Şimdi Ara

BMW 3.18ti Compact ve 3.20TD yi nasıl bilirsiniz (e46)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Genel hatlarıyla herşeyiyle nasıl araçlardır?
    2.el almayı üşünüyorum bu araçlar alınır mı?



  • hocam 3 serisi ana başlık altına sorarsanız daha çok üyeye ulaşırsınız..

    ben ti modellerini önermiyorum kronik beyin hatası mevcut.. 2.500TL gibi bir fiyata yaptırılıyor.. her E46 ti'da bu sorun mevcut ama 1000km'de ortaya çıkıyor ama 250.000km'de mutlaka çıkıyor..
  • Beyin hatası derken ECU da çıkan bir hata mı?Tam olarak nasıl bir beyin hatası veriyor?Sadece 1000.inci km de veriyor bu hatayı yoksa her 1000km de bir mi veriyor?
    Normal chip tuning ile düzelebilecek bir hata mı?
    Bir de araç ikinci el ve 50bin 60bin km de olacağı için önceki sahipleri bu hatayı fark edip düzeltmişler midir?
    Bu araçlarda kullanılan motor diğer BMW e46 sedan cabrio ve cupelerde kullanılan motor ile aynı motor değil mi?haliyle aynı beyine sahip değiller mi?
  • bu hata sonrası araç çalışmıyor.. aslında motorlar aynı fakat ti'lar da kullanılan beyin farklı heralde ki hata veriyor.. aracın ömrü boyunca bu hata %99 1 kere çıkıyor.. alacağınız araçta bu sorun olmuş ve yaptırılmışsa bir daha çıkacağını sanmıyorum.. 2. kere değişen beyin duymadım ancak bu konuya yönelik sıkıntılar da mevcut.. hangi sitede hatırlamıyorum ama o dönemlerde bir forumda 3 ayrı ti'ın aracın 2. kere beyin değiştirdiğini okumuştum.. kısacası ti modellerini önermem.. zaten alacağınız araç en iyi ihtimalle 2. sahibinden size geçecek, sorunu öğrenmeniz olası ancak aracın 3. - 4. ve daha sonraki sahibi siz olacaksanız bilme olasılığınız çok çok düşük.. anca aracın tüm bakımları yetkili serviste yapılacakta, o yetkili servisin kayıtlarına ulaşacaksınız da kontrol edeceksiniz..

    hiç uğraşmaya gerek yok..
  • BMW sevdam burada biter o zaman başka önerebileceğiniz alternatif var mı?
  • hocam BMW sadece ti'dan ibaret değil tabiiki... illa HB istiyorsan 1 serisine bakabilirsin, E36 kasa "ti" lar olur.. ama onlarında yılları daha eski ve yüksek km'li olur.. bütçe meselesi tamamen.. çıkabileceğin maksimum rakam ne kadar? ona göre 5 serisi bakabilirsin (E39) ya da illa spor olsun istiyorsan 3.20ci bakabilirsin (E46)... öncelikle ne istediğini, neden alacağını, bütçeni, eşin çocuğun varsa ona göre sedan ve 4 kapılı bir şey bak derim.. detaylı olarak anlatırsan sana en uygun aracı konuşuruz..
  • 2004 3.18 ti sahibi olarak, arabamı 3 ay once aldım.Beyın hatası olduklarını bılıyorum.Ama burada buyutuldugu kadar buyuk bır beyın hatası oldugunu duymadım.Almadan once en az 5 tane yetklı servısıne goturdum..Kronık bır arızasını olmadıgını soylemıslerdı..

    Benım aracımda daha once motorunda degısen bır parca olmamıs.Bakımları yetkılı servısınde yapıldıgı ıcın kayıtları var.Belkı bu sansızlık bende cıkar, Insallah cıkmaz tabii.Memnunmusun dersen, keske daha once alsaymısım bu aracı.Cok aramıstım, cok tereddür etmiştim.ama 3 ay önce almam,yarın almamdan daha ıyıdır.
  • konu büyütülmüyor.. sadece beyin arızası olduğunun farkına vardırmaya çalışıyorum insanları.. bu kronik bir sorun.. her ti'da çıkacak diye bir şey yok ama kronik demek 10 araçtan 8-9'unda fln çıkması anlamına geliyor... bu bilinsin diye uyarıda bulunuyorum.. sizin arabanızda çıkmamışsa şanslıymışınız walla.. ama ilerde çıkmayacağı anlamına da gelmiyor..
  • kafam çorba oldu... :(
    mercedes a serisine yönelecem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: psychomania

    kafam çorba oldu... :(
    mercedes a serisine yönelecem.

    aman hocam dikkat edinde takla fln atmayın




  • hocam ne alalım allah aşkına...
    onla takla atıyoruz onunla beyin hatası veriyoruz. :D
    1 serisi yok 35000tl ye sanırım.

    bu arada bmw x1 i manuel vites olarak alabiliyormuyuz.(babam kendisi için sordu netten araştırırım dedi)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: psychomania

    hocam ne alalım allah aşkına...
    onla takla atıyoruz onunla beyin hatası veriyoruz. :D
    1 serisi yok 35000tl ye sanırım.

    bu arada bmw x1 i manuel vites olarak alabiliyormuyuz.(babam kendisi için sordu netten araştırırım dedi)

    ama öyle Mercedes Benz A serisinin takla sorunu var... araştırısanız görürsünüz..
  • Mercedes A serısınde kı sorunu kısaca anlatabılırmsn Techzone?..Yanlıs anlama, ınan bılgı edınmek anlamında soruyorum.Daha once bılmıyordum
  • eski kasa A class ile takla atma sansi cok yuksekti.. google da mercedes a class rollover ya da mercedes a class takla fln diye aratirsan bircok bilgiye ulasirsin ztn.. guncel A class icin boyle bir durum soz konusu degil ama mirasini birakan model yuzunden guncel A hic tutulmadi ve millet B classa hucum etti..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.