Şimdi Ara

Amnesia:The Dark Descent'ın Satış Rakamı Açıklandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  
        Frictional Games'in kısıtlı bütçeyle oluşturup son zamanların en sıkı korku oyunu olan Amnesia: The Dark Descent'ın ne kadar sattığı açıklandı.

Eylül 2010 çıkışından itibaren olan süreçte sadece PC platformuna çıkışını yapan oyun, 200.000'den fazla satış başarısı göstermiş. Frictional Games'in blog'unda konuyla ilgili açıklama neticesinde satışlardan oldukça memnun oldukları görülüyor. Sanal bir ofis ile 5 kişilik bir ekip tarafından ortaya çıkarılan oyunun başarı mimarisi çok büyük. Şimdi Frictional Games, kazandıkları para ile gerçek bir ofis yapacaklarını açıklamışlar. Onları gönülden kutluyoruz, sıradaki yapımlarında daha güçlü bir ekip ile karşımıza çıkmalarını ve aynı dehşeti tekrardan yaşatmalarını bekliyoruz..

• İşte azim.beceri. zeka budur
  • LostPower e katılıyorum.Adamlar gerçek ten süper oyun ettiler,şayet benim en korktuğum oyun olmayı başardı.Kaç kere korkudan oyunu aniden kapattım,yeter daha oynamıyorum dedim sayamadım... =)

Herkezin Mutlaka oynaması gereken bir oyun.Steam da 20 dolara satılıyor.
  • Lostpower doğru söyledi :) Milyonlar harcanıp beş para etmez oyunlar da gördük.Helal olsun yapımcılarına :D
  • yaw ben machine room da kaldım asansore biniom calışmıyo cubuk gibi şeyler var onları bulamıyom her yere baktım ama 1 tane bulabildim o da tek yardım ederseniz sevinirim
  • çok iyi ya.
  • oyun süper arkadaşlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.