Şimdi Ara

Asus'un tablet bilgisayarı Eee Slate EP121, 1099$ seviyesindeki fiyatıyla ön-sipariş listelerinde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
5.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  • Asus ilk tanıtımını Tüketici Elektroniği Fuarı 2011'de yaptığı yeni tablet bilgisayarı Eee Slate EP121'i ön-siparişe sundu. Yazılım devi Microsoft'un çevrimiçi mağazasında ön-siparişe giren tablet bilgisayarın 24 Ocak'tan itibaren kullanıcılara yollanmaya başlayacağı bildiriliyor. 12.1-inç büyüklüğünde ve 1280 x 800 piksel çözünürlüğünde LED backlit çoklu dokunmatik ekrana sahip olan tablet bilgisayar, Intel'in 1.33GHz'de çalışan çift çekirdekli Core i5-470UM işlemcisinden güç alıyor ve 4GB'a kadar DDR3 bellek desteği sunuyor.


    Depolama için 64GB kapasiteli SSD sürücünün kullanıldığı tablet, çok formatlı kart okuyucusu, yüksek kaliteli stereo hoparlörler, çift USB portu ve entegre internet kamerası gibi özellikleri de bünyesinde barındırıyor. Windows 7 Home Premium işletim sistemiyle gelen Eee Slate EP121'in tek şarj ile 3 saate kadar kullanım süresi sunduğu belirtiliyor. 312 x 207 x 17 mm boyutlarında ve 1.15 kg ağırlığında olan Asus Eee Slate EP121, ön-sipariş listelerine 1099 dolar seviyesinden giriş yapmış durumda.








  • 3 saat şarj süresi, iyiymiş :P
  • buna bu parayı verip alacağıma,gider efendi efendi dell alienware falan alırım.bu ne be..4 saat şaka gibi!
  • bu özellikleriyle anca hp all in one'a alternatif olur gibi geldi bana
  • ASUS bat artık.
  • Ulen bari atom falan koysaydında biseye benzeseydi.Şimdi hiç yonden alınabilir degil bari atom koysaydın pil omru uzun olurdu.

    SAYGILARLA
  • Bana 650 gramlık iPad ağır geliyor. Bu 1.15 kg bunu elde tutmanın ve uzun süreli kullanmanın anlamı yok.

    Olay kas olayıda değil, uzun süre kullandım kas yapardım o zamana. Bileğin alt tarafındaki eklemler ağrı yapıyor ve taşırken fark etmiyorsunuz bırakınca eliniz tutulmuş gibi oluyor.
  • Çok güzel ama o kadar pil ömrü yüzünden alınmaz. Amoled ekran olsa iki saat daha fazla dayanırdı pili.
  • arkadaşlar bu üründe wacom digitizer olduğunun, bildiğin windows 7 çalıştırdığının ve bunu i5 gibi bir işlemciyle yaptığının, ekranının da multitouch ips lcd olduğunun falan farkındasınız değil mi? burada yerin dibine sokmuşsunuz da anlamak güç... hitap ettiği kitle ölene kadar sosyal ağ mastürbasyonu yapıp casual oyunlar oynayan kitle değil, daha profesyonel çalışmak isteyenler, çizim yapmak isteyenler, adam gibi not almak isteyenler, windows kullanmak isteyenler..
  • Amazon da stokta ürün, alsam gümrüğe takılır mı acaba?

    http://www.amazon.com/ASUS-Slate-EP121-1A011M-12-1-Inch-Tablet/dp/B004HKIIF8
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neverdom

    arkadaşlar bu üründe wacom digitizer olduğunun, bildiğin windows 7 çalıştırdığının ve bunu i5 gibi bir işlemciyle yaptığının, ekranının da multitouch ips lcd olduğunun falan farkındasınız değil mi? burada yerin dibine sokmuşsunuz da anlamak güç... hitap ettiği kitle ölene kadar sosyal ağ mastürbasyonu yapıp casual oyunlar oynayan kitle değil, daha profesyonel çalışmak isteyenler, çizim yapmak isteyenler, adam gibi not almak isteyenler, windows kullanmak isteyenler..


    Bu konuyu şans eseri gördüm ve Kesinlikle katılıyorum. Sırf kendilerine hitap etmediği için yorum yapan arkadaşların uğraşılarını ve mesleklerini merak ettim doğrusu. Zira benim tablet olarak almak isteyeceğim tek cihaz şu an için bu. Türkiye ye gelmesini de dört değil 32 gözle falan bekliyorum. Mesleğim mi, Elektrik Mühendisi, ayrıca web kodlayıcısı ve ek olarak kara kalem çalışmayı seviyorum...




  • işte aradığım tablet
    pil ömrü en azından 5-6 saat olsaydı daha iyi olurdu artık 2. pili de alırız
  • Merhabalar,
    Amerika'dan aldırdım, yarın elimde olacak.
    Windows ve tablet olması tabii çok avantajlı.
    Androidler hakkında bilgim yok.
    IPAD i bir hafta kullandım, bir şeye benzetemedim.
  • yorumlarını merakla bekliyorum
    özellikle çizim kabiliyetini ve de ekrana yaklaşınca çizmesen bile mouse gibi hareket ettiryor mu kalem, eğer öyle ise hemen ben de getirtiyorum
    bir de kaça mal oldu????
  • soruun cevabını buldum
    çizimde işin içine wacom girince sonuc da mükemmel oluyor
    http://www.youtube.com/watch?v=LIEXXLW8SRs&feature=related
    istediğim gibi yani kalem ekrana degmeyince de mouse gibi imleci hareket etitriyo bu da kullanımda ve istenilen yere çizimde büyük kolaylık sağlıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boramat -- 28 Mart 2011; 22:44:06 >
  • hakkus_62 bende bu ürünü almak istiyorum kaça mal ettin bir tane daha getirte bilirmisin :)
  • neverdom ve IceSPiRiT'e aynen katılıyorum. Bugünün teknolojisiyle bu aleti daha hafif yapmaları zaten mümkün olsaydı, eminim yaparlardı. batarya süresini daha da uzatabilselerdi uzatırlardı. zaten dikkat ettiyseniz maliyeti çok önemsememişler. o yüzden fiyatı çok arttırmadan performans olarak bundan daha iyi bir cihaz yapamazlarmış diye düşünüyorum. Alakasız bir konuya değinirsem, bu aletle ilgili asıl merak ettiğim şey windows 7'de dokunmatik kullanımın ne kadar kullanışlı olacağı. Tablet alsam tabiki windows'lu almak isterim. çünkü autocad,photoshop gibi tüm programlar sadece windows altında çalışıyor. ancak dokunmatiğik kullanımın windows üzerinde zorlaması ve mouse takma düşüncesi bile benim için korkutucu.. umarım asus düzgün bir arayüz uydurmuştur...
  • ben tam olarak 2780TL ye malettim. haftaya getiriyor bir arkadaşım
  • bu üründe autocad programı nasıl çalışır..?ilkkez karşılaşıyorum ve mimari çizimler için kullanım kolaylığı sağlarmı merak ettim doğrusu..bide nerden nasıl temin edilir..?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.