Şimdi Ara

ACER HS244HQ 3d konsol oynanabilir!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Acer akıllıca bir hareket yaparak şu an tv lerde bulunan HDMI 1.4a desteğini monitörlere sokuyor ve böylece KONSOL oyunlarını da tv lere 3 bin tl ler gömmeden 3D olarak oynayabileceğiz 3d blu ray leri izleyebileceğiz.

Bu güzel haber sonrasında benimde merak ettiğim bir kaç soru var sizlerle paylaşmak istiyorum.

1- WD player gibi cihazlarımızda 3d blu ripleri izlyebilecekmiyiz yoksa bu cihazlarında HDMI 1.4a desteği gelmesini mi beklememiz gerekecek ?

2- Bu monitör gözlükle beraber satılacak basın duyurusunda belirtildiği kadarıyla dolayısıyla fiyatı etkileyecektir diye düşünüyorum satış fiyatı ne olacaktır bir bilgi varmı ve ülkemizde ne zaman satışına başlanacak?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdtv -- 19 Ocak 2011; 15:23:32 >

• Fiyatının 649$+KDV olduğu söylenmiş.Aşşağıda vermiş olduğum linkte ürün hakkında detaylı bilgi ve fiyat bilgisi mevcut.

http://www.bilgisayar-destek.com/hdmi-3dli-acer-hs244hq-3d-monitor/
  • Evet ben de okumuştum bu mönitör hakkında bazı şeyler. Bence de akıllı bir hareket yapmış acer. Ama ürünün kesin profesyonel test sonuçlarını okumak lazım, kötü mü iyi mi performansı diye..

Benim bildiğim kadarıyla, HDMI 1.3 ile de 3D film izler ve oyun oynarsın. Ama seste kısıtlamalar olur. Şöyle diyeyim mesela elinde 3d bluray film var. DTS MasterHD ses destekliyor. Bunu HDMI 1.3 ile izlersen görüntüde sıkıntı olmaz ama seste DTS MasterHD alamazsın. Yanlış bilmiyorsam downmix yapar kayıplı DTS ses alırsın..
  • (Acer HN274H 27" 3D Monitör) Buda Acer'in 27" boyutunda,led ekranlı ve yine 1.4 hdmi destekliyor. Anlaşılan 2011 3d ürünlerin yılı olacak.
  • yaw arkadaşlar şimdi ben bu monitörü aldım.ama bir türlü ayarlayamadım.içinden çıkan kablo 1.4 değilmidir yani illaki 1.4 hdmi kablo mu lazım.ayrıca ama önündeki bu kırmızı ışık yanmıyor bir türlü sadece monitörü açıp kapattığım zaman bi yanıp sönüyor ayrıca nvidia nın 270 beta sürücüsünüde indirdim.ordan dedim tanıtım gözlüğü oda olmadı nası yapıyoruz arkadaşlar bi yardımcı olursanız büyük sevaba girersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freekaan

yaw arkadaşlar şimdi ben bu monitörü aldım.ama bir türlü ayarlayamadım.içinden çıkan kablo 1.4 değilmidir yani illaki 1.4 hdmi kablo mu lazım.ayrıca ama önündeki bu kırmızı ışık yanmıyor bir türlü sadece monitörü açıp kapattığım zaman bi yanıp sönüyor ayrıca nvidia nın 270 beta sürücüsünüde indirdim.ordan dedim tanıtım gözlüğü oda olmadı nası yapıyoruz arkadaşlar bi yardımcı olursanız büyük sevaba girersiniz.

eski sürücüleri kaldırıp yeni sürücüyü tekrar kurun. sürücü uyum sorunu gibi gözüküyor. ekran kartınız nedir?
  • nvidia gts 250 ekran kartım bu ir kızıl ötesi ışığını bi yakabilsem olucak ama işte yanmıyor meret peki hangi sürümü indirim 270 beta olanımı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nasıl çalıştırcam bi yardım plsss
  • quote:

Orijinalden alıntı: freekaan

yaw arkadaşlar şimdi ben bu monitörü aldım.ama bir türlü ayarlayamadım.içinden çıkan kablo 1.4 değilmidir yani illaki 1.4 hdmi kablo mu lazım.ayrıca ama önündeki bu kırmızı ışık yanmıyor bir türlü sadece monitörü açıp kapattığım zaman bi yanıp sönüyor ayrıca nvidia nın 270 beta sürücüsünüde indirdim.ordan dedim tanıtım gözlüğü oda olmadı nası yapıyoruz arkadaşlar bi yardımcı olursanız büyük sevaba girersiniz.

Herşeyden önce geçmiş olsun.. neden dersen bu monitörü almakla hata ettin dostum :)
    çünkü ben 1 ay önce aldım ve 1 hafta sonra iade ettim..çünkü bana monitörü (sana hangi tanımla satıldı bilmiyorum) NVİDİA 3D GÖZLÜK İLE BERABER diye sattılar..
    ama içinden ACER marka 3d gözlük çıktı.. üstelik bu monitörün (şimdi sıkı dur)
    NVIDIA 3D VISION ile uyumlu olmadığını ögrendim.. (kendinde bakabilirsin.. google a nvidia 3d vision system requirements diye arattır.. çıkan monitör listesinde bu ürün yok)
    3d oyun açıyo evet.. ama o kadar çok GHOST denilen gölgelenme oluyoki oynayamıyosun..
    ama 3d film indirip izleyebilirsin.. yada 3d bluray alırsın harici.. veya ps3 , xbox baglayıp 3d oynayabilirsin (bunlarda asla gölgelenme falan yok 3d deneyimi süper yani)

1- herşeyden önce kesinlikle BENDE HDMI KABLO VARDI EKRAN KARTIYLA GELEN.. DUR ONU BAGLİİM PAKETTEKİNİ BOZMİİM deme.. çünkü kutudaki kablo HDMI 1.4 kablo olduğu için sadece onunla çalışır..
    2- 3d vision driver indiriceksin nvidia sitesinden..
    3- bi,de 3d play denilen bişey var onuda bul indir nvidia dan (deneme sürümü falan dicek onu takma.. süresi bitsede çalışıyo)
    4- nvidia 3d vision sürücülerini indirince pc ye 3D VİSİON VİDEO PLAYER yüklemiş olucak.. onunla stereoscopic filmleri izlersin.. (nvidia sitesinde demo kısa filmler var indir)
    5- masaüstü sağ tuş yapıp nvidia kontrol panelini açıcaksın. orda STEREOSCOPİC 3D AYARI na gir. ETKİNLEŞTİR de. ayar sihirbasını çalıştır de.. kurulumu yap (gözlüğü gözüne takınca sağ üst çerçevede ON OFF butonu var ordan gözlüğü aç..
    6- kurulum bitince eger film izleyeceksen önce nvidia denetim masasından ekran çözünürlüğünü 1920x1080 24Hz seç.. bunu yapmazsan 3d çalışmaz.. sonra 3d player ı aç filmi izle..
    7- oyun oyniim diyosan (nvidia 3d play yüklemeden asla oynayamazsın) önce masaüstü ekran çözünürlüğünü 1280-720 60Hz yapıyosun.. sonra oyunu açıp oyununda vide graphic ayarlarını 1280-720 60hz yapıyosun

gözlerin dayanabilirse oynarsın:)

eger aldığın yer veya site sana ürünü NVİDİA 3D GÖZLÜK İLE BERABER diye sattıysa.. sana gelen sipariş mailinde böyle yazıyosa hemen ara firmayı.. bu ürünü geri alın.. yanlış bilgiyle bana sattınız.. nvidia gözlük değil acer çıkıyo ve uyumlu dğeil.. paramı geri verin kardeşim de.. vermek zorundalar... (ben aldım..)

onu geri ver.. ve benim gibi ACER GN245HQ veya ACER HN274H yi bekle bu ay sonu geliyo... bu iki model gerçekten kral.. monitöre son nokta koyacak ürünler..

bitti :)

• Merhabalar!Bu monitör Nvidia 3D vision desteklemiyor.Ancak ati 6XXX serisi ekran kartları hdmi1.4a çıkışına sahip.Yani ati kartlarla 3D oyun oynayabilirsiniz.120hz sadece hdmi üzerinden destekleniyor.Eğer hem Nvidia hem de ati kartları destekleyecek monitör düşünüyorsanız, Fxboy arkadaşımızın bahsettiği GN245HQ ya da HN274H'yi beklemek gerekir.Çünkü bu iki monitör hem dvi hem de hdmi1.4a girişine ve bu iki girişten de 120hz desteğine sahip.Saygılarımla!
  • ati hd5670 i desteklemiyor mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.