Şimdi Ara

SATILIK SIFIR KUTUSUNDA BRAINWAVZ M2 PROFESYONEL IEM KULAKLIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
5.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SATILIK SIFIR KUTUSUNDA BRAINWAVZ M2 PROFESYONEL IEM KULAKLIK

Satılık sıfır açılmamış kutusunda brainwavz m2 profesyonel iem kulaklık internetten ürünle ilgili tüm bilgilere ulaşabilirsiniz, üst sınıf fiyat performans ürünü bir kulaklıktır, bilen zaten biliyor bilmeyenler içinde bazı temel bilgileri ve resimleri aşağıya ekliyorum.

Kulaklığın fiyatı SATILMIŞTIR, aynı gün kargo yapabilirim, isteyene gittigidiyor üzerindende satış açabilirim. Ankara içi eldende teslim edebilirim.

NOT: HEAD-FI.ORG SİTESİNDE YAPILAN 131 KULAKİÇİ KULAKLIK TESTİNDE, SES KALİTESİNDE 10 ÜZERİNDEN 7.5 PUAN ALMIŞ FİYAT PERFORMANS ÜRÜNÜ BİR KULAKLIKTIR.
    DEĞERLENDİRMENİN 10 ÜZERİNDEN YAPILDIĞI VE BU LİSTEDE 300-400 $ DEĞERİNDE BİRÇOK KULAKLIK YER ALMAKTADIR.

BUNA RAĞMEN BU PUANI ALABİLEN ENDER FİYAT PERFORMANS ÖRNEĞİ BİR KULAKLIKTIR.

Review by ClieOS from Head-Fi - read review
    "When I first joined HF, sound quality like that of the M2 would have been well over $150, and yet today it is priced far under $100. It is incredible that newer IEM in the lower price range continue to surprise us with better and better sound."

Review by PolloLoco - read review
    "The CX500's from a reputable source are about the same price as the M2's - and the M2's best them in almost every category. Build quality, sound stage, bass, mids are all owned by the M2."

Review by dragon2knight - read review
    "They caught me a bit off guard with the way they handled certain types of music, especially Jazz and Opera, and I would highly recommend them to anyone looking for a high quality and well made pair of In Ear Headphones"

Introducing the Brainwavz M2, the third Brainwavz to be released by us. The M2 is quite different from the Alpha and the Beta models, the M2 provides a more mature, detailed and refined sound, but above all the sound signature is fun and exciting, two words that will quickly be synonymous with the Brainwavz M2.

The M2 also brings a new level of quality and detail to workmanship, the new cabling is of higher quality and helps to preserve the sound quality from your source gear and the earphones are constructed in a metallic body. The M2 is designed to sound good with any genre of music, be it from pop to hip hop to country.

The M2 will also be covered in a new premium warranty, should the M2 stop working for any reason (other than damages caused by a user) within the first 12 months after it was purchased, it will be replaced for a new unit!

Hardware / Specifications
    Type Dynamic Driver
    Channel Balance: <= 2dB
    Driver Diameter: 10.7mm
    Rated Input Power: 10mW
    Sensitivity: 115dB @ 1mW
    Distortion: <= 0.3% @ 94dB
    Maximum Input Power: 40mW
    Impedance: 20Ω Closed Dynamic
    Plug: 3.5mm, 45 degree, gold-plated
    Frequency Response: 20~20,000Hz
    Cord: 1.3 meters Y cord (CU/Ag) PUR

Included Accessories

3 sets of silicone tips (S/M/L).
    3 sets of foam tips (S/M/L).
    A pair of gliders for over the ear use.
    Hard case to carry the M2 around.
    Shirt Clip.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dESiLVer -- 21 Mayıs 2011; 11:12:53 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yalnız ufak bir mantık hatası var. Verdiğiniz linkteki ürüne biçilen fiyat 40$ :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: $U$PeCT RoCKerS

Yalnız ufak bir mantık hatası var. Verdiğiniz linkteki ürüne biçilen fiyat 40$ :)

Umarım gözlerinizle ilgili bir sıkıntı yoktur. Visang r03 / Brainwavz m2 ve fiyatta 60 $ yazıyor.

• Profesyonel IEM ne demek?
  • Profesyonelimi ? Yoksa iem'imi ? Soruyorsunuz.

• Üslup niye bu kadar sert bu başlık altında :)
  • o degil de tablo iyimiş ya hangi kulaklık nasıl bi ortalama almış görebiliyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: s&y
    o degil de tablo iyimiş ya hangi kulaklık nasıl bi ortalama almış görebiliyoruz

Evet çok haklisin gercekten çok güzel bir tablo fiyatiyla puanlamasiyla hersey gözler önünde rehber gibi birsey olmuş gercekten.

• pm
  • p.m. cevaplandı.

• Profesyonel ne demek? IEM'i biliyorum

quote:

Orijinalden alıntı: SE_GuRu

Profesyonelimi ? Yoksa iem'imi ? Soruyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.

Profesyonel ne demek? IEM'i biliyorum

quote:

Profesyonelimi ? Yoksa iem'imi ? Soruyorsunuz.

umarım söylemim amacını aşmamıştır tabii sizlerin yorumuda önemli.

sadece şunu söylemek istedim fiyatına göre profesyonel bir kulaklık ve

60 $'lık bir kulaklık o listede ses kalitesinde 7.5 puan alıyor, bu önemli bir nokta.

kendi kategorisinde akranlarına göre profesyonel bir kulaklık tabiiki bunu dinleyip karar vermek lazım.

sevgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dESiLVer -- 8 Ocak 2011; 20:35:17 >

• bence bu tabloyu kulaklık bölümüne koymak lazım ..buradan bakarak millet fikir sahibi olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s&y

bence bu tabloyu kulaklık bölümüne koymak lazım ..buradan bakarak millet fikir sahibi olabilir.

ekledim s&y sizlerinde yorumlarını bekliyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_45840459/tm.htm

• Tamamdır, tüm ilanlarınızda görüyorum da Profesyonel diye ne anlamda yazdığınızı merak etmiştim

Hayırlı satışlar

quote:

60 $'lık bir kulaklık o listede ses kalitesinde 7.5 puan alıyor, bu önemli bir nokta.

kendi kategorisinde akranlarına göre profesyonel bir kulaklık tabiiki bunu dinleyip karar vermek lazım.

sevgiler

• quote:

Orijinalden alıntı: H.

Tamamdır, tüm ilanlarınızda görüyorum da Profesyonel diye ne anlamda yazdığınızı merak etmiştim

Hayırlı satışlar

quote:

sevgiler

Teşekkür ederim üstad bir önceki mesajda linkini verdiğim konuyada destekleriniz olursa herkese faydası olur diye düşündüm, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dESiLVer -- 9 Ocak 2011; 12:52:42 >

• pm
  • brainwawz duruyor mu hocam?
  • hayır şu an elimde yok, ama siparişim verdim.

• abi kulaklık satıldımı acaba yada aynı kulaklıktan bulabilirmisin. yada sennheiser ep4 bulabilirmisin :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.