Şimdi Ara

WoW: Cataclysm'in İlk Ay Satışları Açıklandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Blizzard, World of Warcraft ile MMO piyasasını domine etmeye devam ediyor. World of Warcraft'ın son çıkan ek paketi Cataclysm'in ilk ay satış rakamları açıklandı.
     
         7 Aralık'ta çıkışını yapan ve ilk 24 saatte 3.3 milyon satarak PC oyunları tarihinin en hızlı satan oyunu ünvanına erişen World of Warcraft: Cataclysm, bu bir aylık süreçte toplam 4.7 milyon adet satmış.
     
         Ayrıca bu satış rakamıyla birlikte Cataclysm, 2010'da İngiltere'de en çok satan oyunlar http://listesinin PC kategorisine 4. sıradan girdi. Bu rakam, WoW: Cataclysm'in sadece PC platformuna çıktığını düşününce, gerçekten harika gözüküyor.
     
         Cataclysm paketi, World of Warcraft oyununun geçtiği Azeroth evrenini tamamen değiştirmiş ve yok oluşa sürüklemişti. Buna rağmen, Blizzard tarafından yapılan son açıklamalara bakılırsa, yeni bir bölgede geçecek olan 5. ek paket de yolda.








  • WoW farkı :)
  • Eeee nasıl oluyor, bu ek paketi parayla almayan insan oyunu oynayamıyor mu, yoksa eski halinde mi oynuyor, nasıl işliyor o iş? Her ay para alıyosun zaten be Blizzard, şunlarıda bedava getir, aç göz!
  • Bu ek paketi almayan kişi 80 levelda kalıyor ve Cataclysm'in özelliklerinden faydalanamıyor. 85 olmak için alması şart. Mesela Burning Crusade'i 60 level olduktan sonra alıyor çoğu kişi.
  • ek paket sadece 80-85 arasındaki içeriği sağlıyor geri kalan herşeyi normal wow ile de oynayabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.