Şimdi Ara

Bulletstorm'dan Halo 3'e Gönderme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •      Bir çok tartışmayı da beraberinde getirmesine karşın Halo 3, serinin tüm oyunlarında olduğu gibi büyük bir başarı yakalamıştı. Bungie'nin tüm oyunlarda olduğu gibi Microsoft ile başarılı bir reklam çalışmasına girdiği oyun için bir tanıtım videosu vardı ki hem müzikleri hem de sunumu ile diğer videolardan ayrılmıştı. 
     
         90 saniyelik bu reklam videosu daha sonra bazı oyunların da hedefi haline gelmişti. Öncelikle Time Splitters 4'ün ilk tanıtım videosunda bu videoya bir gönderme yapıldığını görmüş ve oldukça eğlenmiştik. Şidmi ise Bulletstorm'un yeni tanıtım videosunda aynı videoya gönderme yapıldığını görüyoruz. Tabi Bulletstorm tarzı ile.
     
         Halo 3 ve Time Splitters'in gönderme yaptığı videoları aşağıdaki oynatıcılardan, Bulletstorm'un yeni tanıtım videosuna ise http://buradan ulaşabilirsiniz.
     
    Halo 3 Tv Spot
     







  • halo nu reklamı gerçekten güzelmiş. acaba o kadar figürü gerçekten ellemi yaptılar ya? çok büyük uğraş. bulletstora içinde baya uğraşmışlar komikte olmuş ama time spliterrsinki en az uğraşılan yinede en çok güldüren oldu :D
  • Hayatta en sevmediğim 3 şeyden biri bu :P Yani yapılmış üst seviye bir eserin dengini yapamayıp onu tiye aldığını sanarak onun priminden yararlanarak bişeyler elde etme çabası. Bknz. scary movie serisi vs.vs.
  • mükemmel yapmışlar. çok iyi olacak zaten. ayrıca cliff'in sütoğlanı ana kuzusu olduğu yerlerde parmağını emdiği bir reklam filmi daha var bulletstorm'un onuda bulup göstermeniz gerek cliff'i seven herkesin görmesi gerek.
  • Bu siteyi cok beyeniyorum. Tesekkurler .....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.