Şimdi Ara

Bmw 3.16i 1992-1994 model alma Planı yapıyorum. Kafama takılanlar var. Yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
7.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle forumun bu kısmına ilk defa girdim. Keşke dedim önceden girseydim de bir sürü güzel konu varmış. Müsayit zaman bulduğumda ilk yapacağım iş konuları incelemek olacak. bilgi dolu başlıklar var gerçekten.

    Başlıkta belirttiğim gibi 92 94 model civarı bir 3.16i almak istiyorum. klima ve hidrolik direksiyon almak istediğim araçta aradığım özellikler. bunun yanında sunroof, deri koltuk ve m tech tamponlar da heveslerim arasında . Küçüklüğümden beri bu modelin hastasıyım. En sonunda hayalime oldukça yaklaştım(yaş 22 bu arada). Ama kurduğum temiz hayallerin yıkılması da an meselesi.

    *birincisi bundan4 ay kadar önce baktığımda bu modellerin fiyatları 12 14 arasında değişiyordu. fakat şimdi 1-2 milyarlık bir artış var fiyatlarda.
    i*kincisi artık satıcıların allah bir dediğine inanmıyorum. bir arabaya baktım gittim geçen gün. hoşuma gitti yarın gösterelim bir ustaya abi dedim anlaştık. ertesi gün gittim sol arka kapı çizilmiş üzerine boya vurmuşlar ama görseniz resmen daksil. ön tamponun sag kısmı parçalanmış. adama dedim abi kaza mı oldu hayırdır. adam demez mi gözümün içine baka baka dün de böyleydi internette çıkmamıştır.
    *üçüncü nokta gözümü korkuttular. yok bmwyi napacan, yok parçası pahalı, yok ocağına incir ağacı diker falan filan. arkasından gelen öneri de şahin doğan. parçası ucuzmuş bilmemneymiş. almak istediğim araç da lpgli sonuçta ve sanırım şahinden de az yakıyor diye biliyorum.

    şimdi benim siz bmw kullanıcılarından istediğim cevaplar şunlar.

    *parçası gerçekten pahalı mı. yani bir dikiz aynası orjinal olarak 1 milyar mı yahu.
    *lpg ile bu modeller (ortalama devirle sürüldüğü takdirde) 18-19 kuruş mu bu doğru rakam mıdır?
    *m tech tamponların fiyatları ne kadar ben alıp taktırsam. cünkü m tech tampon takılı araçların sponsoru türk hava yolları mübarekler uçmuş 15 16 dan aşağı yok
    *araç alırken de kmye bakmıcam. 2000 modeller bile 200000 civarındayken 93 94 model araçlara 150000 yazanlara inanmak imkansız.
    *bir de son olarak,

    klima, hidrolik direksiyon, deri döşeme, sunroof, m tech tampon

    olan bir 3.16i için ne kadar uygundur. ya da bunlardan birini ya da birkaçını ben yaptırsam daha ucuza getirebilirmiyim?

    bu benim ilk arabam olacak. yani inşallah... o yüzden boyle ince eleyip sık dokumam. sürekli araba alıp satmayı düşünmüyorum. bi kere alıp 2 3 sene binmeyi düşünüyorum.

    cevaplarınız için simdiden teşekkür ederim hepinize. sağlıcakla kalın.



  • arkadaşlar bilen biri yardım etsin lütfen ya
  • bende meraklısıyım vede arkadaın soruları cevap bulmamış
  • bu basligi yeni goruyorum ya da gozumden kacti...

    parcasi zor bulunur, 3.16i dediginiz zaten gunumuz teknolojisinde bile yuksek yakit, dusuk performansli motor..

    kisacasi ben tavsiye etmem..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.