Şimdi Ara

Laptopu lcdye bağlamak (resimli anlatım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
33.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptop ve lcd tv si olanların en çok istediği şeydir bu aslında.Oyun oynarken,film izlerken laptoptan lcd ye görüntüyü aktaraka daha büyük ekranda izleme daha zevk verebilir.Ben ise lig tv izlemek için bu işe kalkıştım.Aslında çokta süper oldu diyebilirim.Bu iş için sadece tek bir kabloya ihtiyacınız var oda 5.50 tl + kargo ile alisveris.com da satılıyor ürününü linki;

http://www.alisveris.com/Client/Detay-27429-slink-3m-uzunlukta-monitor-pc-arasi-data-ksblosu-beyaz-renkli.html

Kablomuz 2 ucu erkek vga kablodur.Bir ucunu tv ye bir ucunu laptopa bağlıyoruz.

Ardından laptopumuzdan Fn ve f5 tuşuna basılı tutuyoruz.Ekranda 5 seçenek çıkacak.İlki Laptop ekranı.İkincisi Laptop ve tv ekranı şeklindedir.Biz ikinciyi seçiyoruz.Arrdından lcd tvmizden kumandamızdan source tuşuna basıp pc bağlantısını seçiyoruz.İşlem tamamdır.

Ses bu işlemde laptopta çıkmaktadır..İsteseniz ses kablosu ile laptoptan tvde bağlayabilir yada ses sisteminizi laptopa bağlayabilirsiniz.

Laptopu lcdye bağlamak,Laptopu lcdye nasıl bağlanır,resimli Laptopu lcdye bağlamak

Laptopu lcdye bağlamak

• HDMI ile daha rahat değil mi, ben HDMI'ı bağlayıp kullanıyorum.
  • Hdmı girişi olmayanlar için buda iyidir
  • Hdmı ile vga arasındaki fark nedir
  • HDMI kaliteli ses ve görüntü çıkışı demektir.Vga ise görüntü anlamında.Bu anlattığımda ise vga çıkışlı laptoplardan yapılabilir.HDMI varsa hdmı çıkışlısı kablo ilede yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123
    Hdmı ile vga arasındaki fark nedir

Abays açıklamaya çalışmış ama eksik olmuş HDMI: high definition multimedia interface yani yüksek çözünürlüklü multimedya arayüzü VGA ise çok eskiden beri kullandığımız görüntü aktarım teknolojisidir
    hdmi ile full hd çözünürlükte görüntü ve 5.1 ses aynı anda aktarılır vga ile ise sadece görüntü aktarılır günümüz şartlarında artık hdmi standart hale geldi dolayısıyla artık hdmi kullanmak akıllıca olacaktır.
  • Teşekkürler aragorn20
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bende hdmı ile bağlantı yaptım sony laptoptan ama lcd de ekran dan taşıyor görüntü tüm modlasrı ve tüm ayarları denedim ama bi türlü olmadı
  • laptopu lcd ye bağladım ama ben tv yi lcd ye aktarıp laptoptanda diğer işlerimi yapmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuz...
  • --LÜTFEN YARDIM EDİN--

Hp marka laptop'um var ve Beko marka 106 ekran lcd tv'im var laptopu mu tv me nasıl takabilirim fotoğraftaki gibi kablom var aynı şekilde takıyorum fn f5 tuşlarınada basıyorum hiç bir şey olmuyor. Tv nin kullanma kılavuzunu okuyorum bilgisayar bağlama kısmı var abuk subuk anlatıyor hiç anlaşılmıyor. Nasıl bağlıyacam yardım edin ........!!!!!!!!!!!!!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.