Şimdi Ara

HP Pavilion Serilerinin Tümü... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.138
Cevap
0
Favori
190.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: danazor1
    quote:

Orjinalden alıntı: defacto99

Son olarak sunu sölicem:
    dv4289 u kullanan bi arkadas su bilgileri verdi:

mem 2295 cpu 2911 gpu3339 5021 hdd pcmark053283

3dmark03 6040
    3dmark05 2571

farcry oyununda high detail 2x fsaa takılmadan oynanıo
    oc denemelerinde ise 3dmark03 6694 3dmark05 2738 değerlerini almış

bu alette performans hakkında tartışmaya hiç gerek yok.. herşey ortada.. ben her oyunu en yüksek kalitede hiç takılmadan oynayabiliyorum.. hele ki 512mb ram..
    işte sadece küçük ayrıntılar çıkıo bu modelde.. wireless, 4200 gibi..

tamam oyunlardaki performansı iyi de su puanlar tam olarak ne demek,özellkle hdd pcmark iyi midir su asagıda yazan??

mem 2295 cpu 2911 gpu3339 5021 hdd pcmark053283

3dmark03 6040
    3dmark05 2571

Bi de wireless lan için tatmin edici cevap alırsam,en gec 1haftaya kadar ben de alıyorum bundan yani dv4289 dan,

artık hicbirimiz notebooklara yandan bakmıcaz

• sana sadece şu değerleri verebilirim

quote:

Orjinalden alıntı: afro

ben sadece bu forumda aşağıdaki resmi 40 kez yayınladım. ama yine yayınlayayım peki ...

mr.sabri
    dilediğin tüm ekran kartlarının test sonuçları aşağıdadır :

HP Pavilion Serilerinin Tümü...

afro burada !!!

• arkadaslar wireless lan hakkında yavas ve menzili kısaymış falan diolar, deneyen var mı dv4266 ya da dv4289 alanlardan?
  • arkadaşlar şu wireless konusuna bir açıklık gelse çok iyi olacak bu akşam bimeksden ayırttım dv 4289 modelini yarın akşam üstüne doğru gidip kesin alıyorum sonrada direk maça

bu arada defacto arkadaşım verdiğin test değerleri çok iyi gerçekten pcmag web sitesinde de aynı değerlendirmeler var 3dmark05 de ve sysmark 2004se de kıyaslandığı acer ferrari 4005(tüm özellikleri kağıt üzerinde aynı... HDD ferrari de daha iyi) den daha iyi sonuçlara imza atmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dou147 -- 15 Kasım 2005, 21:58:48 >
  • arkadaşlar bu arada 12 cell li pil kullanıldığında 530 saati çok rahat buluyormuş
  • HP'den hala cevap gelmedi pil ve ram için. Satarken bile bu kadar ilgililerse (!) satış sonrası hizmetlerini düşünemiyorum :) Gaza getirmesinler direk 1799+KDV olan modeli alırım :P

Gerçi eski kız arkadaşımın DVD'sini bozmuştuk (evet biz bozmuştuk, arkadaşlarla film izlemiştik. sonra DVD'ye ters sokmuştu biri, kapanmayınca zorlamıştı vs vs.) değiştirdiler 1 hafta içinde yepyeni bir DVD ile :)
  • galiba bu kız arkadaşların genel problemi aynı olayın çok benzeri benim sayemde kız arkadaşımında başına geldi neyseki ondaki sony s4 ün dvd rom u fazla nazik değilmişte hala çalışabiliyor

ben gaza geldim bile spectrum bimeks i aradım 4289 ayırttım bir tane (ne olur ne olmaz tedbirli olmak lazım tabe) yarın alıyorum kısmetse...
  • pcdepo.com da bu ürünü 1699 usd ye satıyorlar model farklımı ? çanta gibi hediyeler varmı
  • model aynı...

pcdepo bişey vermiyor diye biliyorum ama bu hiç bişey alamayacaksın anlamına gelmiyor tabe biraz pazarlıkla en azından bir mouse ve çanta koparabilirsin

bimeks de 6 aylık telsim sınırsız gprs kullanım hakkı veriyor ve ayrıca pcdepo da uyguladığın pazarlık yöntemiyle oradan bişeyler koparman mümkün
  • ben alırken bimeksten herhangi bi pazarlık yapmadan çanta verdiler.Sanırım her şekilde veriyolar zaten çantayı..
  • inşallah yarın beni de uğraştırmazlar typhoon arkadaş gibi
  • walla bimekste mükemmel bi hizmet var.. için rahat olsun dou147.. ve şimdiden hayırlı olsun

bimeks orjinal hp çantası verirken teknosa başka bi marka çanta verio bu arada..
  • sağ ol danazor arkadaşım umarım hayırlı olur...

bu arada satın almadan önce ölü pixel var mı diye incelememe izin verirler mi acaba yada olsa bile ben bunu değil yeni bir kutu istiyorum dediğimde olumlu karşılanırmıyım acaba
  • ben alırken bimkeste bunu söyledim.. ölü piksel olayını.. onlarda kutuyu yanımda açacaklarını ve bakacaklarını söylediler.. eğer ölü piksel olursa hemen değiştiririz dediler.. nitekim olmadı.. aleti açıyorlar bu sorun varmı yok mu inceliyorsun o zaman alıyorsun

ha bi de 16 saat sarj dio oradakiler boşver onu..pil dolunca elektriği kesi alet
  • dayanamam ben zaten 16 saat sarja ...

inşallah benim alacağım nautilus daki bimeks de böyle anlayışlı biryerdir
  • ya tamam alın ben de alcam da önce su wireless hakkında genel bi bilgi almak istiyorum. Hala wireless lan hakkında bilgisi olan yok mu arkadaşlar??
  • Ben bugün gidip gördüm Pavilion'ları. Genel olarak güzel olmalarına rağmen, klavyelerinde rahatsız edici boyutta bir esneme var. Hemen yanında duran HP COmpaq nx8220'lerde böyle bir esneme göremedim. Kasa olarak da Compaq'lar Pavilion'dan daha rijit duruyor.

Ama yine de güzel bilgisayar. Düşünülebilir.
  • evet klavyelerinde esneme var fakat bu esneme olayına ne kadar bu kadar taktığınızı anlayamıyorum.(Genel olarak)Esnek olması yazarken daha rahat yazmayı sağlıyor.Bence çok önemli bişey değil...
  • quote:

Orjinalden alıntı: defacto99

ya tamam alın ben de alcam da önce su wireless hakkında genel bi bilgi almak istiyorum. Hala wireless lan hakkında bilgisi olan yok mu arkadaşlar??

wireless diyorum baska da bişiy demiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defacto99 -- 17 Kasım 2005, 1:56:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: typhoon000

evet klavyelerinde esneme var fakat bu esneme olayına ne kadar bu kadar taktığınızı anlayamıyorum.(Genel olarak)Esnek olması yazarken daha rahat yazmayı sağlıyor.Bence çok önemli bişey değil...

Çok önemli birşey olmadığı doğru, sonuçta kullanımı öyle aman aman etkileyen bir parametre değil. Ancan esnek olması yazarken daha rahat olmayı sağlamıyor, esnek olmayan bir klavye daha stabil bir yüzey ve kullanım olarak daha çok hız ve konfor sağlıyor.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.