Laptop ve lcd tv si olanların en çok istediği şeydir bu aslında.Oyun oynarken,film izlerken laptoptan lcd ye görüntüyü aktaraka daha büyük ekranda izleme daha zevk verebilir.Ben ise lig tv izlemek için bu işe kalkıştım.Aslında çokta süper oldu diyebilirim.Bu iş için sadece tek bir kabloya ihtiyacınız var oda 5.50 tl + kargo ile alisveris.com da satılıyor ürününü linki;
HDMI ile daha rahat değil mi, ben HDMI'ı bağlayıp kullanıyorum.
Hdmı girişi olmayanlar için buda iyidir
Hdmı ile vga arasındaki fark nedir
HDMI kaliteli ses ve görüntü çıkışı demektir.Vga ise görüntü anlamında.Bu anlattığımda ise vga çıkışlı laptoplardan yapılabilir.HDMI varsa hdmı çıkışlısı kablo ilede yapabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: jasonn123 Hdmı ile vga arasındaki fark nedir
Abays açıklamaya çalışmış ama eksik olmuş HDMI: high definition multimedia interface yani yüksek çözünürlüklü multimedya arayüzü VGA ise çok eskiden beri kullandığımız görüntü aktarım teknolojisidir hdmi ile full hd çözünürlükte görüntü ve 5.1 ses aynı anda aktarılır vga ile ise sadece görüntü aktarılır günümüz şartlarında artık hdmi standart hale geldi dolayısıyla artık hdmi kullanmak akıllıca olacaktır.
arkadaşlar bende hdmı ile bağlantı yaptım sony laptoptan ama lcd de ekran dan taşıyor görüntü tüm modlasrı ve tüm ayarları denedim ama bi türlü olmadı
laptopu lcd ye bağladım ama ben tv yi lcd ye aktarıp laptoptanda diğer işlerimi yapmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuz...
--LÜTFEN YARDIM EDİN--
Hp marka laptop'um var ve Beko marka 106 ekran lcd tv'im var laptopu mu tv me nasıl takabilirim fotoğraftaki gibi kablom var aynı şekilde takıyorum fn f5 tuşlarınada basıyorum hiç bir şey olmuyor. Tv nin kullanma kılavuzunu okuyorum bilgisayar bağlama kısmı var abuk subuk anlatıyor hiç anlaşılmıyor. Nasıl bağlıyacam yardım edin ........!!!!!!!!!!!!!!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme