Şimdi Ara

Windows Phone 7 Marketplace'deki uygulama sayısı ''6000'' oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Microsoft'un yeni nesil mobil işletim sistemi Windows Phone 7 için uygulama sayısı gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Elimize ulaşan son bilgilere göre Windows Phone 7 Marketplace'deki uygulama sayısı 6000'e ulaşmış durumda.


    28 aralık tarihinde bu sayının 5000 civarında olduğu ifade ediliyordu. Kullanımdaki 6000 uygulamanın %29'unu ücretsiz olanlar, %71 gibi büyük kısmını ücretliler oluşturuyor. Fiyat dağılımını ise incelediğimizde uygulamaların yarısının 0.99$ seviyesinde olduğunu görüyoruz, 0.99$'lık uygulamaları ise sayıca ücretsiz uygulamalar izliyor. Uygulamaların içeriğine baktığımızda ise en fazla pay %23 ile oyunlarda.


    Uygulama sayısının mart ayının ortalarına doğru 10.000 barajını aşacağı şimdiden öngörülüyor.












  • Elmanin copu kadar uygulamasi var desenize :) bu saatten sona nasil yakalar appleyi bilemiyorum ama hizi fena sayilmaz kararli gidiyor windows tabi bu hizda mevcut applerin windows versiyonun yapilmasinin yani var olan applicationlarin etkisi buyuktur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rainbow6

    Elmanin copu kadar uygulamasi var desenize :) bu saatten sona nasil yakalar appleyi bilemiyorum ama hizi fena sayilmaz kararli gidiyor windows tabi bu hizda mevcut applerin windows versiyonun yapilmasinin yani var olan applicationlarin etkisi buyuktur


    bu kadar uygulama ne işe yarıyor.en fazla 100 uygulama kullanılabilir heralde.benim iphnede 40tane uygulama kurulu mesela oyun dahil :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.