Şimdi Ara

Yeni 2012 FORD Kuga-Vertrek konsepti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
24.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugün başlayan NAIASta gösteriliyor. Üretim 2012 ilk çeyrek. Tabii içi böyle olmaz Cmax içi olur ama dışında aynalar harici pek değişiklik olmaz.
    Motor şu bu açıklanmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-rayted -- 17 Haziran 2011; 13:56:19 >

• Şu anki versiyondan çok da farklı gözükmüyor valla. Tabi kötü de değil yani.
    Çok beğendim
  • Dış görünüşü kugaya bayaa benziyor ama daha güzel olmuş:) İsmi hoşuma gitmedi. Kuga ismini ben hep sevmişimdir. Amerika 2012' ye kadar kuga üretmeye devam mı edecek yani????? İçi konsept daha sanırım. Ben bu uzay arabasıyım iddialı araçları sevmiyorum:( Eski kafalıyım galiba ama bana çakma çin malı uzay oyuncakları gibi geliyo. Genelde konseptler hep uçuk kaçık oluyor, sonra daha oturmuş, sakin modeller çıkarılıyor. Bu da böyle olur belki
    Daha Fazla Göster
  • farlar daha bi hoş olmuş güncel kuganın farları çok büyük geliyor gözüme
  • x-rayted teşekkürler.

kuga zaten güzeldi, daha da güzel olmuş.. önemli olan iç kısmı ki böyle bir konseptten sonra piyasaya çıkacak yeni versiyonda içi de güzel ve daha kaliteli olacaktır.
  • FORD genel olarak bu resimleri bu tip fuarların 3-5 gün öncesinden kayıtlı akkredite basın mensuplarına açıyor ve belli tarihe kadar ambargo koyuyor. Bu resimlerin ambargosu sanıyorum çarşambaya kadardı. Ancak motortrend ambargoyu delip resimleri vermiş. Biz de yakaladık. Şu an galiba kaldırdılar.

İçine bakmayın aynen Cmax (muhtemelen dokunmatik ekranlı ) olacaktır.

ŞÖyle de bir yazı vardı.

quote:

Alan Mulally insisted Ford resurrect the Taurus namplate, then turned the Explorer into a midsize crossover sport/utility. Can he, will he, name the sleek new Vertrek-an obvious hint for the 2013 Escape replacement-the Escape?

The Vertrek concept, unveiled at the North American International Auto Show in January, goes on sale in early 2012 and is Escape in size and European Kuga in its use of Martin Smith's sleek "kinetic design" language. Like the Focus and C-Max with which it will share its front-drive platform, the Vertrek's profile features a "Zorro Flip" with converging Z-shaped accents between the front quarter-panel, the doors, and the rear quarter-panel.

The hood's center bulge, with its unusual cutout pattern just ahead of the windshield, is said to be production-ready, though the skylight-style glass roof panel behind it isn't. The deeply drawn lower-profile accents also are a good indication of production. Don't count on the sequential LED taillamps and certainly not the sleek, low sideview mirrors, which help create a "wing" look by connecting with the dashboard.

The deep-bucket 2+2 seats are pure concept, but the interior materials give good hints at the level of attention Ford's interior designers paid to the inside. From the outside, add a thick B-pillar, remove the power-operated foldout running boards, and you've got a good look at the next Escape.

"We've pulled the A-pillar forward" and made a sleeker roofline, with a sport coupe-like rear roof resembling the current Kuga's, says J Mays, Ford's group vice president for design and chief creative officer. "People actually think we've lowered the car, but we haven't."

• Auto express bile benden sonra verdi

http://www.autoexpress.co.uk/motorshows/detroit-motor-show/261727/new_kuga_gets_in_shape.html

Autoexpresste başka fotolar da var

Tekrar hoşgeldin elektronik park freni

• bana çakma q7 hissi verdi nedense
  • FORDun resmi açıklaması :İngilizce bilenler okusun.
    http://media.ford.com/article_display.cfm?article_id=33775

Yapmayın müthiş bir araba geliyor. Ben FORDu hiç bu kadar iddialı görmedim. Yazdıklarına bakın kesin olarak dünya kompakt SUV pazar liderliğini hedefliyorlar. Görünüm bana bir miktar Audi VW modellerini hatırlatıyor ve bu da kötü bişey değil..
    Şİmdi Kuga ile ilgili en büyük şikayetler şunlardı: Küçük bagaj, kısa arka diz mesafesi, eski moda iç mekan, sınırlı motor seçenekleri.
    1-2) BU versiyonda dingil açıklığı Kugaya göre 100 mm büyüyor ve genişlik 50 mm büyüyor, yükseklik aynı kalıyor. Daha yayvan bir araba olacak ama resimlerde Kugadan daha spor duruyor. BUnu çok büyük bir tasarım başarısı olarak övüyorlar. Bu büyümeye bağlı bagaj hacmi %20 artmış (450 litre cvarları bekleniyor ki yetecektir) arka diz mesafesi de artacaktır.
    3) Görüldüğü kadarıyla içi yeni focus-cmax temelli olacak. Ancak Ufak tefek farklar var. Ben dokunmatik ekranlı sony nin standart olacağını umuyorum. çünkü KUGA müşterilerinin dörtte üçü en üst versiyonları satın almış. Yani KUga alacak adam düşük donanım almıyor. Eşek değiller donanımı standart olarak yüksek yapacaklar.
    4) Kuga kullanıcılarının %96sı dizel almış. Bu nedenle 2.0 163 bg lik yeni dizel standart olacak. Baz motorlar 1.6 ecoboost ve 2.0 tdci olacak. Peki neden 1.6 düz benzin veya dizel yok. Tüm rakiplerde 1.2 tsi 105, 1.6 dizel 105-110 şu bu varken ? FORD diyor ki bu arabayı alan müşteri hafta sonu şehirdışı kaçamakları yapıyor ve iyi bir otoyol performansı şart...Bu nedenle düşük güçlü motor koymuyoruz, koymayacağız. qashqai gibi duster gibi beklemeyin yani.
    1.6 ecoboost fiyatı makul olabilir.

Ben aslında yeni focus almayı düşünüyordum ama bunu kesin olarak bekleyeceğim.

Bu arada son 24 saat içinde webe yüzlerce video resim şu bu kondu bu araç hakkında.

• Fiziksel olarak daha oturaklı ,tam bir suv model karşımıza çıkmış,nedense bende kaba arabalardan pek haz almıyorum şu an ki kuga bana daha hoş geliyor boyutları olarak bir unutmadan şunu belirteyim kimsenin beğenmediği kuganın iç mekanını nedense ben çok sade ve güzel buluyorum 2010 mondeo kullanıcısydım ve onun iç mekanını herkes çok beğenirken nedense benim gözümü yoruyordu şu anki kuganın tek eksik olarak gördüğüm yeri diresiyon simidinin inceliği ve kalite bakımından daha iyisini mondeoya koydukları halde pahalı olan daha üst modele c.max diresiyonu kullanmasını anlayamadım,yukardaki resimdeki direksiyonda şekil olarak Civic direksiyonun aynısı
  • Araç konsept olduğu için tasarımında bazı uçukluklar var. Aynalar falan. Bu konsept model, uçukluklarından arındığı zaman çok harika bir tasarım olacak gibi duruyor. Ben çok çok beğendim, özellikle arka tasarım çok spor ve güzel duruyor...
  • C-max ın konsept aracı iosismax di sanırım, O da çok keskin hatlara sahipti, seri üretimine baktığımız zaman o çizgiyi yitirmeden üretildi, Bu'da öyle olur inşallah

saygılar
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.