Şimdi Ara

Kinect'in geliştiricisi Microsoft'tan ayrıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Microsoft'un iki ay gibi kısa bir sürede 8 milyondan fazla sattığı Kinect teknolojisinin arkasındaki en önemli isimlerden birisi olan Johnny Chung Lee, şirketten ayrıldığını açıkladı. 2007 yılında Wiimote'u hackleyerek gündeme gelen Lee, 2,5 yıldır Microsoft Uygulamalı Bilimler çatısı altnda Kinect teknolojisi için insan izleme algoritmaları geliştiriyordu.


    Google'ın "Özel Projeler Takımı"nda görev alacağını açıklayan Lee, henüz tam olarak ne yapacağını açıklamış olmasa da tahminler, Google TV ve/veya Android platformu için yeni oyun deneyimleri sunacak teknolojilerin geliştirilmesinde rol alabileceği yönünde. Bu arada merak edenler için Johnny Chung Lee'nin, Carnegie Mellon Üniversitesi'ndeki İnsan-Bilgisayar Etkileşimleri Enstitüsü'nden mezun olduğunu da not düşelim.









  • Satıcılık bu olsa gerek heralde...
  • eğer microsoft adamı yollasaydı işte o zaman olayın adı satıcılık olurdu bence. işin içine para mevzusu girmedi ise eleman demek google'da daha etkileyici projelerde çalışacağını düşünmüş ki oraya geçmiş. sonuçta google da çalışması eğlenceli bir şirkettir diye tahmin ediyorum.
  • satıcılıkla alakası ne ayrıca daha bir çok kişi bulunur bu iş için
  • Microsoft satmamış ki?Adam kendisi ayrılmış ve zaten bir amaç için ayrılmış.Amacı da Google projeleri...

    Adam gittikçe daha büyük projelerde çalışmak istiyor belki.
  • Sony bu adamı kaçırmamalı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Sony bu adamı kaçırmamalı.


    Adam niye Microsoft'tan Sony'e gitsin ki? Bana satıcılık gibi gelmedi ama Microsoft umarım çok şey kaybetmez. Kim bilir adam belki de birebir algılayan Kinect çıkarırdı...
  • Başkalarına da yapmasın Kinect'ten de ne yaparsa yapsın.
  • Vay Hiro Nakamura vay.
    Kinect'in geliştiricisi Microsoft'tan ayrıldı

    Kinect'in geliştiricisi Microsoft'tan ayrıldı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 19 Ocak 2011; 17:12:36 >




  • googleda çalışmak için para bile verirdim... ofisleri ne öyle masaj salonları spor salonları sınırsız yiyecek içecek açık büfe otantik oturma mekanları vs. gerçekten adamlar çalışıyorlar mı yoksa yaşıyorlarmı.. microsoftun böyle imkanları var mı acaba merak ettim.. bende olsam bende geçerdim.. adam birde üstüne para alcak hemde!!
  • Google'da çalışmakla ilgili hayallerinizi yıkmak istemem ama imkanların bu kadar iyi olmasının yanında orada çalışmanın düşündüğünüz kadar iyi olmadığını duymuştum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: evo_4

    Vay Hiro Nakamura vay.
    Kinect'in geliştiricisi Microsoft'tan ayrıldı

    Kinect'in geliştiricisi Microsoft'tan ayrıldı



    Vallahi aynı Hiro ya :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: evo_4

    Vay Hiro Nakamura vay.
    Kinect'in geliştiricisi Microsoft'tan ayrıldı

    Kinect'in geliştiricisi Microsoft'tan ayrıldı



    ama saç tarama yönleri farklı
    satıcılıkla ne alakası var hiç anlamadım. mikrosoftun kölesi değilki üstelik microsoft eger adam kinect gibi bir teknolojiyi ms için kullanılır kılmışsa adama ödül bile vermeleri gerekir... belkide ms nin yenilik yapamayan bir şirket oldugunu düşünmüştür




  • Makine bitirdim, Türkiyenin en iyi şirketlerinden birinde çalışıyorum, yüksek yapıyorum, MBA bitirmek üzereyim, bundna sonra doktoraya devam edecektim ama bu adamları gördüm, bir de oyun firmalarının yazılımcılarının çalıştıkları ortamları, dedim ulan Bilgisayar Mühendisliği falan mı okusam üzerine :S:S:S

    Akşam gidilebilecek bir Bilg. Müh. yüksek lisansı bulursam oradan devam ediyim iyisimi
  • PS3, wii, bilardo masası, langırt, masa tenisi vs olan yerde staj yaptım. 2. stajımı yaptığım yerde de PS3, wii, tavla, puzzle vs vardı. İlk stajımda mesai saatlerinde buralarda pek kimse takılmıyordu, 2 stajımda da pek takılan yoktu. Öğle arasında ise yer bulmak imkansız oluyor tabii. İş yerinde böyle imkanların olduğu düşüncesi güzel görünüyor eğer yaşamadıysanız. Ama bir süre sonra bunların olup olmaması çok da farketmiyor aslında. Gerçi ben ne söylesem de hayallerinizden kurtulmanız zor olur sanırım.
  • google in boston ofisinde calisma imkani buldum, sinirsiz yemek, icecek, cocuk oyun odasi, her gun cesit cesit yemek, sinema salonu, bazi kisilerin odalarinda lcd tvler xbox lar, gitarlar, koltuk yerine buyuk topun uzerinde oturanlar kisacasi ev gibi haliyle son 5 yildir amerikanin en cok calismayi istenilen yeri. californiyadaki genel ofislerinde 9 tane restaurant, gerisini varin siz dusunun!
  • google'da çalışsaydım işten çok eğlenceyi düşünürdüm

  • büyük ihtimalle bütçe kısıtlamasına gitmeye kalkmıştır diye tahmin ediyorum bu adamda bu yüzden gitmiştir google da bütçe sorun değil sen yeterki üret gardaşım demiş ve çekik gözlüyü kendi tarafına çekmiştir :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.