Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: HP Pavilion DV4266EA Alıyorum...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Cevap: HP Pavilion DV4266EA Alıyorum... Sayfa: <<   < önceki  27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
danazor1

20 Mart 2006; 19:47:16 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

pildeyken parlaklığı ayarlayabiliyorsun.. istediğin kadar artırabiliyorsun yani makina biraz akıllı olduğu için pilden kazanç için parlaklığı kendisi azaltıyor ama istersen kendi ayarlayabiliyorsun..

herhalde monster o kadar akıllı değil

quote:

Orjinalden alıntı: erencbulut

ben 1.86 1gb olandan aldm 1 ay sonra 2ghrz olan cıktı,acaıp pısman oldum hemde aldıktan 5gun snra 50$ ındırıme gırdı
allahtan vatandan kart fınansla almıstmda %8 ındırım 8 taxıtle pıyasa fıyatının altında bır fıyata aldm,sonuc ıtıbarıyle
ozellıklerı elestırmek ıstıyorum
lightscribe cok gereksiz bır ozellık bence,cdlerı cok pahalı ve olmazsa olmaz bır ozellık degıl,cd kalemıde gayet ıse yarıyor...
ekran kartı 8xle calısıyor,aldıgım gun x700 16xlı 1.86 512mb ramlı toshıba ıle aynı fıyattı,1gb dıye bunu tercıh etmıstım fakat sımdı ramlerı yukseltırken nekadar buyuk bır hata yaptıgımı anlıyorum,suan 1.5gb ram war ama cok abartı bır degısıklık yok
ekrana gelınce pıllı kullanımda ekranı fujıtsuma gore cok daha karararak keyfımı bozdu,ama adaptorlu kullanırken parlaklıgı ıyı
fanının devamlı calısıp gurultu yapması cansıkıcı
sonuc ıtıbarı ıle ne 1.73 ne 1.86 nede yenı cıkan 2.00
en ıyısı monster...

quote:

Orjinalden alıntı: dou147

sağ olasın arkadaşım...

danazor bu arada bende dün bimeks in 150 ytl lik kuponun buldum ve 24 kasım son kullanma tarihli olduğu gördüm bu hp yi kesin almak istiyorum ama bir üst modeli (dv 4289) ile bu model arasında (dv 4266) arasında kaldım nerden baksan arada 300$ +KDV fark var buda 530 YTL gibi bişey eder acaba bir üst versiyon bu ekstra masrafa değer mi

1,73 ghz sonoma > 1,86 ghz sonoma
512 mb ram(2*256) > 1 gb ram (2*512) ( belki en çokda bu olay beni düşündürüyor çünkü 4266 2 tane 256 kullanıyor ve onu 1 gb yapmak(eğer 256 ları satmazsan) 200 YTL gibi bir masraf oda en az artık servisin insafına kalıyoruz birazda)
80gb HDD(4200) > 100 gb HDD (4200) (bari 4289 da HDD 5400 rpm olsaydı )
+ lighscribe
+ uzaktan kumanda

fazladan bu kadar para verip aldıktan soora pişman olmam olası mı acaba ? kararsızlık çok kötü bir durum

DrTeach

22 Mart 2006; 13:00:15 

quote:

Orjinalden alıntı: danazor1
pildeyken parlaklığı ayarlayabiliyorsun.. istediğin kadar artırabiliyorsun yani makina biraz akıllı olduğu için pilden kazanç için parlaklığı kendisi azaltıyor ama istersen kendi ayarlayabiliyorsun..
herhalde monster o kadar akıllı değil

Hehehehe

<> NoteBook:HP Pavilion DV4398EA (Intel Pentium M 760 2.0GHz CPU, 15.4" WXGA Bright View Ekran, ATI Mobility Radeon X700 128MB, 1024MB DDR2 533Mhz RAM, 100GB 4200RPM 2MB HDD, 1GB Kingston DataTravellerII Plus migo edition, Microsoft DigitalMedia Keyboard + Microsoft Mouse + Microsoft Wireless OptikMouse 3000 <> Desktop:HighTech Edition (AMD - ATHLON 64 3000+ 939 VENICE, Epox EP-9NPA+ Ultra, Twinmos TwiSTER Dual-Channel Kits Series PC4300 / DDR533, nVidia GeForce 6600 LE PCI-E x16 256 MB , Philips Brillance 109P4 19"CRT , 200GB. 7200 SATA HDD +80GB+40GB+10GB, Feel Hurricane 350W, POWERCOM IMD-1000AP DIGITAL UPS, Piranha PC 1211 1.3 Megapiksel Web Cam, USRobotics USR209108 125Mbps KABLOSUZ ADSL2+ Modem, HP OfficeJet 6219 Printer <> GSM:Nokia 6630, 512 MB DV RS (MMCMobile) Kingston Photo: Kodak EasyShare DX7630, Kingston 256MB SD Kart, TwinMos 128MB MMC Kart <> VideoCamcorder: Samsung DigitalCam VP-D363i, TwinMOS 2GB 133X SD Kart <>Satellite: Topfield 3100 CI PRO @Goldmaster 9400CI, MagicModül, MM Programlayıcı, Funn Fin Fon kart, Programlayıcı Sevgi ve saygılarımla...
foxhound

22 Mart 2006; 19:00:02 

slm arkadaşlar... son omega sürücüsünü kurarken fastwrite on-off seçeneği var, bu nedir acaba? yardımcı olursanız sevinirim...

Notebook: Asus F3JP (Core2 duo 2.0ghz, Twinmos 2gb 667mhz ddr-2 ram, 256mb ati mobility radeon x1700 hyper memory, 160 gb sata, 9 cell li-Ion battery)
Logitech: V400 Cordless Laser Mouse | X230 Speakers | Quickcam for Notebook Deluxe | Rumblepad 2 Vibration Feedback Gamepad
Modem: Usrobotics 9108 Wireless Photo: Canon Ixus 700 Phone: iPhone 3G 16gb Black Joystick: Saitek Cyborg Evo Force Console: Sony PlayStation 2 Slim Black External Drive: Western Digital My Book Essential 500 gb Projektor: Hitachi CPX1

|| "Some stories can't be told by words. Some legends are meant to die. Some bloodlines must come to an end..." ||
- Guns of the Patriots - | MGS4 |
metinyildirim

22 Mart 2006; 20:53:05 

ben bilgisayarı alalı 3 aya yakın zaman oldu, bilgisayarı iş için aldım ve 3 aydır pazar dahil haftanın 7 günü çalışıyorum. Bilgisayarı garantiye bırakmaya korkuyorum, internetsiz, hoparlorsuz kullanıyorum..
Bilmiyorum benim bildiğim bu tarz aletler garantide çok kalır...
quote:

Orjinalden alıntı: tolgatokuc

quote:

Orjinalden alıntı: metinyildirim

pavilion 4289 aldım 1,5 ay oldu. başıma gelmeyen kalmadı.ilk hafta: kulaklık taktım. kulaklığı çıkardığımda hoporlör den ses gelmedi.girişte bi sorun oldu heralde. 2.hafta: wireless hata vermeye başladı. bi süre kurulum cd.si çantamda dolaştım. her hata verdiğinde sürücü güncelledim. bi süre beni o şekilde idare etti ama daha sonra wireless ı kaldırıp tekrar kurmam gerekti. şu anda wireless ı hiç kullanamıyorum. yani iş yerinde internete giremiyorum. bi arada bluetooth hata veriyodu. birbuçuk senedir dell d505 kullanıyodum hiçbi sorunyaşamamıştım. pişman oldum aldıgıma.

Pazartesi makinası deniyor bu tarz makinalara

Bende DV4289 kullanıyorum, tam 3 ay oldu alalı. Daha bir tek tık etmedi makina... Bir tek hata mesajı vermedi, bir kez şunu yapamam demedi...

Peki bişey sorucam. Bu kadar sorun yaşamışsın, 2. haftadan beri Wireless Lan çalışmıyor yani tam 1 aydır... Ve sen bunu servise göndermedin mi? Yada gönderdin de yapmadılar mı? Yada yapamıyorlarsa değiştirmediler mi?
Bence sende de suç var...

Bilgisayarlarda sorun çıkmaz diye bişey yok. Böle bir garanti veren firma da yok acıkçası. Ama önemli olan sen sorunla karşılaştığında firmanın ne yaptığıdır. Mesela ben bir sorunla karşılaştığımda HP bana 2 saat içinde makinanızı değişime aldık size bir üst modelini vericez diyebilecek kadar büyük bir firma. Peki soruyorum: DELL bunu yapabilir miydi? Ben hiç sanmıyorum...

tutankhamon

22 Mart 2006; 22:16:34 

Arkadaşlar bahsettiğim gibi benim 4266 bozulmuştu gönderdim değiştirelim dediler ama ellerinde makina yoktu arena da.Anlaşıldığı üzerede 10 gün kadar süre içindede gelmeyecek zaten 7 gündürde bekliyordum..Buradaki teknosada 4398 modelinden bir tane var kapalı kutusunda ve onlarda arenadan almışlar bunu.Yarın bir aksilik olmaz ise gidip oradan alacağım makinayı sizce doğru olurmu.

Macbook Pro 2.5 Ghz-15.4 Matt Led Ekran-512 mb Ekran Kartı-250 Gb Hdd- 4 Gb Ram.
esarikaya
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

22 Mart 2006; 22:32:09 

@tutankhamon, bunca teknosa şikayetinden sonra sende de iyi cesaret varmış.. az bi para değil ki bu alet...
tutankhamon

22 Mart 2006; 22:52:15 

Evet öyle ama bu teknosanın fujitsulardaki sorunu.Sadece onlarda sorun çıkıyor genelde.Bu 4398 i bu adamlarda arenadan almışlar. Benim arızalanan ürünümde arenadan gelmişti.Sonuç olarak ürün stokalrda yok arenada olsa bile gene arenadan alacağım.Olmadığı için bir sorun olmaz her halde.Bilemiyorum ki

Macbook Pro 2.5 Ghz-15.4 Matt Led Ekran-512 mb Ekran Kartı-250 Gb Hdd- 4 Gb Ram.
esarikaya
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

22 Mart 2006; 23:48:53 

Benimki sadece bir hatırlatmaydı... bir arkadaşımızın daha mağdur duruma düşmesini istemiyz.. tabiki bilemezsin.. elektronik biraz da şans işidir.. en kalite markada bile sorun çıkabilir... neyse, oradan alırsan da umarım sorunsuz bir cihaza denk gelirsin.. bol şans
reis.ertugrul

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

26 Mart 2006; 0:26:27 

VAY BE TAM 4 GUNDUR HIC BIR SEY YAZILMIYOR FORUMA OLSUN ASLINDA IYI PAVILIONLARIMIZIN HIC BIR SORUNU IVIR ZIVIRI YOK BUNDANDA SIKAYETCI DEGILIZ YANI HERHALDE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reis.ertugrul -- 26 Mart 2006; 0:27:37 >

dou147

26 Mart 2006; 19:04:20 

aman nazar değmesin bir sorunumuz yok allaha şükür

tutankhamon

26 Mart 2006; 23:28:08 

Var olmaz olurmu :) Ben halen bilgisayarımı alamadım 4398 i. Nalet olsun böyle işe başlayacam stoklara falan şimdi.

alien

27 Mart 2006; 0:54:02 

ya bi arkadas HP PAVILION DV4344EA almis bimeks ten fakat ekranin sag altinda dv4000 yaziyormus ? baska bilg mi vermisler yoksa normal mi ?
tutankhamon

27 Mart 2006; 1:13:33 

pavilionların hepsinde ekranın sağında o yazar.Önemli olan makinanın altındaki seri numaranın olduğu yerdeki model nosudur.

esarikaya
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

27 Mart 2006; 1:31:47 

quote:

Orjinalden alıntı: alien

ya bi arkadas HP PAVILION DV4344EA almis bimeks ten fakat ekranin sag altinda dv4000 yaziyormus ? baska bilg mi vermisler yoksa normal mi ?

O bahsettiğin etiket DV4000 serisinden bir model olduğunu gösterir sadece... Benim model de DV4289 olmasına rağmen orada DV4000 yazar..
legend42

27 Mart 2006; 12:04:48 

s.a arkadaşlar bende pavilion dv4266ea almıştım. arızalı çıktı ben 1 hafta sonra verdim. 1 ay geçmeden sonuç aldım para iademi alıyorum şu anda. Uzatmak istemiyorum bu arada da tabi tüketici hakları hakkında bilgi sahibi oldum ne olur ne olmaz diye.,Size de aktarmak istiyorum.

***satın aldığınız ürünün garantisi var ise garantiye gönderirseniz 1 ay içinde gelmez ise para iadesi yada ürün değişimi yapmak zorundalar.Aksi halde
garanti belgesi ürün faturaları servis raporu(yetkili servisin vereceği rapor) ile birlikte sanayi ticaret il müdürlüğüne gidersiniz olayı belirtirsiniz onlar da hakem heyetine verirler 1 hafta içinde karar çıkar ve adamlar paranızı emcbur verir.
TAbi tatlı ya bağlamak varken biraz sabretmek varken adamlar la papaz olmayın {yetkili servis her zaman haklıdır} sonra sıkıntı olmasın.
****servis raporu nedir:Yetkili servise gönderilen ürünün hakkında çıkan kararların tarihlerin arızasının yer aldığı rapordur.Arızası ne ? ne yapılacak vs vs. Yine tüketici hakları gereği 1 hafta içinde biz istediğimiz takdirde servis raporunu vermek zorundalar . 1 hafta geçse bile vermeliler meccburlar.

****başka bir hakkımız.Eğer garantide 15 günden fazla kalacaksa ürün için 15 günden sonra bizi idare edecek mesela ürün cep telefonu ise tel. suz kalmamamız için emaneten tel .vermek zorundalar.Bunlar işletmeye özel değildir. Garantisi olan her üründe vardır.Meccburlar.

sevgili arkadaşlar tüketici haklarına sanayi ticaret il müdürlükleri bakar işletmeyi bizim yerimize mahkeme ye verir hiç bir masraf ödemeyiz avukat masrafı gibi:) işletmeye kararı gönderir işletme vermezse icra ile alır.
**** başka bir hakkımız: üründe 4 farklı arıza yada aynı arızanın ikiden fazla tekrarı ürün değişimi hakkını varir bize. ama haklarımızı bilmezsek ne derlerse tamam deriz:(

---- bence bu sabit topic olmalı .isterseniz tam metinleri bulurum size.buraya sabit topic yaparız.

**** ürün aldıktan sonra SEBEPSİZ 15 GÜN İÇİNDE amlajanı filan dağitmadan iade edebiliyoz.
**!!!** bi sorun çıkarsa garantiye göndermeyin hemen aldığınız yerden değiştirmeye çalışın.
aldığınız yere ürünü vermeden öncede tüm belgelerinizin fotokopisini çektirin.Aldığınız yer eğer yetkili servise gönderir de kardeş biz de ora dan aldık derse yetkili servis ten servis raporunu isteyin. başka şehirde iseniz maile göndersinler oda belge yerine geçer.Tüm bunları yaparken diyalog ve karşılıklı anlaşma uslüp çok önemli.Yani adamlara sizi şikayet edecem gibi davranırsanız onlarda kitabına uydurmaya çalışırlar.

**** Ürünün sadece aldığımız yerden geldiğini sanmayın. yukarıdakiler 13 ve 14. maddeler di galiba. ve bunlardan (Servis istasyonu -satıcı-bayi acentası temsilciliği-ithalatçısı-ithalatçı üreticisi distrübitör gibi zımbırtılar yani ) sorumludur.SAğlıcakla kalın.:)

tutankhamon