Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: hp'den gelen garip sesler

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Cevap: hp'den gelen garip sesler Sayfa: <<   < önceki  27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
muzo105

1 Haziran 2006; 12:16:12 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Hp Pavilion 4289'la nete giriş ayarları nasıl yapılacak,nete girmem engelleniyor. Masaüstü Pc den girebiliyorum notebooktan nayırrrrrrr

Notbuktan hiç giremedim, gireneler nasıl giriyor yaaaaaaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzo105 -- 1 Haziran 2006; 12:20:37 >

dou147

2 Haziran 2006; 0:28:52 

sorun nedir arkadaşım... tam olarak ne oluyor ve sen nete giremiyorsun ?

bende hp 4289 ve usr 9108 kullanıyorum gayet güzel çalışıyor...

tlaloc

2 Haziran 2006; 1:55:15 

arkadaşlar laptop almaya karar verdim, biraz araştırdım ve Hp'nin Pavilion serisinin teorik olarak iyi olduğu kanısına vardım. HP Pavilion DV8286 modelini gözüme kestirdim. Buradan bakabilirsiniz. Bilgisayar mühendisliği son sınıfa geçtim ve bilgisayar artık benim için herşey gibi birşey o yüzden bu kadar yüksek özellikler istiyorum. Şimdi öncelikle bu modeli kullanan var mı? Yada HP'nin bu serisini kullananların tavsiyeleri nelerdir? Nelere dikkat etmeliyim? Ayrıca İngiltere'den ucuza getirtirebilir miyim (oradan bir tanıdık aracığıyla)? Yoksa sadece Amerika'dan mı ucuza getirttirebilirim ve getirttirebilirsem de kaça olur? Ayrıca bu özelliklerde diğer markaların modelleri var mı?

Biliyorum çok soru sordum ama bu konuda oldukça titizim. Çünkü ilk defa laptop alıyorum ve sağlam birşey istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

bitmap

2 Haziran 2006; 23:08:25 

quote:

Orjinalden alıntı: tlaloc

arkadaşlar laptop almaya karar verdim, biraz araştırdım ve Hp'nin Pavilion serisinin teorik olarak iyi olduğu kanısına vardım. HP Pavilion DV8286 modelini gözüme kestirdim. Buradan bakabilirsiniz. Bilgisayar mühendisliği son sınıfa geçtim ve bilgisayar artık benim için herşey gibi birşey o yüzden bu kadar yüksek özellikler istiyorum. Şimdi öncelikle bu modeli kullanan var mı? Yada HP'nin bu serisini kullananların tavsiyeleri nelerdir? Nelere dikkat etmeliyim? Ayrıca İngiltere'den ucuza getirtirebilir miyim (oradan bir tanıdık aracığıyla)? Yoksa sadece Amerika'dan mı ucuza getirttirebilirim ve getirttirebilirsem de kaça olur? Ayrıca bu özelliklerde diğer markaların modelleri var mı?

Biliyorum çok soru sordum ama bu konuda oldukça titizim. Çünkü ilk defa laptop alıyorum ve sağlam birşey istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

arkadaşım pavilion 5176 kullanıyorum 2 aydır ve oldukça memnunum. hemen hemen bütün isteklerime cevap verebiliyor. bende grafikerim ve bilgisayarın performansı benim içnde çok önemliydi. öncelikle pavilonları tercih gayet güzel bi seçim yapmışsın. zira digerlerinden öncelikle tasarım ve mobilite sonra performans ve fiyat olarak çok üstün notebooklar. oyun performansı olarak gayet iyi benim makinamı senin tercih etmiş olduğun dahada iyidir emin ol. istemiş olduğun model biraz uçuk tabi ama sonuçta tercih senin ve çok güzel. 17 inc notebooklar biraz ağırdr bilirsin ve yanında da çok fazla taşımıcaksan masaüstü niyetine evine koyabilirsin. onun dışındaki herşeyi çok iyi zaten ekran kartı paylaşımlıdır diye biliyorum ama 128 mb yinede kendinden ram vardır. yurtdışı satın alma muhabbeti konusunda üzgünüm bi yorum yapamıcam benim öle bi imkanım yoktu ama senin varsa tabi neden olmasn. bu özelliklere diğer markaların elbette var. acer ın şu anda modelini hatırlıyıymacam ama yakın bi makinası vardı fiyat olarak daha makul tabi. ama yinede ne olursa olsun pavilonlardan şaşma makina hakkını veriyor. iyi bir seçim yapman dileğiyle...

PAYLASİLMAYAN BİLGİ HİCBİSEYDİR.!
Home: HP PAVILION 5176. AMD TURION 2.0 GHZ / 1GB RAM / 100 GB HDD / 128 MB ATI RAD. X200 / 15.4" WIDESCREEN
Work: i-MAC İntel Core 2 Duo 2.16 Ghz / 2 GB RAM / 250 GB HDD / NVIDIA 7300 GT 128 Mb. GDDR3 / 24" Widescreen LCD / Dual DWD+-RW / MAC OS X PANTHER...
ak_onair

2 Haziran 2006; 23:24:58 

İngiltere'den kesinlikle ucuza alamazsın. Ancak Amerika fiyatları daha ucuz tabii ki

quote:

TOYOTASINI SEVEN NATAŞ'A SERVİSE GİTMESİN!!!
Burada Oturuyorum: İstanbul - Üsküdar / Memleket : Rize - Çayeli / Fenerbahçe /
Benq Joybook R56 Intel Core2Duo T7500 - 2007 Toyota Corolla HB 1.4 D4D M/M Gümüş

tlaloc

3 Haziran 2006; 1:22:19 

quote:

Orjinalden alıntı: bitmap

quote:

arkadaşım pavilion 5176 kullanıyorum 2 aydır ve oldukça memnunum. hemen hemen bütün isteklerime cevap verebiliyor. bende grafikerim ve bilgisayarın performansı benim içnde çok önemliydi. öncelikle pavilonları tercih gayet güzel bi seçim yapmışsın. zira digerlerinden öncelikle tasarım ve mobilite sonra performans ve fiyat olarak çok üstün notebooklar. oyun performansı olarak gayet iyi benim makinamı senin tercih etmiş olduğun dahada iyidir emin ol. istemiş olduğun model biraz uçuk tabi ama sonuçta tercih senin ve çok güzel. 17 inc notebooklar biraz ağırdr bilirsin ve yanında da çok fazla taşımıcaksan masaüstü niyetine evine koyabilirsin. onun dışındaki herşeyi çok iyi zaten ekran kartı paylaşımlıdır diye biliyorum ama 128 mb yinede kendinden ram vardır. yurtdışı satın alma muhabbeti konusunda üzgünüm bi yorum yapamıcam benim öle bi imkanım yoktu ama senin varsa tabi neden olmasn. bu özelliklere diğer markaların elbette var. acer ın şu anda modelini hatırlıyıymacam ama yakın bi makinası vardı fiyat olarak daha makul tabi. ama yinede ne olursa olsun pavilonlardan şaşma makina hakkını veriyor. iyi bir seçim yapman dileğiyle...

Öncelikle ilgilendiğin için çok teşekkürler. Senin önerin de kararımı bu yöne iyice yöneltti. Yalnız ekran kartının paylaşımlı olduğunu söyledin. Her ne kadar 128 mb olsa da bu eksi bir özellik değil mi? Ve emin misin paylaşımlı olduğuna çünkü ben öyle birşeye rastlamadım? Ağırlık sorun olmaz bence. 3,7 kg ağırlıktaki birşeyi taşıyamıcaksam yaşamayım ben :) Verdiğin bilgiler için çok teşekkürler tekrar. Sayende Hp Pavilion bir adım öne geçti:)

ferhatli

7 Haziran 2006; 23:46:58 

merhaba arkadaşlar laptop almayı düşünüyorum bu makina hakkında yorumlarınızı bekliyorum..
--Sizce çift çekirdekli işlemci yi yani duo cenrino başka bu özelliklerle ve bu fiyata handi markada bulabilirim
--Değerli yorumlarınız için şimdiden tşkler
CASPER NIRVANA NOTEBOOK

CPD1830-7B85B

· Intel® Centrino® Duo Mobil Teknolojisi

- Intel® CoreTM Duo İşlemci T2400 (İşlemci hızı 1.83 GHz, 2MB L2 cache, 667 MHz FSB)

- Intel® 945 PM Chipset

- Intel® PRO/Wireless 3945 Kablosuz Ağ Bağlantısı

· Orijinal Microsoft® Windows® XP Home Türkçe

· 512 MB DDR2 667 MHz Bellek

· 80 GB SATA Harddisk

· 15.4" WXGA (1280x800) TFT Renkli Ekran

· 256MB Nvidia Geforce GO 7400 Turbocache Ekran kartı

· DVD-RW DUAL

· BLUETOOTH

· PCI-e Mini Card

· High Definition audio, mikrofon

· 10/100/ 1000 Gigabit Ethernet

· Multi Card Reader (MS/ MS PRO/ MMC/ SD)

· 4 x USB 2.0 port

· IEEE 1394

· Kızılötesi port

· Li-ION smart battery

· TV - OUT

· Casper notebook taşıma çantası hediye

+ Turkcell'den 6 ay boyunca bedava internet*

Peşin Fiyat:
1399$
+KDV

12Taksit:
186
YTL KDV dahil

36Taksit:
82
YTL KDV dahil
kur eski kur yeni kura göre ayarlanacak..
www.casper.com.tr

ak_onair

7 Haziran 2006; 23:50:09 

Özellikleri iyi de kasa ve özellikle ekran kalitesi pek iç açıcı değil. ACER 5602 veya DELL 6400'ü düşünebilirsin. Zaten aynı fiyat

quote:

Orjinalden alıntı: ferhatli

merhaba arkadaşlar laptop almayı düşünüyorum bu makina hakkında yorumlarınızı bekliyorum..
--Sizce çift çekirdekli işlemci yi yani duo cenrino başka bu özelliklerle ve bu fiyata handi markada bulabilirim
--Değerli yorumlarınız için şimdiden tşkler
CASPER NIRVANA NOTEBOOK

CPD1830-7B85B

· Intel® Centrino® Duo Mobil Teknolojisi

- Intel® CoreTM Duo İşlemci T2400 (İşlemci hızı 1.83 GHz, 2MB L2 cache, 667 MHz FSB)

- Intel® 945 PM Chipset

- Intel® PRO/Wireless 3945 Kablosuz Ağ Bağlantısı

· Orijinal Microsoft® Windows® XP Home Türkçe

· 512 MB DDR2 667 MHz Bellek

· 80 GB SATA Harddisk

· 15.4" WXGA (1280x800) TFT Renkli Ekran

· 256MB Nvidia Geforce GO 7400 Turbocache Ekran kartı

· DVD-RW DUAL

· BLUETOOTH

· PCI-e Mini Card

· High Definition audio, mikrofon

· 10/100/ 1000 Gigabit Ethernet

· Multi Card Reader (MS/ MS PRO/ MMC/ SD)

· 4 x USB 2.0 port

· IEEE 1394

· Kızılötesi port

· Li-ION smart battery

· TV - OUT

· Casper notebook taşıma çantası hediye

+ Turkcell'den 6 ay boyunca bedava internet*

Peşin Fiyat:
1399$
+KDV

12Taksit:
186
YTL KDV dahil

36Taksit:
82
YTL KDV dahil
kur eski kur yeni kura göre ayarlanacak..
www.casper.com.tr

TOYOTASINI SEVEN NATAŞ'A SERVİSE GİTMESİN!!!
Burada Oturuyorum: İstanbul - Üsküdar / Memleket : Rize - Çayeli / Fenerbahçe /
Benq Joybook R56 Intel Core2Duo T7500 - 2007 Toyota Corolla HB 1.4 D4D M/M Gümüş

ferhatli

8 Haziran 2006; 0:46:39 

http://static.bimeks.com.tr/lib/images/promotion/206_detail.pdf
arkadaşlar bu linkdeki ürünlerden toshıba sizce nasıl bu fiyata birde çift çekirdek
önemlimi yoksa bu linkdeki kampanyaya göre hangi laptopu alayım
veya sizin bildiğiniz başka kampanyalar var mı örneğin babalar günü için
ferhatli

8 Haziran 2006; 0:56:57 

http://static.bimeks.com.tr/lib/images/promotion/208_detail.pdf?ref=011.1
arkadaşlar birde bu kampanya var sizce hangi toshibayı alayım.
satalite M 170 -160 yoksa satalite M100-164 mü
yardımlarınız için tşk.
serverbedi

9 Haziran 2006; 15:35:26 

selam arkadaşlar . 5157 modelini aldım ilk zamanlarda bir problem yoktu ama şimdi açılırken ve kapanırken çok bekliyor. geçmiş günlerde bundan şikayetçi olanlar vardı ama bulamadım. özelliklede açılırken çok bekliyor.

nefelis

11 Haziran 2006; 16:13:49 

arkadaşlar hp pavillon dv4289ea modeli laptopum var fakat oyunlarda ısınınca kapanıyor nasıl halledebilirim bilen varmı?

God is a DJ
badsin

11 Haziran 2006; 18:41:08 

arkadaslar dv5196dan sikayeti olan var mi? 5157deki gibi sorunlar yasanio mu? almaya karar verdim ama bi problem var mi diye merak ediyorum. kullanan arkadaslar artilarini eksilerini yazarsa cok sevinirim

badsin

12 Haziran 2006; 0:06:02 

yaw yok mu bu bilgisayarı kullanan? bi zahmet yazıverin

jack33

12 Haziran 2006; 13:00:00 

ben hp5196 alalı bir ay oldu.öğrenmek istediğin şeyleri söylersen yardımcı olmaya çalışırım

hp dv5196 core duo 1.83 Ghz 100gb hrd 1024 ram 256 nVidia