Şimdi Ara

LG oyuncular için hazırladığı IPS panelli 23-inç monitörünü kullanıma sunuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Güney Kore merkezli lider elektronik üreticilerinden LG, oyuncular için hazırladığı Flatron serisi yeni monitörünü kullanıma sunuyor. E2370V model adını taşıyan 23-inç boyutundaki monitör, 1920 x 1080 piksel doğal çözünürlük desteğine sahip. LG tarafından açıklanan teknik özellik bilgilerine göre Flatron E2370V, 6ms tepki süresine, 250 cd/m2 parlaklık seviyesine ve 1,000:1 karşıtlık oranına sahip. IPS panel kullanan LED backlit tabanlı yeni monitör, 19.1mm kalınlığındaki ince yapısı ve şık tasarımıyla da dikkat çekmeyi başarıyor.


    Görüntü aktarımı için D-Sub, DVI ve çift HDMI konnektörleriyle donatılan monitör aynı zamanda PIP (picture in picture) özelliğine destek sunan ve uzaktan kumanda ile geleiyor. LG Flatron E2370V'nin, bu ayın sonuna doğru 400 dolar seviyesindeki satış fiıyatıyla Japonya'da kullanıma sunulması bekleniyor.












  • 23.6 galiba degil öyleyse daha iyi.
  • Şimdi bu gerçek 6ms olamaz (gtg) olaraktır..

    sanırım yine aynı şekilde 2333T de 8msyi (gtg) olarak veriyor..

    bitane internet mağazasında lg 2350 led monitörünü bile 5ms(gtg) yazmışlardı..

    Gtg olarak vermesinin bize ne faydası var da gtg değerini yazıyorlarda karıştırıyorlar ortalığı hiç anlamadım doğrusu..
  • kendim tn panel kullanıyorum. özellikle karanlık sahnelerde baktığım açıdan monitörün altı ve üstü renk olarak farklı görünüyor. ayrıca photoshopda çalışıp yazıcıya gönderdiğim resimler de hiç göründüğü gibi olmuyor. şimdi ips monitör alsak çoğu oyunda ghosting olacak. adam gibi bir monitör yapamadılar gitti. oledler bir an önce gelse bari.
  • ms düştükçe görüntü kalitesi armıyormu normalde. ben LG'nin bi led monitörünü gördüm modelinide yazarım yine 2ms tepki süresi 1920x1080p full hd ve led 24inç fiyatıda 606tl burda yazılan fiyatla aralarında çok fark var sanırım ben anlamıyorum bu işten
  • 27" ten aşağısı kurtarmaz ! :(
  • gittikçe oyuncularca da tercih edilecek özelliklere geliyorlar 1-2 senede TN panel kalmaz piyasada iyimser tahminle.
  • Ms ne kadar yüksek olursa (6-8-12-16 gibi) renkler o kadar canlı görünür, fakat bu seferde hareketli görüntülerde ghosting oluşur. O yüzden bu tür monitörleri sadece iş amaçlı kullanırlar. Düşük ms'li ve tn panelli monitörler oyuncular tarafından daha çok kullanılır, ips olması maliyet açısından dezavantaj olsada renk, kontrast ve düşük ms olması ileride oyunculara avantaj sağlayabilir diye düşünüyorum. Hele birde genelde iş amaçlı arada birde oyun oynayan biriyseniz tamamdır :) Bu arada tn panel kalmamasını bende isterim fakat, rakip firma artmazsa bu iş uzayacak gibi duruyor.
  • oyuncular için 6ms monitör olurmu adamlar 1 ms monitör yapıolar saçma olmuş bence o kadar para verip bu monitörü almanın mantığı yok
  • IPS panellerde kendi içlerinde değişiklik içeriyor.S-IPS H-IPS felan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erencexor

    27" ten aşağısı kurtarmaz ! :(


    52'' TV kullanıyorum o bile yetmiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.