Şimdi Ara

Sony'den PSP için hepsi bir arada çoklu ortam çözümü PSP Media Manager

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sony, popüler taşınabilir oyun konsolu PSP için, kullanıcıların çoklu ortam dosyalarını yönetmelerini, format dönüşümleri yapamalarını ve cihaza yüklemelerini kolaylaştıran PSP Media Manager yazılımını 20$ fiyat etiketiyle satışa sundu. PSP Media Manager ile kullanıcılar değişik formatlardaki video, müzik ve resim dosyalarını PSP ile uyumlu hale getirerek cihaza yükleyebiliyorlar. Sürükle bırak tarzı kolay bir kullanımı olan program ayrıca podcast ve video blog tarzı sürekli yayınları PSP için uygun hale getirebiliyor.

     

    Resimlerin büyük halleri için üzerlerine tıklayınız

    Program sayesinde ayrıca, oyunlardaki kayıt dosyalarınızında yedeklerini alabiliyorsunuz. Program .mp4, .avi, .mpg, .mov, .wmv, .mp3, .wav, .wma, .ogg, ve .m4a formatlarındaki çoklu ortam dosyalarını .jpg, .bmp, .gif, .png, ve .tifresim formatlarını tanıyıp PSP için uygun hale getirebilmekte. Ayrıca kullanıcıya dönüşümler esnasında kalite ayarları seçebilme imkanı vererek en yüksek kalite veya en düşük boyut ayarlamasına olanak vermekte.

    Sony, kısa sürede milyonlarca satan ve oldukça popüler olan taşınabilir oyun konsolu PSP'yi Frimware 2.0 güncellemesi ile bir Internet gezgine çevirirken bu tip bir yazılımlada kullanıcıların bütün çoklu ortam dosyalarını taşıyabilecekleri ve yönetebilecekleri bir medya oynatıcıya çeviriyor. Eğer bir PSP sahibiyseniz ve üçüncü parti olgunlaşmamış yazılımlarla uğraşmaktan sıkıldıysanız Sony'nin PSP Media Manager'ına bir göz atmalısınız.


    Sayfanın Linki : http://www.sonymediasoftware.com/products/showproduct.asp?pid=995








  • bide para mı vercez programa aldık işte psp yi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kerembey

    bide para mı vercez programa aldık işte psp yi


    eee tüketicinin etinden, sütünden ve derisinden faydalanma devrinde yaşıyoruz...
    faydalı bir programa benziyor ama psp ile gelse iyi olurdu.
  • bence fiyatı çok pahalı değil (diğer programlara göre kıyaslarsak) sonuçta çok işlevsel

    bu arada psp ler divx gösteriyor mu? bileniniz var mı
  • Ne demek fiyatı yüksek değil? Zaten milyara yakın para hortumluyor cihaz için adamlar sizden bir de üzerine bir şeyler yüklemek için gereken programa da ayrı para istiyor. Telefonunuzun bilgisayar yazılımı için ayrı para ödediğinizi düşünsenize...
  • ben bugüne kadar sony herhangi bir ürünü için bir yazılım çıkarsında bunu ücretsiz kullanıcıya sunsun daha görmüş deylim
  • psp yi alan programini da alir diyecem herkes bana yuklenecek demiyeyim.
  • Bu programı internette herhangi bir paylaşım programında ya da sitede gören arkadaşlar bana p.m atabilirlerse çok memnun olurum.. (:
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.