Bilgisayarımda ethernet portu üzerinden limitli 512 kb lik 1 adsl hat zyxel hw660 modem üzerinden bağlı. Aynı zamanda usb wireless stick mevcut; bu wireless üzerinden komşunun wireless modem ve adsl,'ine bağlanabiliyorum. Komşunun izni mevcut deneme amaçlı 2 hattı aynı anda kullanmak istiyorum. İki hattada bağlandığım halde testlerde sadece ethernet adsl in hızını görebiliyorum. Aynı anda 2 hattı kullanıp toplam hıza nasıl ulaşabilirim... Şimdiden teşekkürler..
kardes ben oyle biseyi olmuyor biliyorum
Aynı anda iki hattı kullanamazsın. İkisinden birini seçer PC onu kullanır. Birleştirmez. Bağlantıları köprülesen bile öyle bişey olacağını sanmam.
Ben Zoom X5 kullanirken, hem usb hemde etherneti bagladim, modemden usb cektim, hat halen vardi, usb taktim, sonra etherneti cektim, hat halen vardi, tahmin ettigim kadariyla, buldugu hatti kullaniyor, yani ilk olarak hangisini taktiysan, windows o yolu kullaniyor.
aynı programa ikisini kullandırman neredeysen imkansız, ancak kullandığın programın bağlantı seçeneği varsa öyle kullanabilirsin her ikisi için ayrı network ayarlarını yapman lazım...
windows hangi hat takılıysa onu kullanır linuxta ise ayarları yapman daha kolay ......
tam emin olmamakla beraber şunları söyleyebilirim. 2 ayrı programda 2 bağlantıyı ayrı ayrı kullanabilirsin. tabi programda bağlantı ayarın varsa
benim takıldıgımbi cafenin programcısı boyle bişey yapıyoru kendi işlerini hallederken ayrı 2048 baglantı cekiyordu kendine yani 2x2048 .
bana oyle demişti bence sen biraz daha arastır belki bilenbirileri cıkar
yıllar önce, iki dialup modemde iki ayrı telefon hattı ve iki ayrı erişim paketi kullanarak bağlantıların birleştirilip tek bir bağlantı oarak kullanıla bildiğini okumuştum. özel bir bağlantı birleştirici yazılım kullanmak ve o yazılım üzerinden cevirmeli bağlantı kurmak gerekiyordu diye hatırlıyorum.
malesef olmuyor bende çok denedim
sizin tek şunu söleyeyim bu dediginiz şeyler mantıksız yorumlar toplulugu olmaz oyle şeyler çunku nete çıkmak için ie istek geldi mesela o an mevcut olan baglantı uzerinden çıkar yani hangisi mastır ise iki sini birleştirme gibi bi mantıksızlık olmaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme