L.A. Noire'deki seri katil hakkında açıklamalar bulunan yeni video
bu sefer ki video gayet kaliteli idi grafikler açısından göz doldurucuydu özellikle...
Rockstar ın yaptığı efsaneleşecek oyunlardan biri olacağa benziyor Killzone 3 gibi çıktığı gün almayı düşünüyorum
grafikler vasat ayrıca yüz mimiklerinde gerileme var, oyundan beklentim düştü
bunun bir gameplay videosu olmamasına rağmen grafikler hakkında yorum yapmak çok ilginç gerçekten. her şeyi geçtim şu yüz mimiklerinin %10'una sahip bir oyun varsa söyleyin de ben de beklentimi düşüreyim. tabi bir de işin deli senaryo kısmı var ki, en çok umutlu olduğum bölüm bu.
Rockstar yapıyorsa her türlü oynanır....
rs mafia 2 ye özendi oyun böyle yapılır demeye çalışıyo. bakalım diyebilecek mi??
On numara,evet.Yorumlara bak "yüz mimiklerinde gerileme var" "rs mafia 2 ye özendi" yarabbim
bence grafikleri ortalamanın altında ps2 oyunlarını andırıyor.
müthiş bsc misafiri bunu beğenmemiş grafiğe vasat demiş kendisi 2305 yılından gelmiş galiba ordaki oyunlarla karşılaştırıyor piyasada böle oyun görmüşmüde vasat diyo la noireye
Mafia 2 nin grafiklerine yaklaşamamış bile
[quoters mafia 2 ye özendi oyun böyle yapılır demeye çalışıyo. bakalım diyebilecek mi?? ]
bu yorumu yaptığımda mafia 2 gibi bi mafya hikayesi yapılıyo sanayodum.
Yalnız burda mafia deil polisiz!!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme