüntü desteğini de unutmamak gerekiyor. Namco Bandai umarız bu defa Ridge Racer fanlarını üzmez ve kaliteli bir oyunla karşımıza çıkar.
     







  • Bu oyun acaba gerçekten de satış yapıyor mu :) Alan varmı merak ediyorum. Çok kalitesiz bir oyun ! . Demosunu indirmiştim araba ARCADE .... Duvara çarpıyorsun ne bir çizik vaarrrr nede bir hasar...Üstelik top gibi geri sekiyor :)
    _____________________________
    YOUTUBE ve INSTAGRAM SAYFALARIMA AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN ULAŞABİLİRSİNİZ
    PlayStation Network : TheMarjinal | XBOX Live : ErenAslanhan
    Donanım Tercihlerim
    Sony : Playstation Pro 500 Million Limited Edition (27552/50000) | Microsoft : XBOX One X CyberPunk 2077 Limited Edition| | DJI : Mavic Pro | Mavic Mini | Osmo Pocket | Osmo Mobile
    Apple : iPhone 11 Pro Max | iPhone XS Max | AirPods Pro | MacBook Pro 16'' TouchBar | Mac Mini | Time Capsule 2 TB
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.