bu program rapidsharenin 1 saat bekleme sorununu ortadan kaldırıyor. yani rapidshareyle 50 mb dosya indirdiniz, herhangi bir rapidshare linkini bu programa yapıştırıp git butonuna basın rapidshare ekranına geliyor aynı ekrana.ama free ye basınca yükleme yapabiliyorsunuz.yani 1 saat beklemiyorsunuz.ooooh kebap valla
walla ben hic beklemiyorum ki zaten yaptigim gayet basit program felan indirmeye gerek yok
50mb felan da sinri yok gunde 250 mb indirdigim oluyor..
nasil: rapidshareden bir dosya indirdik misal 30mb simdi 1 saat beklememizmi lazim bir sonrakini indirmemiz icin modem'e bir reset atiyorum (interneti kapat yeniden ac) sonra baska bir rapidshare link'ine basip digerini indir.. o kadar ne program ne extra ayar yapmaya gerek yok! daha dün böye 7 adet herbiri en az 25mb boyutunda peş peşe 7 dosya indirdim..
geçenler de guenen böyle bi konu açmıştı gerçekten de faydalı şeyler yazmıştı isterseniz forumda arattırın derim
quote:
Orjinalden alıntı: holywars
walla ben hic beklemiyorum ki zaten yaptigim gayet basit program felan indirmeye gerek yok
nasil: rapidshareden bir dosya indirdik misal 30mb simdi 1 saat beklememizmi lazim bir sonrakini indirmemiz icin modem'e bir reset atiyorum (interneti kapat yeniden ac) sonra baska bir rapidshare link'ine basip digerini indir.. o kadar ne program ne extra ayar yapmaya gerek yok! daha dün böye 7 adet herbiri en az 25mb boyutunda peş peşe 7 dosya indirdim..
belki adamda usb modem vardır.ayrıca program takır takır çalışıyor ve gayet de işlevli
geçenler de guenen böyle bi konu açmıştı gerçekten de faydalı şeyler yazmıştı isterseniz forumda arattırın derim
gueninkiyle aynı mantıkla çözüolar galiba
guenen
guenen aşmış zaten
deneyelim bakalım
vermiştim buna benzer bi program saolasın
gue nin verdiğini yapıyordum ama artık o fısladı eskisi gibi calışmıyor.Ooo ücün bende modeme res atıp yapıyorum cookie sil fln
off ya buda geçti artık bu işi nasıl yapcaz bilmiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: bilallica
quote:
Orjinalden alıntı: holywars
belki adamda usb modem vardır.ayrıca program takır takır çalışıyor ve gayet de işlevli
Usb modem de olsa ethernet modem de olsa statik ip kullanmadığın sürece modeme reset atarsan ki böylece ip ni değiştirmiş olursun,modeme ya da bilgisayara reset atmak bu işin en kalıcı çözümüdür.
rapid e karşı hazırlanan bir programı paylaşım için rapid den verincede biraz acayip oluyor be. rapid bi bilse bunu
rapid kendini aşmış ne yapsan olmuyor internet le ilgili en ufak bi iz bile yok proxy-ip desen 10 kere değiştirdim yine olmuyor bırakın artık şu rapid'i bir sürü upload sitesi var tamam rapid hızlı ama kullanamadıktan sonra hızın ne önemi var
iyide ben zaten şu ttnet yüzünden doğru düzgün download yapamıyorum ki yinede saol...