Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: HP Pavilion Serilerinin Tümü...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Cevap: HP Pavilion Serilerinin Tümü... Sayfa: <<   < önceki  27 28 29 30 31 32 33 34 [35] 36   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
naneo

28 Ekim 2006; 1:14:29 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: reis.ertugrul

quote:

Orjinalden alıntı: ert.

arkadaslar ozellıkle 5176 kullanıcılarına seslenıyorum sız ya polyanacıklık yaparak bu soruna cvp vermek ıstemeyenler vardır ıcınızde .wlan dumesıne basınca muzıktekı ses gıtmelerı sızlerdede mı war olmayan varsa allah rızası ıcın KARDES BENDE 5176 WAR BENDE OLE BI PROBLEM YOK desın lutfen.olanlarsa seslenıyorum(duyarlarsa tabıı) bu olayın cozumu var mı?varsa nasıl?yenı gelen 2. makınemdende bu sorun cıkınca bole oldum.hıc rahat deıl kafam cok kotu durumdayım neymıs abı bu ısler ya?okulum baslıyo we ben bu bılgısayarı yenıden vermeyı dusunuyorum..ne yapım lutfen akıl verın bana...

BENDE PAVILION ESKI SERI 4289 VAR BENDEDE AYNI SORUN VAR ASLINDA BU HEPSINDE VAR BI SURE MUZIK GIDIP GELIYOR BENCE DEGISIME GEREK YOK

uzun zamandır bu foruma uğramıyorum 4289 um var onu satıyorum burayada bir msj attım önceden bu topici çok okurdum yeni modeller çıkmış yeni problemler türemiş yine fazla hassas davranan arkadaşlar var valla benim 4289 a ne versem parçalıyor aslan gibide çalışıyor daha hiç üzmedi ama artık işimde kullanamıyorum parasıyla başka bir iş görmek istiyorum yoksa ayrılabilinecek bir makine değil

basicbats

28 Ekim 2006; 1:56:54 

8373 ü bugün aldım (17 inç) soruları olan versa başım üstüne

hewalita

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

28 Ekim 2006; 14:49:43 

arkadaslar dv6097 almayı düşünüyorum ALLAH rızası için olmulu veya olumsuz düşüncelerinizi belirtin.yoksa hiç bişey alamadan kafayı yiyeceğim.hpler hakkında o kadar yorum yapıldı kı kendi kendine açılıyor ısınıyor vs gibi sorunlar duyuyorum.iyi yorumlar da aldım.ama sizin de görüşlerinizi bekliyorum...teşekkürler

Jana dilemin deryaye...
TLGKOC

30 Ekim 2006; 20:48:58 

sonuç ne oldu aldınız mı?

2005 MODEL COMFORTLİNE PASSAT 2.0 FSI 150 BG(Denizci Mavisi)
reis.ertugrul

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

10 Kasım 2006; 1:40:55 

up eskı 4289 culara bı sorum var on ızgara kapagı hoparlorun oldugu kısım cıkarılabılıyormu acaba bı yardımcı olan varsa cok makbule gecer

sinirsell

10 Kasım 2006; 2:21:09 

1 hafta önce hp pavillion dv6148 aldım. geri iadesi için çırpınıyorum. hp bile sattığı maldan haberdar değil. başka marka öneririm.

ex_jam

10 Kasım 2006; 17:14:16 

iyi güzelde bu bilgisayarla ne yapacaksın o önemli

ex_jam

10 Kasım 2006; 17:16:37 

quote:

Orjinalden alıntı: sinirsell

1 hafta önce hp pavillion dv6148 aldım. geri iadesi için çırpınıyorum. hp bile sattığı maldan haberdar değil. başka marka öneririm.

bende de var dı bir hafta önce aldım pavilion dv 5287 ram, hd, ve cd rom bozuk çıktı
c2duo yu beklemedik iki gün kullanabildim.

ex_jam

10 Kasım 2006; 17:21:32 

quote:

Orjinalden alıntı: hewalita

arkadaslar dv6097 almayı düşünüyorum ALLAH rızası için olmulu veya olumsuz düşüncelerinizi belirtin.yoksa hiç bişey alamadan kafayı yiyeceğim.hpler hakkında o kadar yorum yapıldı kı kendi kendine açılıyor ısınıyor vs gibi sorunlar duyuyorum.iyi yorumlar da aldım.ama sizin de görüşlerinizi bekliyorum...teşekkürler

arkadaş toshibayı da düşün iki gün kullanabildim ben hp pavilion dv 5287

visceroid

Sisteme Gözat

10 Kasım 2006; 17:37:36 

Bende de 21 Eylülde alınma DV 5280 var taşşş gibi süper walla iyi ki almışım...

:..HP Pavilion DV5 - 1130..:

|| Intel® Core™2 Duo İşlemci T5900 @ 2,2 Ghz - 2 MB || 3 GB DDR2 800 Mhz Up to 8GB DDR2 RAM || 250 GB SATA 5400 RPM HDD ||
|| Intel® WiFi Link 5100 || 512 MB NVIDIA 9600 GT || 4 USB 2.0 & IEEE 1394 Firewire® & 1 HDMI & 1 eSATA || Altec Lansing® & Finger Printer || Nerede mi ? Tıkla ve Gör !

Forum Kuralları || İmza Kuralları || Şikayet Et Butonu || Nick Değişimi || SMS Onay Sistemi || Öneri ve Şikayetleriniz
fenomenhaa

10 Kasım 2006; 19:44:58 

Pv2012ae modeli için (intel 3945abg chipsetli wireless) başarılı bir wireless driverı lazım arkadaşlar..Bilen yardımcı olsun pls..

{GİGABYTE X38 DQ6}{q6600@4200MHZ cooling by swiftec}{2*1024 GSKİLL 6400HZ@1200MHZ 4-4-3-4}{Sapphire 2900pro@1009/1250 COOLİNG BY Mcw60 }{4*250GB SEAGATE 7200.11 SATA2 RAİD 0+1tb depo}{COOLERMASTER STACKER @GATEWATCH@COOLWATCH@MUSKEETER@SİLVERSTONE}{WATER CHİLLER}{ENERMAX GALAXY 1000W}{LOGİTECH Z-680}{LOGİTECH mx1000&G7 with RAPTOR P2}}
sinirsell

10 Kasım 2006; 20:14:57 

3d max için almıştım.
ekran kartının 64 paylaşımsız 256 turbocache olduğu satın aldıktan sonra ortaya çıktı. hayırlısı ile bugün geri aldılar şimdi bşka makina bakıyorum
quote:

Orjinalden alıntı: ex_jam

iyi güzelde bu bilgisayarla ne yapacaksın o önemli

ioz

12 Kasım 2006; 20:33:40 

3D MAX için düşünüyorsanız.

bence RE336EA kodlu dv8397ea, Dual Core 2.0Ghz, 17"TFT, 2048MB, 240GB, DVD-Rw, XP Home almanı öneririrm.

ben kardeşim aldım bu ürünü makina gayet başarılı.

be ise hala nx9010 umu kullnıyorum.
işlemciyi 2.8 ramı 1 GB diskide 80 GB optük sürücüyü de DVDRW yaptık :)

ayrıca ne olrsa olsun hp kalite ve tecrübesi var bozuk çıkabilir ürünler ama 15 gün içinde satıcınızla görüşüp 1 e 1 değiştirmeniz gerekli

HP derim DELL yada TOSIBA da iyi ama ben IBM tercih etmem

Çok şeyi bilen adam Edindiği Fikirleri Bilgisinden alan adam

Yanlış bir referans sistemi var benim buraya yazacağım rastgele referansları kim bilecek ?
LoRDofMuRDeR

12 Kasım 2006; 21:09:09 

dv8397 gayet iyi bir makine. Company of Heroes, Doom 3 ve tabiki HL2 full ayarda rahatlıkla çalışıyor. Oyunseverler onu düşünebilirler

One Ring to rule them ALL!..
DENMUR

1 Aralık 2006; 9:19:02 

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım geçen hafta hp pavilion 5287 ea aldım ama performansından hiç memnun değilim , bir kapanmama sorunu yasıyorum bilgisayarı kapatamıyorum bi problem mi var acaba yardımcı olursanız sevinirim

sobek

2 Aralık 2006; 10:05:15