Şimdi Ara

'FF XIII-2, Her Açıdan FF XIII'den İyi Olacak'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •     Bugün yapılan duyurusu ile meraklısı meraksızı çoğu oyun severi heyecanlandıran Final Fantasy XIII-2 ile ilgili Square Enix çok çarpıcı açıklamalar yaptı.
     
        XIII-2'nin orjinal yapım olan Final Fantasy XIII'ten her açıdan daha iyi olacağı belirtilirken Square Enix, şu açıklamalarda bulundu: 
     
         "Final Fantasy XIII-2, her yönden Final Fantasy XIII'ten daha iyi kalitede bir ürün yaratılma hedefinde şu anda geliştirilme aşamasında. Önceki yapımda köklenen hikayeye bambaşka bir senaryo ekleyecek olan yapımın savaş sistemi de XIII'ten daha da gelişmiş olacak, ve daha fazlası sizi bekliyor." 
     
        "Yeni oyun ile ilgili daha önemli detayları gelecekter vereceğiz." 

        FFXIII-2, Playstation 3 ve Xbox 360 için Avrupa'ya tatil sezonunda gelecek. Oyunun bugünkü etkinlikten sızan videosuna buradan ulaşabilirsiniz. Oyunun logosu ve Lightning'in yeni halini gösteren 2 yeni ekran görüntüsünü aşağıdaki galeriden bulabilirken oyunun kapak resminin de bu logodan oluştuğunu görüyoruz. İşte oyunun kapak görüntüsü:  
     







  • inşallah ff 13 gibi abidik gubidik bi senaryo yapmazlar final fantasy 8 ve 10 gibi oyunlar yapılsın istiyom.aşk,aksiyon,intikam bişe olsun artıkk.hahahah yeşillik hohohoho this is lucy ha salak vanille midir nedir bi tane daha sabi vardı atsınlar şunları oyundan gerçi kız kristal olmuştu oondan kurtulduk kesin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.