ben bu fan ayarı için hp yi aramıştım malesef başka programlar kullanamazsınız ulaşım engellenmiştir falan diyorlar
zaten ben başka programlarlada ayarlamaya çalıştığımda henüz gören bir programa rastlamadım fanları...
bu arada pil süresi için bir arkadaşın söylediği bişeyler vardı işte ekran parlaklığını falan kısarsan 2 saat gider diye 4389 için konuşabilirim ki şimdiye kadar 2:30 saatten az gitmedi parlaklığı kıstığında 250 leri de görebilirsin...
ekran kartı cd si gelmedi ama ekran kartı driverı diğer driverların bulunduğu cd nin içinde var ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dou147 -- 19 Kasım 2005, 18:18:40 >
malesef pil i test ettiğim için denemedim arkadaşım ama en yakın zamanda deneyecem fakat bu model listesinde bizim dv 4000 (yada dv 4200) serisinden bahsedilmiyor...
bu arada arkadaşlar bilgisayarın açık olduğu süre tam olarak 1saat 53 dakika ve hala 55 dakikalık pil kaldığını gösteriyor yüzde olarakda %35
hiç fena değil gibi geldi bana... sizdeki durumlar nedir ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dou147 -- 19 Kasım 2005, 19:42:34 >
bu arada arkadaşlar dv 4289 umun pil süresi oyun hariç 2saat 51dakika dayandı... yaptıklarım : hep internetteydim durmadan surf yaptım biraz download ayrıca 200 mb kadar cd yazdım program falan yükledim parlaklık orta seviyedeydi ve 30 dakika kadar çok yüksek olmayan arka fon olarak mp3 dinledim , 15 dakika kadar bluetooth u kullanıp telefonuma mp3 aktardım...
bana gayet normal geldi arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum ?