Bildirim
Rock Band 3 Video İnceleme
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
İlk yorum benden :))
Grafiklerin bu kadar kötü olmasının sebebi wii de oynamanızmı acaba??
Öyleyse neden hd bir konsolda değilde wii de oynadınız?? -
+wii ne niye oynadınız + çok gecikti -
Farklılık herzaman güzeldir elinize sağlık -
Grafik: 8 BAN -
Oyunun Wii sürümünü yollamışlardır denemeleri için, o yüzden Wii'de oynamışlardır. Bu kadar basit. -
Pro gitar olayını merak ediyordum ama üzerinde durulmamış.Birde bu pro gitar türkiyede bulunur mu acaba bilgisi olan var mı? -
RB3 controller ile oynanılabiliyormu ? -
Lincourt ve Dadaşlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ialius -- 24 Mart 2012; 7:35:18 > -
Grafikler berbet beni 2002 yıllarına götürdu resmen xd ben bu grafiklere 10/3 verirdim -
pro gitarı beşevlerdeki guitar hero kafede görmüştüm ama kullanışlı gelmedi. sonuçta bu bir oyun bu kadar zorlaştırmanın gereği yok. onunla uğraşacağıma gerçeğini çalarım -
pro gitarı çalarkenki şarkının ismin nedir? -
The Sounds - Living in America -
ghde olan şarkıların çoğu var, yani benim sevdiklerim, yine o grupların başka şarkılarını koysalar alırdım ama aynı şarkılar var yani bende, gh'ye bakıp ona göre farklı şarkılar çıkarsalar ya, bi ton güzel şarkı var sonuçta -
sizce bu oyunumu alsam pes 2011 mi alsam -
[/quoteGrafikler berbet beni 2002 yıllarına götürdu resmen xd ben bu grafiklere 10/3 verirdim]
arkadaş sen wii den ne bekliyordun :) -
dadaşlar
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X