arkadaslar ozellıkle 5176 kullanıcılarına seslenıyorum sız ya polyanacıklık yaparak bu soruna cvp vermek ıstemeyenler vardır ıcınızde .wlan dumesıne basınca muzıktekı ses gıtmelerı sızlerdede mı war olmayan varsa allah rızası ıcın KARDES BENDE 5176 WAR BENDE OLE BI PROBLEM YOK desın lutfen.olanlarsa seslenıyorum(duyarlarsa tabıı) bu olayın cozumu var mı?varsa nasıl?yenı gelen 2. makınemdende bu sorun cıkınca bole oldum.hıc rahat deıl kafam cok kotu durumdayım neymıs abı bu ısler ya?okulum baslıyo we ben bu bılgısayarı yenıden vermeyı dusunuyorum..ne yapım lutfen akıl verın bana...
BENDE PAVILION ESKI SERI 4289 VAR BENDEDE AYNI SORUN VAR ASLINDA BU HEPSINDE VAR BI SURE MUZIK GIDIP GELIYOR BENCE DEGISIME GEREK YOK
uzun zamandır bu foruma uğramıyorum 4289 um var onu satıyorum burayada bir msj attım önceden bu topici çok okurdum yeni modeller çıkmış yeni problemler türemiş yine fazla hassas davranan arkadaşlar var valla benim 4289 a ne versem parçalıyor aslan gibide çalışıyor daha hiç üzmedi ama artık işimde kullanamıyorum parasıyla başka bir iş görmek istiyorum yoksa ayrılabilinecek bir makine değil
arkadaslar dv6097 almayı düşünüyorum ALLAH rızası için olmulu veya olumsuz düşüncelerinizi belirtin.yoksa hiç bişey alamadan kafayı yiyeceğim.hpler hakkında o kadar yorum yapıldı kı kendi kendine açılıyor ısınıyor vs gibi sorunlar duyuyorum.iyi yorumlar da aldım.ama sizin de görüşlerinizi bekliyorum...teşekkürler
arkadaslar dv6097 almayı düşünüyorum ALLAH rızası için olmulu veya olumsuz düşüncelerinizi belirtin.yoksa hiç bişey alamadan kafayı yiyeceğim.hpler hakkında o kadar yorum yapıldı kı kendi kendine açılıyor ısınıyor vs gibi sorunlar duyuyorum.iyi yorumlar da aldım.ama sizin de görüşlerinizi bekliyorum...teşekkürler
arkadaş toshibayı da düşün iki gün kullanabildim ben hp pavilion dv 5287
3d max için almıştım. ekran kartının 64 paylaşımsız 256 turbocache olduğu satın aldıktan sonra ortaya çıktı. hayırlısı ile bugün geri aldılar şimdi bşka makina bakıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: ex_jam
iyi güzelde bu bilgisayarla ne yapacaksın o önemli
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım geçen hafta hp pavilion 5287 ea aldım ama performansından hiç memnun değilim , bir kapanmama sorunu yasıyorum bilgisayarı kapatamıyorum bi problem mi var acaba yardımcı olursanız sevinirim