Şimdi Ara

KULAKLIK TERCİH REHBERİ (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.218
Cevap
53
Favori
133.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Rock-Metal dinleyicisi ve gitarist olarak Uzun araştırmalar sonucu aldığım GRADO SR80i gerçekten mükemmel bir kulaklık çıktı. Gitar prosesörüne bağladığınızda Marshall AVT50 den aldığım aynı hazzı kulaklıkla alabildim hemde apartmanı rahatsız etmeden :) dışarıya biraz ses veriyor o da açık kulaklıkların mecburiyeti.
  • beyler sennheiser mx375'in ses yuksekligi nasil? mesela toplu taşımada "bilader biraz kısar mısın?"sorusunu duyar mmıyım? duymak istiyorum yanlış anlaşılmasın . yuksek ses istiyorum yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Joker'in incelemelerindeki microphonics'in anlamı nedir? Kaç dk'dır internetten bakıyorum, bi türlü Türkçe bir karşılık bulamadım
  • Sadece kulaklıklar için açıklanacak olursa kulaklık kablosunun sürtünmeleri ve titreşimleri sese dönüştürmesi denebilir. Kulaklık kulağındayken kablosu kıyafetine sürtündüğünde kulağına ne kadar hışırtı sesi geliyorsa o kadar çok mikrofonik etki vardır. Joker mikrofonik etkinin çok olduğu kulaklıkların microphonics puanlarını düşük veriyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Backslider

    Sadece kulaklıklar için açıklanacak olursa kulaklık kablosunun sürtünmeleri ve titreşimleri sese dönüştürmesi denebilir. Kulaklık kulağındayken kablosu kıyafetine sürtündüğünde kulağına ne kadar hışırtı sesi geliyorsa o kadar çok mikrofonik etki vardır. Joker mikrofonik etkinin çok olduğu kulaklıkların microphonics puanlarını düşük veriyor.

    Anladım hocam, teşekkür ederim

    Vsonic GR99 siparişi verdim 27 dolara, hadi bakalım




  • sennheiser hd 439 hakkındaki düşünceleriniz neler acaba ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SHERQUAN

    Rock-Metal dinleyicisi ve gitarist olarak Uzun araştırmalar sonucu aldığım GRADO SR80i gerçekten mükemmel bir kulaklık çıktı. Gitar prosesörüne bağladığınızda Marshall AVT50 den aldığım aynı hazzı kulaklıkla alabildim hemde apartmanı rahatsız etmeden :) dışarıya biraz ses veriyor o da açık kulaklıkların mecburiyeti.

    ben de genelde rock&metal dinlerim aynı kulaklıktan bende de var fakat değil uzun kullanımda 4-5 şarkıda bile kulağı terletmeye,ağrıtmaya başlıyor. aşırı derecede rahatsız edici bir kulaklık maalesef. ses kalitesi çok iyi ama ben sıkıldım 4-5 şarkıda bir ara vermekten. alacak olanların aklında bulunsun
  • ugurr999 kullanıcısına yanıt
    Terletme konusu evet ama pedler var kullanabileceğiniz kulak ağrıtma konusuna gelince kulak yapısına göre değişiyor benim kulak aralığım çok yakın mesela çok rahatım kepçe kulaklı arkadaşım kullanamadı mesela
  • Arkadaşlar Ultimate Ears TF10 satıyorum ilgilenenler buradan ulaşabilir.
  • selam arkadaşlar sizce cks90 dan sonra ne almalıyım.1 tık atlamak için hangi kulaklıgı almalıyım?marka takıntım yok f/p olursa daha iyi olur.tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.iyi forumlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba,

    4.Nesil İpod'um için kulaküstü kulaklık alacağım. Fakat bu konuya çok hakim değilim bu yüzden model seçerken zorlanıyorum açıkcası sizden yardım bekliyorum.

    Kulaklığa ayırabileceğim şuan ki max bütçe 250TL civarı.

    Blues ve Rock dinliyorum. Arada sırada Daft Punk vs dinlerim.

    Çok aşırı bass'lı gümbür gümbür bir kulaklık istemiyorum. Mid ve tiz ağırlıklı bir kulaklık tercihim.

    1 Temmuz'da staj'a başlıyorum :) Dış görünüş olarak da çok kaba bir model istemiyorum açıkcası.

    Her türlü öneri ve tavsiyenize açığım... Şimdiden teşekkürler.
  • arkadaşlar merhabalar.
    ben urbanears ve Marshall kulaklıkları arasında kaldım.
    hangisini tavsiye edersiniz?
  • benim kulaklığımın(gradosr80i) senin dinlediğin türe uyacağını düşünüyorum. ama alırsan üstündeki padleri değiştirmen gerekecek zaten bu haliyle ben de kullanamıyorum yakında değiştireceğim. teknofi.net te güzel bir inceleme yazısı var oradan yorumları okuyup bi karara varabilirsin. bu arada audio technica ath-m50 de çok beğendiğim bir kulaklık ona da bir göz at bence
  • Sennheisser HD 215-II ve Sony MDRV55 arasında kaldım. Hangisini tercih etmeliyim?
  • PrydaFriend kullanıcısına yanıt
    Mid ve tiz istiyor da kulağı iyi sarmasını arıyorsanız v55. Sennheiser ise klasik senheiser sesine sahip olup v55 gibi aydınlık değildir.
  • Merhaba profesyonel üst seviye bir kulaklık almayı düşünüyorum.Önerilerinize ihtiyacım var. Beats pro, Sony mdr1, Pioneer Hd 2000 vs.

    zekeriya.gecenoglu@gmail.com

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca,
    Tour guide, infoport adlarıyla bilinen, kablosuz, rehber mikrofonu, rehber kulaklığı, fabrika gezi kulaklık sistemleri de var. rehber kulaklığı, rehber mikrofonu hakkında ve kullanım alanlarıyla ilgili bilgiler ayrıntılarıyla anlatılmış. Üstelik kiralanabiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tredins -- 15 Ağustos 2013; 2:59:58 >




  • Merhaba arkadaşlar,

    Nixon Wıre 3 Button ile Aerial7 Neo arasında kaldım, yardımcı olabilirmisiniz?

    teşekkürler.
  • yeni konu açmak isteedim, bir şey sormak istiyorum
    jvc ha s500 kulaklığım var. kablosu baya kısa geliyor. uyduruk bi uzatıcı alsam ses kalitesini bozar. önereceğiniz bi kablo falan var mı gidip teknosadan vatandan vs. alabileceğim? fiyat çok yüksek olmasın yeter
  • Kesin bozar ama sen ne kadar hissedersin o senin sese olan duyarlılığına bağlı. Temelde kablo üzerinde ne kadar ek yeri (lehim'de daha az fark eder) olursa kayıp o kadar çok olur. Teknosadan altın uçlu Hama marka ses kablolarından alman senin kulaklığına göre yeterli olacaktır bence. Daha pahalı şeylere gerek yok.
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.