Uefa Kupası Finalinden Önce, İngiliz Bayrağı Açan Fenerlilere,GSlı Küçük Bir Taraftarın Açtığı Pankartla Verdiği Cevap: "Fenerli Abiler!!! Dedelerimiz İngilizlere O Bayrağı Açtırmamak İçin Çanakkale'de 190.000(Yüz Doksan Bin) Şehit Verdi!"==>>Kaynak beckhir(Teşekkürler) Yapma Koçum,Aç,Gözlerini.Ne Denizi,Ne İstanbul’u.Konya'dasın İyi Bak.Şu Karşındaki İnce Minare.Hemen Arkasındaki Alaaddin Tepesi.Tepeyi Aştın mı Sağına Soluna Camileri Alarak MEVLANA'ya Ulaşırsın.==>>Kaynak Ekşi Sözlük www.campusturk.net ::: Üniversitelilerin Yeni Buluşma Noktası==>>Kaynak Ben
Sony Ericsson W800i + R1L002 + 512 MB Memory Stick Duo + Ben = Mutlu İnsan Portresi
bu yukardaki yazıyı imza yapsam kurallların neresinde bulunur içinde mi dışında mı???
haydaaaaa kodlarda bi hata var normaldeki imzamı da etkiledi yaaaaa imza çizgisini ortaya almış ve büyüklüğü 1 yapmış halbuki 2
bu hatayı nerden nası bulcam şimdi işin yoksa hata ara
[Deleted by Admins]
o msj ichin gecherli sanırım o sadece arada oluo ya hani
quote:
Orjinalden alıntı: Roswell
o msj ichin gecherli sanırım o sadece arada oluo ya hani
evet yaw benim de sonradan aklıma geldi dedim ne alakası var imzaya yazınca mesajla alakası kalmiycak ki dedim ama jeton sonradan düştü işte
neyse imza yaptık ama umarım kural dışı değildir
SaintEagle buralardaysan bi bak bakalım
imza yaptık bakalım bi sorun çıkmaz umarım
Valla kurallarla çok iç'li-dış'lı bir imza gibi görünüyor.