Şimdi Ara

Android işletim sistemine sahip LG P350 Optimus Me internette boy gösterdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Google'ın en yakın partnerlerinden Güney Koreli cep telefonu üreticisi LG Mobile, Android işletim sistemli Optimus ailesini genişletmeye kaldığı yerden devam ediyor. Bugün Facebook'da, LG Mobile'ın P350 Optimus Me modelinin fotoğrafları teknoloji severlerle paylaşıldı.



    LG Mobile'ın alt segmentteki boşluğunu dolduracağı düşünülen Optimus Me, 113.5 x 59 x 13.3 mm ebatlarında ve 130 gram ağırlığında monoblok formda tasarlanmış. Kırmızı, gümüş, mavi, pembe ve siyah olmak üzere beş farklı renk alternatifine sahip akıllı telefon, belirtilenlere göre Android 2.2 ''Froyo'' işletim sistemini kullanacak ve 140 MB dahili flash bellekle gelecek. Kapasitenin yetersiz kaldığı durumlarda ise tahmin edersiniz ki microSD kartlar devreye giriyor. Wi-Fi, aGPS, Bluetooth üçlüsünü bünyesinde barındıracağı söylenen telefon, 3 megapiksel çözünürlüğünde fotoğraflar çekebiliyor.



    Optimus Me'nin ön yüzüne baktığımızda boyutu belirtilmeyen dokunmatik ekran (ekran boyutunun fotoğraflardan yola çıkarak 3 inç veya daha küçük olabileceğini düşünüyoruz, çözünürlüğün ise yine fotoğraflara bakarak 320x480 piksel olabileceği söylenebilir) ve dokunmaya duyarlı kısayol tuşları göze çarpıyor. Son olarak 1500 mAh bataryaya sahip telefonun ne zaman satışa sunulacağı ve fiyatı belirsizliğini korurken, telefonun Mobil Dünya Kongresi'nde sergileneceği öngörülmekte. Böylece Optimus Me ile ilgili daha detaylı, kesin bilgilere (işlemci hızı, RAM vs) erişebiliriz.
















  • 2.8' inc olabilir ekranı.LG optimus serisiyle Androidden satış patlaması yaptı herhalde.Adamlar paso model çıkartıyor.Gözlerini karartmış adamlar
  • adamlar sadece optimustan kazanıyor heralde :)
  • lg sevdi bu androidi .

    cihaz güzelde s.e. yeni xperia mini yi çıkarınca söner bunun havası .
  • ka-las 13.3 mm ne ya
  • Özelliklerine bakarak fiyatının diğer modellerden uygun olacağını düşünüyorum...
  • optimus me de bir türlü bluetoot u bulamadım arkadaslarıma sarkı atamıyorum bir kac kisi yardımcı olabilirmi acaba...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    optimus me de bir türlü bluetoot u bulamadım arkadaslarıma sarkı atamıyorum bir kac kisi yardımcı olabilirmi acaba...

    şarkı yollamak için bluetooth transfer programlarından birini yüklemen lazım teliflerden dolayı şarkılar atılmıyor başka türlü fakat video fotograf atabiliyosun
  • Bende de bu telefondan var ben hiç sıkıntı yaşamadım bluetooth u açmak için ekranı en üstünden tutarak kaydırın bir menü gelicek omenüde beş farklı loho bulunuyor onlardan ikincisinine basınca bluetooth açılır şimdi geldi veri göndermeye göndereceğin verinin üstüne bir kaç samiye basılı tutun sonra bir liste çıkıyor o listenin altlarında gönder e basınca neyle sorusuna bluetooth ta basın sonra göndereceğiniz aygıtı seçin ve gönderilsin NOT ALİNAN VERİLER SD KARTİN İÇİNDE BULUNAN BLUETOOTH DOSYASİNDADİR.....

    EN AZİNDAN BİR TEŞEKKÜRÜ HAK ETMİŞİMDİR...
  • arkadaşlar bende kullanıyorum veri alırken bluetooth ayarlarından bulunabilir yazısını açmanız gerek yoksa sizi bulamazlar.benim telefonumda navigasona giremiyorum .
  • bu telefonu kullanan arkadaşlar sms yazarken klavye mi var yoksa normal telefonlarda olduğu gibi rakamların üstünde 3 harf mi var ? bilgilendiren olursa sevinirim:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    bu telefonu kullanan arkadaşlar sms yazarken klavye mi var yoksa normal telefonlarda olduğu gibi rakamların üstünde 3 harf mi var ? bilgilendiren olursa sevinirim:)

    her ikiside var ister q klavye seklinde tum harfler ayri istersen sayilar uzerindeki harfler seklinde kullanabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.