Şimdi Ara

Dubai Sigorta hakkında ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
9.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2011 model araç aldım seat ibiza.Yapı kredi sigorta yaptırmayı düşünürken birden dubai sigorta yaptırdım.Kullananlar varsa görüşlerini alabilirmiyim,acaba kaza durumunda yada masraflar konusunda nasıl davranıyorlar ?



  • Arkadaşım keşke önceden sorsaydım. 1,5 yaşında corolla marka dubai kaskolu aracım 1 aydır serviste bu Dubai denen ucube firma yüzünden.Tek taraflı kaza yaptım, tutanak tutmadım zaten biliyorsunuz polisler artık mümkün oldukça gelmemeye çalışıyorlar kaza yerine.Dubai tutturdu aracınızdaki kaza ile çarptığınız yerdeki hasar uyumlu değil dedi.3 farklı hasar uzmanıyla muhattap oldum en sonun kabul ettiler ödeyeceğiz dediler ama kendi anlaşmalı oldukları özel servislerde yaptırma şartıyla kabul ediyorlarmış.Ben istemeyince sanki kendileri bana bu teklifi hiç sunmamış gibi,bu kaza şüpheli ayağına dosyama red verdiler.Şu an hukuki sürece hazırlanıyorum.Dubai sigorta nasıl pundunaya getirtirim de hasarı ödemem diye olaylara bakan bir firmadır.Kesinlikle uzak durun, hasarları ödemek istemiyorlar.Sakın kaza yapayım deme
  • bunu okuduğum hiç iyi olmadı

    tamamen sigortacının akıl vermesiyle yaptırdığım bi sigorta.aslında yapı kredi yaptırıcaktım aynı fiyata ama dubai de ısrarcı oldu ve teminatlarının çok daha iyi olduğunu anlattı.Fiyat olarak ucuz olmasını da piyasaya yeni girmiş bi firma olmasına bağladı.Daha yaptıralı 1 ay olmadı aslında halen iptal ettirebilirim diye düşünüyorum,bir ay içinde iptal hakkım varmış.

    Çok geçmiş olsun size..
  • Valla yerinizde olsa iptal ettiririm ama siz bilirsiniz gene de.Dediğim gibi nasıl bahane bulurum da ödemem diye bakan bir firma.
    edit:imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efesefes -- 30 Ocak 2011; 6:58:06 >
  • dubai group ve groupama sigorta acenteliğinde çalıştım. 2009-2010 yılları arasında dubai group sigortada 3 adet pert aracım oldu. audi A4, volvo s40 ve mini coper. dubai group pert hasarları en kısa sürede müşterilerimize ödedi. sana tavsiyem dubai group sigortanın web sayfasına girerek seat markasıyla anlaşması varmı benim bildiğim doğuş la anlaşmaları var. birde tek taraflı hasarlarda muhakkak polis veya jandarma raporu tuttur. yasal olarak tutmama gibi bir durumları yok .
  • Arkadaşlar Ergo-Dubai-Euro-Hdı-Allianz-Axa gibi şirketlerin A Acenteliğini yapıyorum.

    Eğer Yapı Kredi ile Dubai'yi karşılaştırıyorsanız büyük hata yapıyorsunuz. Dubai hasarlarını en geç 7 günde ödüyor. Geçen ay bir Audi Q7 ve Volvo tır pert hasarımız oldu birisi 4 birisi 2 günde ödendi. Yukarıdaki hasarım ödenmedi diyen arkadaşa katılmıyorum katılmama nedenim ise elinde belge olmadan hasar dosyası açması. Soruyorum arkadaşım sana neye göre aracını yaptıracaksın ? neye göre hasar ücretini talep ediyorsun ? Fotoğraf-Kaza Tutanağın yok ayrıca tek taraflı kaza yapmışsın eğer polis sınırları içindeyse kaza yeri POLİS jandarma sınırındaysa JANDARMA TRAFİK çağırarak rapor tutturulur. Hiç bir şekilde tutmama gibi bir şansları yok.
  • @JuMMpeR

    hocam izninle bir soru sormak istiyorum.merak ettiğim bi konu.ben arabayı kendi kendime gidip duvara çarpsam,kasko şirketi bu hasarı da karşılarmı ?yada bunu şöyle genelleştirsem ; aracın başına gelecek herhangi bir hasarı kasko firması karşılarmı ?
  • Tek taraflı tutanak denen yasal hakkımı kullanarak aracımı yaptırmayı talep ediyorum.Siz burada yorum yapmışsınız ama genel sigortacılık ictihatlarını bilmeden yorumda bulunuyorsunuz.Biri gece sen uyurken arabana çarpsa yada çizse polis arıyormusun? Benim tek taraflı beyan hakkım var yasal olarak ve sigorta benim kötü niyetimi kanıtlaması hariç ödemek zorunda.Soyut şüphelerle ödemiyorum diyemez ama DUbai diyor.Sigortanın iyisi bunu gibi örneklerde belli olur.Yoksa kaza yapmışsın polis tutanağı resim şahit herşey varken babam da öder.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: efesefes

    Tek taraflı tutanak denen yasal hakkımı kullanarak aracımı yaptırmayı talep ediyorum.Siz burada yorum yapmışsınız ama genel sigortacılık ictihatlarını bilmeden yorumda bulunuyorsunuz.Biri gece sen uyurken arabana çarpsa yada çizse polis arıyormusun? Benim tek taraflı beyan hakkım var yasal olarak ve sigorta benim kötü niyetimi kanıtlaması hariç ödemek zorunda.Soyut şüphelerle ödemiyorum diyemez ama DUbai diyor.Sigortanın iyisi bunu gibi örneklerde belli olur.Yoksa kaza yapmışsın polis tutanağı resim şahit herşey varken babam da öder.


    Sigortacılık mevzuatlarında geçen ilk maddedir; kötü niyet halleri dışında..... diye başlar madde. Şimdi bu mevzuda sizin gerekli dökümanları tamamlayıp, yine de ödemezse şikayet etmeniz gerekir. Oysa eksik evraklarınız varken dubai ye suçlamada bulunuyorsunuz. Adamlar size yine de tamam ödeyelim demişler siz yine de illa benm servisimde olsun diye ısrar etmişsiniz. Hem olayın oluş şekli hem de bu sizin tanıdık servis ısrarınız ister istemez olayı şaibeti konumuna sokuyor. İyi günler.




  • selam arkadaşlar türkiyedeki tüm sigorta şirketleri ki buna ismini duymadığınız 5-6 firmada ben ekleyebilirim
    T.C yasalaraına uygun tutanak ve belgeler tanzim edildikten sonra( ki bu sigortacınız tarafından size anlatılır ) poliçenin ödemesinide yaptıysanız
    poliçe üzerindeki tüm haklarınızı alırsınız ..
    haklı olduğunuzu düşünüyor ve sigorta şirketi ile sorunuz varsa %1 ihtimalle

    aşağıda ki linkteki devlet kurumu size yardımıc olacaktır .

    http://www.sigortatahkim.org/webdev/index.php?option=com_content&view=article&id=159:tahkim-395-anlamazl-sonuclandrd&catid=62:basnda-sigorta-tahkim-komisyonu&Itemid=100

    SATIN ALDIĞINIZ ÜRÜN BUZDOLABI İSE ÇALIŞMASI VE İŞE YARAMASI İÇİN İLK YAPILMASI GEREKEN FİŞE TAKMAK TIR..

    SATIN ALDIĞINIZ ÜRÜN SİGORTA POLİÇESİ HASARDA GEREKLİ EVRAKLARIN TAM OLMASINI İSTER VE SİZ BUNU SATIN ALIRKEN KABUL EDERSİNİZ....
    ŞİMDİ TUTANAK TUTTURMADIĞINIZ BİR HASARDAN ÖDEME ALAMDIĞINI SÖLÜYOR VE FATURAYI GERÇEKTEN PROFESYONEL ŞİRKETLERE ÇIKARTIYOSUNUZ..




  • polis tutanağı na ihtiyacın yok hatta kaza yerinin resmedilmesi mecburiyetin bile yok KASKO sigortası bu , tek taraflı beyanın yeterli gönderir experini inceler şirket seni bağlamaz ama maalesef bu aralar sigorta şirketleri iyice su koyvermeye başladı ( anlaşmalı servislerde onarım , her kaza yapana sahtekar muamelesi çıkma ve 2 el parça yada muadil parça kullanmaya kalkma vb.. )
  • anlaşmalı servislerde yapınca ne oluyor ki anlamadım orayı, anlaşmalı olanlar kalitesiz 2.ci sınıf mı parçalar mı kullanuyor ? Neden
  • Dubai mi :)) ismini bile duymak istemiyorum.Burada olumlu yorum yapanların hepsi de dubainin acenteliğini yapan kişiler olduğunu söylemelerine gerek yok zaten.Ağustos ayında dubai sigortalı birisi aracıma hasar verdi dubaiye haber verdim exper göndermedi evrakları gönderin yeter dedi.Evrakları öncelikle faxladım.Karşı taraın kusurlu olduğunu aracımı yaptırarak evrakları göndermemi istediler.yaptırdım kargoyla evrakları gönderdim göndermez olaydım 1 ay sonra fotoğrafın eksik dediler aradım fotoğrafın kargo pakedinde olduğunu söyledim baktılar tamam burdaymış dediler eksik evrak var mı dedim yok her şey tamam dediler.Aradan 15 gün geçti bu defa da kaza tesbit tutanağı yok dediler hay allahım ben salakmıyım kaza tesbit tutanağını yollamayacak sorunum hala çözülmüş değil sanayi bakanlığına başvurdum bekliyorum olumsuz cevap gelmesi halinde mahkemeye vereceğim çakallara kaptıracak param yok bu yüzden dubai mi uza durun derim




  • quote:

    Orijinalden alıntı: JuMMpeR

    Arkadaşlar Ergo-Dubai-Euro-Hdı-Allianz-Axa gibi şirketlerin A Acenteliğini yapıyorum.

    Eğer Yapı Kredi ile Dubai'yi karşılaştırıyorsanız büyük hata yapıyorsunuz. Dubai hasarlarını en geç 7 günde ödüyor. Geçen ay bir Audi Q7 ve Volvo tır pert hasarımız oldu birisi 4 birisi 2 günde ödendi. Yukarıdaki hasarım ödenmedi diyen arkadaşa katılmıyorum katılmama nedenim ise elinde belge olmadan hasar dosyası açması. Soruyorum arkadaşım sana neye göre aracını yaptıracaksın ? neye göre hasar ücretini talep ediyorsun ? Fotoğraf-Kaza Tutanağın yok ayrıca tek taraflı kaza yapmışsın eğer polis sınırları içindeyse kaza yeri POLİS jandarma sınırındaysa JANDARMA TRAFİK çağırarak rapor tutturulur. Hiç bir şekilde tutmama gibi bir şansları yok.

    ARKADAŞIM BUNA İNANMAMIN MÜMKÜNATI YOK BEN ANKARADA DUBAI, RAY, AXA, LIBERTY, ERGO, ING EMEKLILIK, DEMIR HAYAT
    ŞİRKETLERİYLE ÇALIŞAN BİR ACENTEDE 4.5 YILDIR ÇALIŞIYORUM.

    2009 YILINDA FAALİYETE BAŞLAYAN DUBAI SİGORTA ŞUANDA SATILMANIN EŞİĞİNDE OLAN BİR FİRMADIR.
    NEREDEYSE BÜTÜN RAY SİGORTA ACENTELERİNDE DUBAI GROUP SİGORTA VARDIR.

    NEDENİ İSE GN. MD. ÇETİN ALANYA'NIN RAY SİGORTADAN GEÇMESİDİR.
    BİR KAÇ AY ÖNCE ÇETİN ALANYANIN İSTİFASINDAN SONRA DUBAI ACENTELERİ BİRER BİRER FESİH KARARI ALMAKTADIR.
    BİZ 31/12/2011 İLE FESİH İŞLEMİNE BAŞLIYORUZ.

    BU ARADA 2GÜNDE 4 GÜNDE PERT ÖDEMESİ HİÇ İNANDIRICI DEĞİLDİR.
    Bİ KERE ARACIN PERTE AYRILMASI SÜRECİ ARAÇ SAHİBİ EKSPER RAPORU BÖLGE HASAR DANIŞMANI ARASINDA Kİ GÖRÜŞME
    1 HAFTA SÜRER ARACIN SATILMASI YANİ SOVTAJ BEDELİNİN ÖDENMESİ VS VS

    PERT ÖDEMESİ NORMAL ŞARTLARDA STANDART BİR ŞİRKETTE 1 AY DUBAI GROUP SİG. GİBİ GERİ KALMIŞ ŞİRKETLERDE 45-60 GÜNDÜR.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: deniz110

    quote:

    Orijinalden alıntı: JuMMpeR

    Arkadaşlar Ergo-Dubai-Euro-Hdı-Allianz-Axa gibi şirketlerin A Acenteliğini yapıyorum.

    Eğer Yapı Kredi ile Dubai'yi karşılaştırıyorsanız büyük hata yapıyorsunuz. Dubai hasarlarını en geç 7 günde ödüyor. Geçen ay bir Audi Q7 ve Volvo tır pert hasarımız oldu birisi 4 birisi 2 günde ödendi. Yukarıdaki hasarım ödenmedi diyen arkadaşa katılmıyorum katılmama nedenim ise elinde belge olmadan hasar dosyası açması. Soruyorum arkadaşım sana neye göre aracını yaptıracaksın ? neye göre hasar ücretini talep ediyorsun ? Fotoğraf-Kaza Tutanağın yok ayrıca tek taraflı kaza yapmışsın eğer polis sınırları içindeyse kaza yeri POLİS jandarma sınırındaysa JANDARMA TRAFİK çağırarak rapor tutturulur. Hiç bir şekilde tutmama gibi bir şansları yok.

    ARKADAŞIM BUNA İNANMAMIN MÜMKÜNATI YOK BEN ANKARADA DUBAI, RAY, AXA, LIBERTY, ERGO, ING EMEKLILIK, DEMIR HAYAT
    ŞİRKETLERİYLE ÇALIŞAN BİR ACENTEDE 4.5 YILDIR ÇALIŞIYORUM.

    2009 YILINDA FAALİYETE BAŞLAYAN DUBAI SİGORTA ŞUANDA SATILMANIN EŞİĞİNDE OLAN BİR FİRMADIR.
    NEREDEYSE BÜTÜN RAY SİGORTA ACENTELERİNDE DUBAI GROUP SİGORTA VARDIR.

    NEDENİ İSE GN. MD. ÇETİN ALANYA'NIN RAY SİGORTADAN GEÇMESİDİR.
    BİR KAÇ AY ÖNCE ÇETİN ALANYANIN İSTİFASINDAN SONRA DUBAI ACENTELERİ BİRER BİRER FESİH KARARI ALMAKTADIR.
    BİZ 31/12/2011 İLE FESİH İŞLEMİNE BAŞLIYORUZ.

    BU ARADA 2GÜNDE 4 GÜNDE PERT ÖDEMESİ HİÇ İNANDIRICI DEĞİLDİR.
    Bİ KERE ARACIN PERTE AYRILMASI SÜRECİ ARAÇ SAHİBİ EKSPER RAPORU BÖLGE HASAR DANIŞMANI ARASINDA Kİ GÖRÜŞME
    1 HAFTA SÜRER ARACIN SATILMASI YANİ SOVTAJ BEDELİNİN ÖDENMESİ VS VS

    PERT ÖDEMESİ NORMAL ŞARTLARDA STANDART BİR ŞİRKETTE 1 AY DUBAI GROUP SİG. GİBİ GERİ KALMIŞ ŞİRKETLERDE 45-60 GÜNDÜR.

    headshot geldi.






  • Audi Q7 ve Volvo Tır 400 bin tl yi geçer.
    Biri 2 günde biri 4 günde ödenmiş.
    Muhtemelen hala ödenmemiştir.
    Zaten ödese yıkılır şirket iyi hoş reasüre ediliyor ama :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz110 -- 15 Aralık 2011; 12:06:20 >
  • sigorta şirketlerinin hepsi aynıdır mantığıda basittir sizi yakaladılarmı hasarı ödemezler birde eksper denen zatı muhterem şahıslar vardır bunlarda öcü gibi gelir adama ve kendi kurdukları bu dünyanın kralı sanarlar ister pert eder ister yaptırır gözünün içine bakarsın ne diyecekdiye ama iş mahkemeye sahtekarlığa düştüğünde tırsarlar korkarlar kral olur bir anda soytarı sizi güldürmeye hoş tutmaya calışırlar

    bunun asıl sebebi turk insanının mahkemeden korkmasıdır sanar ki mahkemede suclanacak uzun yıllar sürecek mahkeme yeri geldiğinde aklanma merciidir ben sana sigortanın delil tespiti davasına verdiği cevabı görsen şaşarsın o senin kaplan olu veriyor kuzu o kuzu dahi yinede yalan beyanda bulunmaya devam ediyor boş ver fazla takma kafana bir avukata ver gerekirse aracın yatsın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: efesefes

    Arkadaşım keşke önceden sorsaydım. 1,5 yaşında corolla marka dubai kaskolu aracım 1 aydır serviste bu Dubai denen ucube firma yüzünden.Tek taraflı kaza yaptım, tutanak tutmadım zaten biliyorsunuz polisler artık mümkün oldukça gelmemeye çalışıyorlar kaza yerine.Dubai tutturdu aracınızdaki kaza ile çarptığınız yerdeki hasar uyumlu değil dedi.3 farklı hasar uzmanıyla muhattap oldum en sonun kabul ettiler ödeyeceğiz dediler ama kendi anlaşmalı oldukları özel servislerde yaptırma şartıyla kabul ediyorlarmış.Ben istemeyince sanki kendileri bana bu teklifi hiç sunmamış gibi,bu kaza şüpheli ayağına dosyama red verdiler.Şu an hukuki sürece hazırlanıyorum.Dubai sigorta nasıl pundunaya getirtirim de hasarı ödemem diye olaylara bakan bir firmadır.Kesinlikle uzak durun, hasarları ödemek istemiyorlar.Sakın kaza yapayım deme

    Aynı durum benim başımıda geldi, hatta konuda açtım. Kesinlikle bu firmadan uzak durun arkadaşlar,
    buyrun buda benim başıma gelenler :
    http://forum.donanimhaber.com/m_58699471/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58725566




  • quote:

    Orijinalden alıntı: JuMMpeR

    Arkadaşlar Ergo-Dubai-Euro-Hdı-Allianz-Axa gibi şirketlerin A Acenteliğini yapıyorum.

    Eğer Yapı Kredi ile Dubai'yi karşılaştırıyorsanız büyük hata yapıyorsunuz. Dubai hasarlarını en geç 7 günde ödüyor. Geçen ay bir Audi Q7 ve Volvo tır pert hasarımız oldu birisi 4 birisi 2 günde ödendi. Yukarıdaki hasarım ödenmedi diyen arkadaşa katılmıyorum katılmama nedenim ise elinde belge olmadan hasar dosyası açması. Soruyorum arkadaşım sana neye göre aracını yaptıracaksın ? neye göre hasar ücretini talep ediyorsun ? Fotoğraf-Kaza Tutanağın yok ayrıca tek taraflı kaza yapmışsın eğer polis sınırları içindeyse kaza yeri POLİS jandarma sınırındaysa JANDARMA TRAFİK çağırarak rapor tutturulur. Hiç bir şekilde tutmama gibi bir şansları yok.

    Hocam madem acentasın ve dubai group'u savunuyorsun buyur benim problemimide çöz :
    http://forum.donanimhaber.com/m_58699471/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58725566
    Elimde resim var, evraklar var, her türlü kuralı yerine getirdik. 2 aydır para ödenmesini bekliyoruz, çıkan sonuç reddedildi para ödemiyoruz. Pazartesi günü mahkemeye gidicem Mobese kamerası kayıtlarını alıcam, para ödememek için ellerinden geleni yapıyorlar..!




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.